Cum îți poți da seama rapid dacă soțul te înșală. Primul lucru pe care trebuie să îl faci

Principalele semne care îți arată că soțul tău are pe altcineva.
Cum îți poți da seama rapid dacă soțul te înșală. Primul lucru pe care trebuie să îl faci

Cum îți poți da seama rapid dacă soțul te înșală, există anumite semne la care trebuie să fii atentă. Toate relațiile au suișuri și coborâșuri, dar infidelitatea este un lucru care afectează iremediabil relația dintr-o căsnicie.

Multe cupluri au parte de momente dificile și interesele pot să nu mai coincidă, dar trădarea nu este o soluție pentru a rezolva problemele. Dacă bănuiești că partenerul tău ar putea avea o aventură, cum poți să-ți dai seama? Am pregătit o listă cu cele mai comune semne care ar trebui să-ți dea de gândit.

Cum îți poți da seama rapid dacă soțul te înșală

1. Schimbări tehnologice

Prin tehnologia actuală este mult mai ușor să contactezi alte persoane. Asta înseamnă că este mai ușor și să ai o aventură, dar există câteva metode prin care poți să fii prins. S-ar putea să descoperi că soțul tău are un cont de e-mail despre care nu știai nimic. Mai mult decât atât, poate îți dai seama că el are două telefoane și tu știi doar un număr. Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să vezi ce fel de aplicații are instalate pe noul telefon. Și de ce îl ascunde de tine?

Un alt semn care ar trebui să te pună pe gânduri este atunci când începe să primească apeluri și să iasă din cameră. Dacă găsește diverse scuze și devine defensiv când te apropii de telefonul lui, sigur are ceva de ascuns. A avea un al doilea telefon mobil care nu are nimic de-a face cu serviciul sau cu rutina lui poate fi un semn clar de infidelitate. Mulți bărbați care înseală păstrează un telefon special pentru a vorbi cu altă femeie.

2. Schimbă rutina zilnică

A început să-și schimbe rutina zilnică fără niciun motiv aparent? Poate că munca lui reală nu s-a schimbat, dar începe să plece mai devreme dimineața și să se întoarcă mai târziu. Sau poate ți-a spus că a ieșit cu amicul lui săptămâna trecută, dar mai târziu descoperi că acesta a fost plecat la o conferință.  Odată ce cineva începe să mintă, devine din ce în ce mai dificil să țină pasul cu propriile ascunzișuri. De aceea, este bine să observi dacă apar schimbări bruște în rutina lui. Când încep să se întâmple lucruri mici inexplicabile sau observi lucruri inconsistente, ar putea exista o explicație nu atât de inocentă.

3. Se enervează repede

Atunci când îi pui întrebări despre ce a făcut, începe să se comporte defensiv și se enervează. Un alt semn major de infidelitate este atunci când începe să petreacă din ce în ce mai puțin timp cu tine. Mai mult decât atât, activitățile care înainte îi făceau plăcere să le faceți împreună acum îl stresează și se supără din orice. Cel mai probabil, își face griji că-i observi comportamentul schimbat și se teme că-i vei descoperi secretul. Atunci când găsește scuze pentru a nu face lucruri împreună în timpul liber, sigur ascunde ceva. Acest lucru este valabil mai ales atunci când amândoi lucrați, iar weekend-ul era de obicei singurul timp real de calitate dedicat vouă. Cel mai probabil preferă să petreacă timpul cu altcineva.

4. Nu mai vorbiți ca înainte

Observi că a încetat să mai fie interesat de ceea ce ai făcut în timpul zilei. Nici nu îți mai spune „te iubesc” prea des sau nu mai vrea să te sărute sau să te îmbrățișeze. Atâta timp cât știi foarte bine că nu este stresat sau îngrijorat pentru, aceste schimbări nu sunt în regulă. Schimbările de dispoziție bruște sau dezinteresul arată că se îndepărtează de tine. Când nu mai vorbiți ca înainte și micile interacțiuni dispar, este momentul să îți pui semne de întrebare. Dacă nu mai este interesat de cum te simți, atunci poate fi un indiciu că și-a direcționat interesul emoțional în altă parte. Când sărutul se oprește într-o relație, este adesea văzut ca un mare semn de avertizare. De aici până la dormit în camere separate sau lipsa sexului mai este doar un singur pas.

 Citește și ai fost înșelată de soț? Cum poți trece peste o infidelitate

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9.8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *