Cum își păstrează Andreea Bălan silueta de invidiat. Consumă zilnic un aliment de care mulți se feresc

Care este regimul său zilnic

Andreea Bălan a avut dintotdeauna o siluetă de invidiat! Chiar și atunci când a fost însărcinată, artista nu a pus mai deloc kilograme în plus. Ce face pentru a se menține în formă?

Andreea Bălan, secretul siluetei sale. Ce consumă zilnic

Andreea Bălan este cunoscută pentru talentul său muzical, dar și pentru faptul că este o dansatoare de excepție. Artista este foarte des întrebată cum reușește să se mențină în formă, dacă face sport sau ține vreo dietă anume. Ei bine, da, Andreea bălan are o alimentație destul, de strictă, dar mărturisește că s-a obișnuit așa.

De menționat este faptul că Andreea Bălan nu se uită la calorii și iubește desertul. Dar ce face pentru a putea mânca și desert? Multe persoane nu ar putea face asta!

„Mănânc de două ori pe zi un singur fel. De multe ori, mănânc salată ca să pot să mănânc desert. Fără desert nu se poate”, spunea Andreea Bălan.

În cadrul emisiunii America Express oamenii au putut vedea că artista este foarte pofticioasă și nu poate rezista tentațiilor culinare.

Ce studii are Andreea Bălan. Care este meseria ei de bază

Andreea Bălan este cântăreață, dar și o dansatoare talentată. De asemenea, este jurată a show-ului Te cunosc de undeva, iar în prezent este concurentă la America Express, emisiune difuzată tot la Antena 1 acum. Toată lumea o știe așa, însă puțini oameni au aflat ce drum își alesese inițial și ce facultate a urmat.

Celebra cântăreață a promovat Bacalaureatul cu media generală 9 și a mers mai departe la facultate. Chiar dacă încă de atunci câștiga foarte bine din muzică, Andreea Bălan nu și-a neglijat studiile. A urmat cursurile Facultății de Filosofie și Jurnalist din cadrul Universității Spiru Haret. Așadar, Andreea bălan își dorea să fie jurnalist.

Iubirea sa pentru muzică și dans a fost mult mai mare, astfel că Andreea Bălan nu a profesat în domeniu, ci a mers pe drumul său, pe care l-a ales de când era mică. În prezent este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi.

Citește și – Experiența uimitoare trăită de Andreea Balan în India. Localnicii au stat la coadă să facă cu poze cu ea: „Au fost socați”. Cum s-a schimbat viața ei după întâlnirea cu Sadhguru VIDEO EXCLUSIV

Andreea Bălan a fost căsătorită în trecut cu George Burcea, alături de care are două fetițe. Actorul formează un cuplu alături de Viviana Sposub, după ce s-au cunoscut și s-au îndrăgostit unul de celălalt în timpul unei emisiuni TV.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *