Cum îți alegi cerceii potriviți în funcție de forma feței. Trucuri utile pentru orice femeie

Analizează cu atenție trăsăturile feței și descoperă ce model de cercei ți se potrivesc.
Cum îți alegi cerceii potriviți în funcție de forma feței. Trucuri utile pentru orice femeie

Află cum îți alegi cerceii potriviți în funcție de forma feței. Cerceii sunt o bijuterie importantă pentru orice femeie. Cu toate acestea, alegerea lor poate fi uneori dificilă.

În magazine găsim disponibile o mulțime de modele, dar nu toți cerceii ne avantajează. Aceștia trebuie să fie aleși în funcție de forma feței, pentru a evidenția frumusețea naturală. Dacă nu știi cum să îți alegi cerceii potriviți, iată un ghid util care te poate ajuta.

Fața pătrată

Dacă ai fața pătrată, fruntea, linia maxilarului și obrajii sunt similare ca lățime. Aceste trăsături ale chipului duc la o formă a feței simetrică pe toate părțile. Dacă te regăsești în aceste descrieri, este bine să acoperi unghiurile naturale ale feței optând pentru cercei rotunjiți, cercei în formă de cercuri, romb sau diamant. Ar trebui să eviți modelele de cercei cu forme pătrate, deoarece îți pot ascuți aspectul feței.

Fața în formă de inimă

Trăsăturile feței în formă de inimă se caracterizează prin fruntea mai lată decât pomeții. Fața devine mai îngustă spre bărbie, de aceea cerceii potriviți trebuie să alungească chipul.

Dacă aceste caracteristici se potrivesc cu trăsăturile tale naturale, alege cerceii care au formă de picătură sau candelabru, cu detalii alungite. Acest model de cercei vor atrage atenția asupra ochilor, maxilarului și a pomeților. În plus, vor echilibra unghiurile feței umplând partea inferioară.

Cum îți alegi cerceii potriviți în funcție de forma feței. Fața rotundă

În acest caz, fața este îngustă la linia maxilarului și a frunții și mai lată în zona superioară a obrajilor. Aceste trăsături îi oferă feței un aspect rotunjit. Dacă această descriere coincide cu trăsăturile tale, alungește-ți fața alegând cercei lungi sau pătrați.

Modelul de cercei pe care trebuie să-i eviți sunt cei rotunzi. Aceștia vor face ca unghiurile rotunde ale feței să pară mai proeminente.

Fața în formă de romb

O față în formă de romb are aceeași lățime la frunte și la bărbie. Dacă acestea sunt trăsăturile feței tale, echilibrează-ți unghiurile naturale. Trebuie să porți cercei alungiți în formă ovală sau cercei candelabru care sunt mai largi în partea inferioară. Aceste modele te vor ajuta să atragi mai multă atenție asupra bărbiei tale.

Cum îți alegi cerceii potriviți în funcție de forma feței. Fața în formă de triunghi

Aceasta este considerată cea mai ușoară formă a feței, căreia i se potrivesc mai multe tipuri de cercei. Aici, linia de la frunte se potrivește cu pomeții, iar fața poate deveni ușor îngustă la bărbie. Are un aspect rotunjit, cu toate acestea, este mai lungă decât o față rotundă.

Dacă ai fața în formă de triunghi, alege cercei în formă de cerc sau de triunghi pentru a-ți completa unghiurile naturale. Astfel poți să atragi atenția și asupra zonei superioare a obrajilor.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *