Cum îşi protejează Dana Rogoz copiii de războiul din Ucraina: „Este absolut normal să îi ferești de știrile care îi pot afecta emoțional, dar să nu ascunzi adevărul” EXCLUSIV

O mămică extrem de dedicată, Dana Rogoz este alături de micuții săi în orice clipă importantă.
Cum îşi protejează Dana Rogoz copiii de războiul din Ucraina: Este absolut normal să îi ferești de știrile care îi pot afecta emoțional, dar să nu ascunzi adevărul EXCLUSIV

Dana Rogoz a discutat, în exclusivitate cu Ego.ro, despre grija pentru cei doi copii, mai ales în această perioadă, în care știrile despre războiul din Ucraina îi pot afecta emoțional.

Dana Rogoz: „Este normal să răspund la toate întrebările”

Dana Rogoz se bucură de doi copii minunați, Lia și Vlad. În timp ce fiica ei este mult prea mică pentru a discuta despre ce se întâmplă, situația stă altfel atunci când vine vorba despre băiețelul său. Vedeta consideră că nu ar trebui să ascundem adevărul de micuți, însă ei trebuie feriți de știrile care îi pot afecta emoțional.

„Desigur, depinde foarte mult de vârsta copilului, există multe materiale care te pot ajuta în calitate de părinte, ca să știi exact cum să pui problema. Sigur, cu Lia nu există încă vreo discuție despre această problemă. Vlad este mai mare, a împlinit de curând 8 ani, știe ce se întâmplă. Știe că există un război, discută la școală despre asta, așa că este normal să răspund la toate întrebările.

Este absolut normal să îl ferești de știrile care îl pot afecta emoțional. Dar, în același timp, să nu ascunzi adevărul care îi poate afecta încrederea în tine. Este mai important să pui accentul pe lucrurile bune care se întâmplă în tot acest rău al lumii. Există un bine acolo și trebuie să vadă copilul că poate să ajute, să ofere jucării, că poate să primească pe cineva la el acasă.

I-am tot arătat că se fac astfel de gesturi. Și că în momente de acest gen este cazul să ajuți și să te gândești că tu ai avut o soartă bună. Și te-ai născut într-o familie care își permite multe lucruri”, ne-a spus ea.

Vedeta alături de soț și de copiii lor
Vedeta alături de soț și de copiii lor

Dana Rogoz, mereu alături de micuții săi

Vedeta a decis să călătorească alături de fiica ei, Lia, când trebuia să se ocupe de proiecte, ținând cont că nu își dorea să oprească alăptarea. Viața de familie este importantă pentru Dana Rogoz, astfel că se bucură când micuții săi sunt alături de ea, chiar și la filmări:

„Și Vlad când era mic a fost tot timpul cu mine. Acum, am plecat cu Lia și în străinătate, alăptam și nu voiam să întrerup acest lucru. În măsura care se poate, i-aș lua pe amândoi. Desigur, sunt momente în care prioritizez anumite lucruri, pentru mine viața de familie este foarte importantă.

Sunt proiecte la care renunț dacă mă gândesc că împlinirea lor ar duce la o absență prelungită de lângă copii. Cred că trebuie să îți găsești un echilibru al tău. Eu ador postura de mamă și când sunt la filmări mă întreabă oamenii cum mă concentrez. Mă concentrez mai bine când îi știu lângă mine”.

Cât de mult contează ajutorul partenerului în viața de mămică

Dana Rogoz este de părere că ajutorul partenerului contează enorm, mai ales atunci când apare un copil în viața de cuplu. Aceasta se bucură de un soț extrem de implicat. Vedeta și Radu Dragomir se ajută reciproc și încearcă să petreacă mereu timp cu micuții lor:

„Enorm. Și când ai un singur copil sau nu ai contează ajutorul partenerului. Totul funcționează mai bine în doi, evident, dar cu atât mai mult în cazul unui copil. Radu este foarte implicat și foarte prezent. Mă ajută enorm, ne înțelegem unul pe altul. Știm amândoi că este important să petreci timp cu copiii tăi. Și ne străduim să facem lucrurile cât mai bine”.

Am crezut foarte tare în ceea ce simțim amândoi”

Întrebată de momentul în care și-a dat seama că nu există nu se poate în relația ei, Dana Rogoz ne-a vorbit despre sentimentele puternice din viața de cuplu. La începutul poveștii de dragoste, mulți oameni considerau că diferența de vârstă reprezintă un impediment pentru ea și partenerul său.

„La începutul relației, pentru că exista o diferență mare de vârstă, oamenii încercau să îmi explice că nu funcționează. Că e prea mare diferența sau că o să ne plictisim, mai ales pentru că nu îl cunoșteau cu adevărat pe Radu. Am zis că nu, nu există.

Am crezut foarte tare în ceea ce simțim amândoi. Facem 18 ani de când suntem împreună în curând. Așa că am dovedit că atunci când simți că există ceva important, trebuie să asculți de acest lucru”, ne-a explicat ea.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *