Cum nu e bine să te îmbraci la o nuntă. Cătălin Botezatu îți spune ce greșeli vestimentare să eviți

Cătălin Botezatu a dezvăluit ce greșeli vestimentare sunt de evitat la o nuntă.

Scris de: Daoud Andra

10 Oct. 2022

Cum nu e bine să te îmbraci la o nuntă. Cătălin Botezatu îți spune ce greșeli vestimentare să eviți

Cătălin Botezatu are o carieră de peste trei decenii în modă. A debutat ca manechin, apoi a început să creeze ținute, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, iar în prezent este cunoscut la nivel internațional pentru creațiile sale. Designer-ul dă și sfaturi din când în când, iar recent a dezvăluit cum nu e bine să te îmbraci la o nuntă.

Ce greșeli sunt de evitat atunci când alegi vestimentația pentru nuntă

Sezonul nunților încă nu s-a încheiat și, fie că urmează să vă căsătoriți sau să participați la o nuntă în calitate de invitat, ținuta este extrem de importantă. Una dintre cele mai simple reguli pentru femei este să nu poarte alb la o nuntă la care sunt invitate. Albul este doar pentru mirese și nimeni nu ar trebui să rivalizeze cu ele.

În ceea ce privește alegerea rochiei de mireasă, respectiv a costumului de ginere, sunt câteva greșeli ce trebuie evitate. Cătălin Botezatu a explicat cum ar trebui să aleagă femeile rochia pentru cea mai importantă zi din viața lor. De ce nu trebuie să optăm pentru rochii de mireasă precum ale vedetelor?

„La o nuntă, prima greșeală pe care o fac femeile este să își facă o rochie asemănătoare cu a unei vedete, să-și facă rochii pe care le văd pozate pe manechine de 1,80 m, care sunt urcate și pe un piedestal și care dau așa, o chestie statuară, ele neavând măsurile necesare pentru o astfel de rochie.

Atunci de multe ori, domnișoarele care sunt mai mici de înălțime, mai grăsuțe, nu e nimic rău în asta, Doamne ferește, dar dacă au o rochie cu crinolină, vor arăta ca o butelie cu husă. Plus că nu își dau seama că o crinolină din aceea mare e frumoasă, e adevărat, dar pe o femeie înaltă. Și în momentul când stai 12 ore, 20 de ore la o nuntă, cu crinolina aia, când te așezi jos se vede așa…”, a declarat creatorul de modă, pentru Wow News.

Cât despre rochia de mireasă de altă culoare decât alb sau ecru, Cătălin Botezatu are o părere clară: „Ori ești mireasă, ori nu mai ești mireasă”.

Cum nu e bine să te îmbraci la o nuntă. Cătălin Botezatu îți spune ce greșeli vestimentare să eviți
Rochia de mireasă cu crinolină nu este pentru orice siluetă

Bărbații greșesc mai puțin decât femeile

În ceea ce-i privește pe miri, lucrurile sunt simple, a spus Cătălin Botezatu. Aceștia merg de obicei la magazine specializate, unde un stilist sau un consultant în vânzări îi ajută să își aleagă costumul potrivit. Bote spune însă că ar trebui evitate costumele colorate.

„Iar la bărbați, bărbații nu prea fac greșeli așa pentru că ei merg la un magazin, la un stilist, se îmbracă frumos și cu asta basta. Nu recomand bărbaților să se îmbrace colorat la nuntă sau, mai e o chestie din străbuni, să ne asortăm puțin.

Nu, domnule. Mireasa e într-un fel, mirele în alt fel. Puteți să aveți ceva, o chestie, oricum o să aveți în comun o viață întreagă sau câțiva ani. Nu faceți chestie asta, să vă asortați ca mireasă și ca mire”.

Creatorul de modă a spus că nu merge la foarte multe nunți, însă sunt câteva aspecte care nu îi plac. Pe Cătălin Botezatu îl deranjează când maneliștii care cântă la nunți întrerup melodia pentru a da dedicații. De asemenea, designerul consideră că este de prost gust atunci când invitații confirmă prezența la eveniment și nu mai vin. Cei care organizează nunta sunt nevoiți să plătească și pentru cei care nu mai vin.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9.1 112 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *