Cum l-a cucerit, de fapt, Camilla Parker pe regele Charles. Trăsătura comună pe care Regina consoartă o are în comun cu Elisabeta a II-a

"Regele Charles o adora, pur și simplu"
Cum l-a cucerit, de fapt, Camilla Parker pe regele Charles. Trăsătura comună pe care Regina consoartă o are în comun cu Elisabeta a II-a

Camilla Parker, în vârstă de 75 de ani, a devenit acum regina consoartă, după ce soțul ei, Charles, a urcat pe tronul Marii Britanii. Mulți se înseamnă cum l-a cucerit Camilla Parker pe regele Charles? Aceasta are o trăsătură comună cu regretata regina Elisabeta a II-a pe care suverana o aprecia foarte mult.

 Cum l-a cucerit, de fapt, Camilla Parker pe regele Charles

Camilla Parker și regele Charles al III-lea s-au căsătorit în anul 2005. Chiar dacă acum a schimbat statutul și este regină consoartă, Camilla nu s-ar fi schimbat deloc și și-a păstrat simțul fin al umorului. Această calitate a reginei consoartă este apreciată de noul rege, dar reprezenta ceva foarte interesant și pentru regina Elisabeta a II-a. Camilla era foarte simpatizată de suverană.

„Regele Charles o adora, pur și simplu, pe Regina Mamă, iar soția lui are același farmec ca răposata regină. Simțul umorului pe care Camilla îl are este asemănător cu cel pe care-l avea mama Reginei Elisabeta a II-a. Camilla este caldă, calmă, naturală și are un anumit zvâc plăcut”, a dezvăluit o sursă regală pentru independent.co.uk.

De asemenea, o altă calitate apreciată a Camillei este faptul că, în continuare, independentă. Casa pe care o avea înainte de căsătoria cu Charles, este încă a ei și o îngrijește.

Ce s-a întâmplat cu Camilla Parker după ce a devenit regină consoartă

Santa Lucia Cruz, prietena Camillei, i-a dezvăluit lui Levin pentru cartea sa că fosta Ducesă de Cornwall nu s-a schimbat deloc de când are un nou statut. Aceasta nu ar avea deloc aere de superioritate, așa cum mulți s-ar fi așteptat de la o regină.

Jurnalistul Gyles Brandreth mărturisește că regina consoartă, Camilla Parker,  ține la familie mai mult decât la orice altceva. „Nu se plânge niciodată în public și este extrem de reținută”, spune el potrivit okmagazine.ro.

Cum a început povestea dintre Charles și Camilla

Regele Charles al III-lea și Camilla Parker Bowles s-au întâlnit prima dată în 1970, la un meci de polo de la Castelul Windsor. Însă relația lor avea să dureze la început doar 2 ani, pentru că Charles se înrolase în Marina Regatului Unit. Ulterior, în 1973, Camilla s-a căsătorit cu un ofițer de cavalerie pe nume Andrew Parker Bowles. În tot acest timp familia ei a păstrat relația de prietenie cu familia lui Charles. Ulterior, și el s-a căsătorit cu Diana.

Potrivit biografiei Regelui Charles, el și Camilla au început să aibă o aventură în 1986. Iar în iarna lui 1992 a apărut stenograma unui apel telefonic intim. La scurt timp, Prințul Charles și Prințesa Diana s-au separat oficial. Biserica Angliei nu acceptat ca el să divorțeze și să se recăsătorească. După luni de speculații, Charles a recunoscut că a fost infidel. În anul 1995, Camilla s-a despărțit de soțul ei, iar după divorțul oficial al lui Charles de Diana, prințul de Wales a început să o prezinte pe Camilla familiei și publicului. Ulterior s-au căsătorit în 2005.

4.8 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.