Cum i-a surprins pe ascuns Gina Pistol pe Smiley și fiica lor, Josephine. Ipostaza e emoționantă, niciodată nu i-ai văzut așa

Imaginea adorabilă publicată de vedetă

Scris de: Daoud Andra

27 Jan. 2024

De când sunt părinți, Smiley și Gina Pistol petrec cât de mult timp pot în compania fiicei lor. Cei doi o iau pe micuța Josephine cu ei peste tot, iar atunci când sunt acasă, își dedică cea mai mare parte a timpului pentru joacă. Cum i-a surprins recent prezentatoarea TV pe Smiley și fiica lor. Imaginea e adorabilă.

Ipostaza emoționantă în care au apărut Smiley și Josephine

Atunci când nu este pe scenă, la studio sau la filmări, Smiley petrece timpul alături de familie. Artistul este un tătic implicat și se joacă mult cu fiica lui, Josephine. Din când în când, Gina Pistol îi surprinde pe cei doi în ipostaze care mai de care mai emoționante și postează imaginile pe rețelele de socializare.

Smiley a fost invitat recent la un picnic în sufragerie, de către fiica lui. Gina și-a fotografiat soțul și fiica, în timp ce se joacă pe o păturică, cu vase în miniatură. Vedeta a făcut o inimioară peste imaginea pe care nu s-a putut abține să o publice pe Insta Story. Așa cum obișnuiește de când s-a născut fiica lor, Gina Pistol a avut grijă ca lui Josephine să nu i se vadă chipul.

Citește și: Smiley și Gina Pistol, imagine specială. Cum și-au făcut apariția în zăpadă alături de fiica lor, fanii s-au bucurat să-i vadă așa: „Familie frumoasă!”

Săptămâna trecută, când a nins în București, cei trei s-au bucurat de o plimbare prin pădure și de joacă în zăpadă, iar imaginile au fost publicate pe Instagram.

Cum i-a surprins pe ascuns Gina Pistol pe Smiley și fiica lor, Josephine. Ipostaza e emoționantă, niciodată nu i-ai văzut așa
Smiley și Josephine, surprinși la joacă, de Gina Pistol

De ce nu postează fotografii cu fiica lor

Micuța Josephine urmează să împlinească trei ani în luna martie, însă de când a venit pe lume, părinții ei au decis să nu îi arate chipul în spațiul public. Smiley și Gina au fost întrebați în repetate rânduri de ce nu publică fotografii cu fiica lor. Cei doi au explicat că Josephine este prea mică pentru a o expune pe internet și că va decide ea, când va fi cazul, dacă vrea să apară sau nu.

Citește și: Gina Pistol și-a etalat noua siluetă în costum de baie. Cum arată soția lui Smiley după ce a slăbit, mulți au fost surprinși de transformare

”Am înțeles că trăim în era digitală și lumea vrea să-și expună momentele vieții pe internet. Aș vrea ca alegerea asta să nu o facem, însă, noi pentru ea. Ea trebuie să aibă posibilitatea de a alege. Dacă eu o fac pe ea persoană publică, poate că îi închid niște porți, niște ferestre în viață. Asta credem noi că e bine, în momentul ăsta, pentru copilul nostru! Am decis să-i dăm posibilitatea să fie anonimă, să decidă ea, când va fi cazul, dacă vrea să apară sau nu”, a declarat Smiley, în urmă cu ceva timp.

La un moment dat, Gina a publicat din greșeală o fotografie în care a uitat să acopere chipul fiicei ei. Vedeta a regretat amarnic gestul și i-a rugat, cu ochii în lacrimi, pe cei din presă să nu preia fotografia.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *