Cum îl strigă lumea pe stradă pe Marian Olteanu din Clanul. În ce ipostază a fost oprit să facă o fotografie: “M-am obișnuit” VIDEO EXCLUSIV

Ce a pățit cu un fan

Serialul “Clanul” face furori încă de la primul episod, iar actorii care dau viață personajelor sunt extrem de apreciați. Povestea este una excepțională, astfel că românii i-au remarcat pe toți cei care s-au implicat în acest proiect. Marian Olteanu, care îl interpretează pe David Pribeagu, ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre personajul său, explicând care a fost cea mai amuzantă întâlnire cu un fan, dar și cum îl strigă lumea pe stradă.

Marian Olteanu, despre personajul pe care îl interpretează în “Clanul”

Nu este un secret faptul că telespectatorii se atașează de personaje, astfel că actorii sunt strigați după numele celor pe care îi interpretează. Cu toate acestea, Marian Olteanu a explicat că nu este strigat “David”, ci, mai degrabă, fanii săi preferă să îi pună tot felul de porecle, inspirate din serialul în care apare la Pro TV:

“Nu știu ce a pățit Adrian Nartea, dacă l-a strigat lumea încontinuu Vlad. E mai greu, Vlad pentru români e un nume mai sonor, e întâlnit mai des, în timp ce David e mai greu de pronunțat. Probabil o să mă strige “gabore” sau “Pribeagule”. Mai degrabă aud Pribeag decât David. “Uite-l pe Pribeag, uite Gaborul, uite Cârtița!”. Nu prea am auzit David! Am auzit de la niște copii, la un moment dat. Eram la filmare și ne aflam în jurul unei școli, atunci am auzit de la niște copii: “Uite-l pe David!”. Dar cred că e singura oară când mi s-a zis David! E mai bine, cumva. Dacă mă strigă “gaborul”, poate nu mă întorc, căci nu mă simt așa în viața de zi cu zi! Atunci: “Uite gaborul, uite gaborul, uite nu-i gaborul!”. Eu nu mă întorc după ei! Dacă mă strigă David sau Pribeagul, e clar!”

Ce a pățit cu un fan, în timp ce își făcea cumpărăturile

De asemenea, fanii sunt încântați atunci când își întâlnesc actorii preferați la restaurante, în mall-uri sau pe stradă. Marian Olteanu nu se supără atunci când este oprit pentru a face poze. Totuși, el și-a amintit cu amuzament cum un admirator și-a dorit să îl fotografieze chiar când se afla la magazin și era încărcat cu pungi:

“Absolut, mai devreme mi-a cerut o doamnă, chiar aici, să fac o fotografie. Mi-a spus că iubește “Clanul”, ceea ce vă doresc și dumneavoastră! Mi s-a întâmplat o chestie amuzantă în urmă cu câteva luni. Eram la magazin, îmi luasem unele lucruri pentru casă. Eram cu pungile în mână. Când să plec, mă oprește un domn: “Stai, stai, te-am prins!”. A venit la mine, a început să facă poze și eu eram cu pungile în mână, stăteam și ziceam: “Să trăiți!”. S-a întâmplat și asta, e OK (n.r. – să îl oprească fanii să facă o poză atunci când se află într-un restaurant)! M-am obișnuit cu asta, nu te costă nimic să faci un om să se simtă fericit pentru o secundă sau două!”

 

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *