Cum i-a frânt Bursucu inima unei admiratoare: „A fost foarte șocată. Am dezamăgit-o, sunt convins” VIDEO EXCLUSIV

Bursucu: „Foarte supărată a fost”

Bursucu, sau Adrian Cristea după numele din buletin, este fără îndoială unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV, asta și datorită felului său de a fi și mai ales de a interacționa cu publicului lui. Cu toate că încearcă să fie cât mai aproape de admiratorii lui, Bursucu a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că au fost cazuri în care i-a dezamăgit profund, însă fără voia lui.

Bursucu: „A fost foarte șocată”

În urmă cu cinci ani, prezentatorul emisiunii „Roata Norocului” i-a frânt inima unei admiratoare, chiar în noaptea dintre ani.

„Acum vreo patru sau cinci ani am filmat Revelionul la „Roata Norocului”. Eu eram în Viena în noaptea de Revelion într-un restaurant românesc. Ne distram. La un moment dat, pe la vreo 11 noaptea, o doamnă care dansa și care făcuse poze cu mine, s-a întors și m-a văzut la televizor la Kanal D. A fost foarte șocată. M-a întrebat ce se întâmplă. Nu sunt cu ea la restaurant, de ce apar și la televizor?

Nu înțelegea cum de sunt și la restaurant, dar și pe TV. Am încercat să-i explic că Revelionul este filmat. Foarte supărată a fost că nu suntem în direct. Degeaba am încercat să-i zic că noaptea de Revelion este și pentru noi. Ea era indignată că se uita la televizor și credea că petrece cu noi în fiecare an”, a povestit Bursucu pentru EGO.ro, completând că oricât a încercat după să dreagă situația, nu prea a mai fost cale de întors.

Citește și: Drama prin care a trecut Bursucu. Ce mare cumpănă a trăit prezentatorul Kanal D: “Timp de 6 luni înveți să mergi, să mănânci”

„I-am distrus femeii viața, ea știa niște lucruri clare. Mi-am dat seama și i-am zis că eu sunt și aici, la restaurant, și acolo, dar la Revelionul de la Kanal D este fratele meu geamăn. Să știi că jumătate a crezut. N-a fost chiar sigură că eu glumesc. Am dezamăgit-o, sunt convins”.

„Fiica mea știe unde lucrez și vrea și ea să lucreze la Kanal D”

O situație similară i s-a întâmplat chiar și cu fiica lui, cea mică. Când Anays l-a văzut pentru prima dată la televizor a avut un mare șoc.

„Am mai avut parte de o astfel de experiență când m-a auzit fii-mea pentru prima dată la televizor. Avea un an cred, pe acolo, și pentru prima dată am dat eu la televizor pe Kanal D acasă, duminica, când era emisiunea. Ea se juca și dintr-o dată aude vocea mea. S-a uitat la mine pe canapea, apoi la televizor și a început să se întrebe mirată care este tati.

Citește și: Cum își menține Bursucu silueta după ce a slăbit în timp-record. Care este secretul său: „Așa ajung să arăt și eu ca un om normal” EXCLUSIV

Acum este mare, știe. Știe și unde lucrez și vrea și ea să lucreze la Kanal D. Nu știu dacă vrea și bani, dar ei îi place la Kanal D, vrea să apară la TV”, a povestit Bursucu pentru EGO.ro completând că acum este la vârsta la care conștientizează meseria pe care o are tatăl ei și se laudă cu asta în cercul ei de prieteni.

„Nu știe de termenul de vedetă, dar dacă o întrebă cineva unde lucrează tatăl ei spune că la televizor. Zice că dansez, cânt, că eu sunt Bursucu. Îți dai seama că toată grădinița mă știe. Încă nu mă cheamă la grădiniță să se laude, că este prea mică. A făcut asta fiica cea mare. Și acum, când o las în oraș, îmi zice să parchez lângă prietenii ei. Se dă jos ca o divă din mașină”.

Citește și: Bursucu este obsedat de bolizii de lux: „Am stat pe bogăție tot timpul în ceea ce privește mașinile. Dacă cumva s-a zgâriat, fac un preinfarct” EXCLUSIV

La fel de conștientă este și fiica cea mare, care în curând va deveni majoră, și care îl roagă să o ducă la întâlnirile cu prietenii ei, lucru care îl măgulește pe Bursucu.

„Îmi place da. Ce vrei? Mă mândresc și eu. Am totuși o domnișoară, de mâine-poimâine face 18 ani. Am trecut de mult de buletin, am ajuns la majorat”, a mai povestit amuzat prezentatorul Tv pentru EGO.ro.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *