Cum își educă Monica Anghel copilul: „Îi spun în permanență, mamă nu avem bani pentru asta. Nu sunt nici săracă, dar nu fac parte nici din categoria oamenilor bogați” VIDEO EXCLUSIV

Încearcă să-l învețe să fie un băiat cu picioarele pe Pământ

De când a devenit mamă, Monica Anghel a făcut tot posibilul să aibă o relație strânsă cu fiul ei, lucru care i-a reușit de minune, cel puțin până în momentul de față. Acest lucru nu înseamnă că artista îl răsfață peste măsură pe Aviv, ba din contră încearcă să-l învețe să fie un băiat cu picioarele pe Pământ. De altfel, Monica Anghel a dezvăluit în exclusivitate pentru EGO.ro că în familia lor se pune accentul pe alte lucruri, nicidecum pe cele materiale.

Atunci când auzim numele Monica Anghel, primul gând ne duce la muzica ei, dar și la serialele în care a jucat de-a lungul timpului. Însă, ceea ce nu știe foarte multă lume este că artista este și om de radio, moderând una dintre cele mai de succes emisiuni de la Europa FM. Deși nu este străină de micul ecran, Monica Anghel nu a apărut niciodată pe post de prezentatoare de știri.

„De ce să nu mă văd la știri? Eu mă văd oriunde. Gândește-te că eu am făcut 7 ani de zile de matinal, la radio, am fost realizator la „Deșteptarea” și am rămas așa cu trezitul ăsta de dimineață. Tot la 4 și jumătate mă trezesc. Și acum. Indiferent că stau mai târziu. Hai să zic că maxim 5 dimineața în unele situații”, ne-a povestit amuzată Monica Anghel.

Pe artistă am întâlnit-o la o prezentare de modă în cadrului evenimentului „Soiree de la mode” a lui Alin Gălățescu, unde a defilat într-o ținută speculoasă, accesorizată pe măsură, astfel că nu am ezistat să o întrebăm dacă arată așa de bine încă de la prima oră a dimineții, atunci când declară că îi place să se trezească.

„Cum să arăt așa când mă trezesc? Îți dai seama că atunci când mă trezesc sunt ciufulită, sunt ușor așa somnoroasă, dar mă trezesc imediat. Mă duc întâi la bucătărie, îmi fac cafeaua și după aceea intru în duș. Ca să las cafeaua să se răcească. O beau călduță”, a mai povestit Monica Anghel amuzată, completând că preferă să fie foarte matinală tocmai pentru a putea petrece câteva ore singură, în liniște. „E prea puțin jumătate de oră. De aceea mă scol la 4 și jumătate, ca să am două ore pentru mine”.

„N-am încercat niciodată să-l conving pe soțul meu să cumpere diamante”

Îmbrăcată și accesorizată așa cum nu am mai văzut-o niciodată, Monica Anghel ne-a asigurat că nu este o mare amatoare a bijuteriilor scumpe și că niciodată nu și-a dorit ca soțul ei să o surprindă cu accesorii scumpe.

„Acum nu știu ce să spun. Diamantele sunt cele mai bune prietene pentru orice femeie din lumea asta. Noi nu avem diamante, dar sugerăm domnilor să cumpere diamante. N-am încercat niciodată să-l conving pe soțul meu să cumpere diamante, nu cred că despre asta este vorba într-o relație, nu despre diamante. Pentru mine, sincer îți spun, sunt importante alte lucruri într-o relație, sau în general în viață. E mult mai frumos să ai prietenie cu cineva, o prietenie de diamant. Astea sunt lucruri importante: prietenia, răspunderea, responsabilitatea să-i fi alături unui om atunci când îi este greu. Despre asta este viața, nu despre diamante”, ne-a dezvăluit Monica Anghel. De altfel, pe același principiu îl crește și pe fiul ei, Aviv.

„Fac parte din categoria părinților care în permanență îi spune copilului: mamă nu avem bani pentru asta”. E bine așa cum e. Nu sunt nici săracă, dar nu fac parte nici din categoria oamenilor bogați, cu foarte mulți bani, cu fițe, cu ifose, sunt om echilibrat, cu picioarele pe pământ. Asta cred că vine din faptul că eu de la vârsta de 14 ani mi-am câștigat singură banii și mi-am dat seama cât de greu se fac banii și cât de greu trebuie să muncești ca să poți să câștigi niște bani și câți ani de studiu, de muncă asiduă trebuie să ai în spate ca să poți să primești niște bani, poate mai mulți decât alții”, a mai completat artista.

Asta nu înseamnă că Aviv, acum în vârstă de 12 ani, nu s-a transformat într-un preadolescent căruia îi place să facă cadouri persoanelor dragi, chiar dacă asta înseamnă să dea iama în cutia de bijuterii a mamei sale.

„Stai liniștită că deja a început să vină să-mi ia inele, lănțișoare, cercei, bine gablonțuri, ca să le facă cadou. Așa încep toate, dar e ok”, a mai declarat amuzată Monica Anghel pentru EGO.ro.

Video: Dragoș Enăchescu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *