Cum îți dai seama dacă își dorește o relație serioasă sau vrea doar o aventură. Primele semne care arată clar

E doar o pasiune de moment sau începutul unei relații serioase?
Cum îți dai seama dacă își dorește o relație serioasă sau vrea doar o aventură. Primele semne care arată clar

Cum îți dai seama dacă își dorește o relație serioasă sau vrea doar o aventură. Deși sunt pline de emoții, primele întâlniri nu sunt întotdeauna distractive sau ușoare. Acest lucru este valabil mai ales atunci când cele două persoane implicate nu sunt pe aceeași lungime de undă cu privire la direcția relației lor. Unul poate fi dornic să încerce o relație pe termen lung, în timp ce celălalt caută ceva pasager. Deci, cum îți dai seama unde se îndreaptă relația ta?

Cum îți dai seama dacă își dorește o relație serioasă sau vrea doar o aventură. Ce e bine să ai în vedere

Iată mai multe semnale care îți pot transmite intențiile partenerului tău.

Îți evită privirea

Deși la început poate părea doar o joacă timidă, dacă partenerul tău repetă constant acest gest, ar trebui să te pună pe gânduri. Când pare să-și îndepărteze privirea ori de câte ori îi vorbești, acesta poate fi un semn că s-ar putea să nu aibă intenții serioase în privința ta. Acesta este un semn de bază care diferențiază cu ușurință dacă cineva este sau nu implicat emoțional.

Terapeuții din relațiile de cuplu consideră că este primordial să avem un contact direct și schimburi de priviri dese. Astfel ne conectăm unul cu celălalt, iar când acest gest este evitat, indică o lipsă de deschidere în relație.

Plănuiește doar întâlniri de grup

Bărbații care își doresc o relație serioasă nu ezită  să te introducă în grupurile de prieteni. Uneori este un semn bun că bărbatul pe care îl placi nu te ascunde de prieteni și nu ezită întâlnirile de grup. Totuși, dacă observi că ieșirile în doi sunt tot mai rare, acest obicei devine un semn de avertizare.

Oamenii care evită intimitatea reală tind să aibă întotdeauna mai mulți oameni în jurul lor. Astfel posibilitatea de a construi încredere și de a se angaja față de o singură persoană scade foarte mult.

Are încă activ profilul pe aplicațiile de întâlniri

Potrivit terapeuților de cuplu, dacă persoana cu care te întâlnești nu renunță la activitatea pe site-urile de dating, acesta este un semn sigur că ești doar o aventură. Nu este necesar să facă promisiuni mărețe și nici să-și șteargă profilul de la a doua întâlnire. Dacă vă vedeți însă deja de aproape o lună, iar el încă este activ online, cu siguranță nu caută ceva serios. Ai încredere în instinctul tău și ia decizia potrivită.

Discută cu tine între întâlniri

Acesta este un alt obicei comun, specific bărbaților care sunt serioși. Dacă ai o întâlnire stabilită și este la câteva zile sau chiar o săptămână distanță, ar trebui să primești un semn înainte. Fiind vorba de o perioadă de timp mai mare, el ar trebui să-și dorească totuși să ia legătura cu tine înainte de momentul întâlnirii.

Ar fi un gest normal să-ți scrie mesaje în timpul săptămânii sau să te întrebe cum ți-a fost ziua. Pe măsură ce data se apropie, el ar trebui să finalizeze ultimele detalii. Ca de exemplu, unde vă vedeți exact, dacă vine să te ia cu mașina. Aceste aspecte arată că îți respectă timpul și, de asemenea, că are un interes real pentru tine.

În schimb, dacă tu ești cea care trebuie să afle toate aceste detalii iar el nu prea dă semne de viață, nu este un lucru bun.

Te prezintă familiei lui

Acest lucru este similar cu dorința de a te prezenta prietenilor lui. Însă există o diferență între cele două gesturi. Dacă interacțiunea cu prietenii este oarecum inevitabilă la un moment dat, nu același lucru se poate spune și despre o întâlnire cu părinții.

Să te prezinte în familia lui este mult mai important. Mulți bărbați așteptă un an sau mai mult înainte de a face acest pas uriaș.

De aceea, dacă face acest pas cu tine, este un semn foarte evident că își dorește mai mult decât o aventură.

Citește și 4 semne că te place, dar se ferește să îți arate

10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.