Cum îl cheamă, de fapt, pe Andrew Tate în buletin. Acesta e numele real al milionarului. Te-ai fi așteptat?

Puțini știu cum îl cheamă, de fapt

Andrew Tate este unul dintre cele mai controversate personaje din ultimii ani. Recent eliberat din arestul preventiv, urmat de cel la domiciliu, milionarul de origine britanică a dezvăluit aspecte neștiute ale copilăriei sale, aducând lumină asupra drumului său dificil către vârful succesului de care se bucură astăzi.

Cum îl cheamă pe Andrew Tate în buletin

Cunoscut în mediul online drept Cobra Tate sau Top G, Andrew Tate are, de fapt, alt nume, primit după tatăl său. În actul de identitate, lucru pe care puțini îl știu, pe milionar îl cheamă Emory Andrew Tate III. În vârstă de 36 de ani, fostul luptător de MMA a fost în centrul mai multor scandaluri răsunătoare, presărate, mai ales în ultimul an, cu iz penal. Pentru a le demonstra celor care îl acuză de fapte atroce că este un băiat simplu, care a pornit de jos și a muncit din greu pentru ceea ce este astăzi, Andrew Tate a acordat un interviu special.

Andrew Tate a făcut mărturisiri emoționante despre provocările pe care le-a înfruntat încă din copilărie, dorind să scoată în evidență puterea și determinarea de care a dat dovadă de-a lungul vremii. Andrew și fratele său, Tristan, provind dintr-o familie săracă, ce a trăit într-un cartier rău famat din Anglia. Cu toate că mulți ar putea să-l vadă astăzi ca pe un om bogat, Andrew Tate subliniază că această imagine nu reflectă deloc povestea sa completă. Celebrul milionar a povestit cum a transformat toate greutățile din copilărie în motive pentru a atinge succesul.

„Nu provin dintr-o familie bogată. Cred că poate unii oameni au înțeles greșit acest lucru. Ei cred că eu și Tristan suntem băieți bogați dintr-o familie bogată. Aruncă-ne în închisoare și o să ne panicăm. (…) Suntem de la centre pentru cei fără adăpost. Și suntem din cea mai proastă zonă din Luton. Suntem din cea mai proastă zonă a celui mai prost oraș din Anglia, care este mult mai periculos decât a fost vreodată Bucureștiul pentru noi. Suntem de pe străzi, efectiv. Și am crescut foarte greu”, a declarat Andrew Tate pentru Antena 3 CNN.

Mama fraților Tate se teme pentru copiii ei

Despre mama sa, Andrew Tate vorbește cu admirație și respect. În ciuda îngrijorărilor, ea a avut încredere în abilitățile și puterea fiilor săi de a face față provocărilor. Milionarul susține că femeia care i-a dat viață știe că el și fratele lui, Tristan Tate, sunt capabili de orice.

„Și știe (n.r. mama lui) că suntem făcuți pentru situații dificile. Și are încredere în capacitățile fiilor ei. Și cred că și acesta este un lucru fantastic pentru o mamă, să se uite la fiii ei și să spună, wow, măcar sunt bărbați. Așadar, este îngrijorată. Dar ea știe că suntem capabili, știe că are un fiu foarte puternic. Și știe că eu nu am avut niciodată o viață ușoară”, a mai povestit Andrew Tate, despre mama sa.

Drumul lui către succes a fost despre transformările provocărilor, în oportunități, și de a-și depăși propriile așteptări. Celebrul milionar recunoaște că a pornit de jos, dar, cu toate acestea, el nu s-a lăsat bătut și a luptat pentru a ajunge acolo unde și-a dorit să fie.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *