Cum obținem un machiaj perfect de vară. Claudia Preduca, make-up artist, despre importanța produselor blush și bronzer: ”Sunt ca sarea și piperul unui machiaj” EXCLUSIV

”Pentru tenul închis putem alege nuanțe care conțin roșu, portocaliu și maro”
Cum obținem un machiaj perfect de vară. Claudia Preduca, make-up artist, despre importanța produselor blush și bronzer: ”Sunt ca sarea și piperul unui machiaj” EXCLUSIV

Blush-ul rămâne printre cele mai folosite produse pentru vară. Cu ajutorul acestui produs putem să obținem un look perfect pentru sezonul călduros. Claudia Preduca, make-up artist, ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, cum putem să introducem fardul de obraz în machiajul de zi cu zi pentru a da impresia că am petrecut prea mult timp la soare. De asemenea, ea a explicat cum alegem produsul perfect pentru nuanța pielii noastre.

Claudia Preduca, make-up artist, despre cum alegem blush-ul potrivit pentru tenul nostru

O tendință și-a făcut loc în vara din acest an, iar look-urile s-au schimbat total cu ajutorul fardului de obraz. Claudia Preduca, make-up artist, a mărturisit că putem să alegem un pigment blând pentru un ten deschis, un produs în nuanțe de roz și piersică pentru un ten mediu și un blush care conține roșu, portocaliu și maro pentru un ten închis.

Bună, Claudia! Am observat că se poartă blush-ul, în ultima perioadă, deși era o nebunie cu bronzerul. Le putem purta pe amândouă atunci când facem un machiaj?

Claudia Preduca: Bineînțeles, le putem purta pe amândouă și chiar este indicat din punctul meu de vedere. Sunt ca sarea și piperul unui machiaj.

Cum se aplică, de fapt, blush-ul? Ne poți explica pas cu pas?

Claudia Preduca: Dacă este un blush cremos, îl putem aplica cu degetele înainte să setăm fondul de ten cu pudră, dacă este un blush pudră, evident îl vom aplica după ce am setat fața cu pudră, folosindu-ne de o pensulă kabuki.

Cum obținem un machiaj perfect de vară
Claudia Preduca, make-up artist

Cum alegem un blush potrivit

Cum alegem blush-ul potrivit pentru nuanța noastră de piele? Care este secretul?

Claudia Preduca: Pentru tenul deschis, nuanțele cu un pigment blând complimentează tenul foarte frumos. Pentru tenul mediu, cel roz și piersică, iar pentru tenul închis putem alege nuanțe care conțin roșu/portocaliu și maro.

Am observat că este o tendință în a aplica blush-ul și pe nas, pentru a da impresia că am stat prea mult la soare. Ești de acord cu acest trend? Cum ne folosim de el pentru a nu aplica prea mult produs?

Claudia Preduca: Depinde foarte mult și de machiaj, eu folosesc această tehnică la un machiaj natural și îmi place foarte mult. Bineînțeles, trebuie să fim atenți la cantitatea de produs aplicată.

Atunci când aplicăm blush-ul, mai este nevoie să punem și highlighter? Trebuie să alegem unul care nu este așa de pigmentat sau putem să ne orientăm către un produs foarte strălucitor?

Claudia Preduca: Depinde de efectul pe care îl dorim, nu este o regulă să folosim și bronzer, blush și highlighter la fiecare machiaj, însă eu folosesc tot timpul.

Ce produse putem să folosim pentru un machiaj de vară

Cum obținem un look de zi de vară, folosindu-ne de un blush? Ce alte produse ar mai trebui să folosim pentru a avea un machiaj cât mai fresh?

Claudia Preduca: Exact cu acea tehnică care te face să pari că “ai stat prea mult la soare” despre care vorbeam mai devreme. Blush-ul pentru mine este nelipsit, mai ales vara. Acest truc peste un machiaj natural, face minuni. De asemenea, gloss-ul ne poate oferi un efect fresh.

Cum trebuie să ne facem sprâncenele la un astfel de look, văratic?

Claudia Preduca: Să le păstrăm cât mai naturale posibil, dacă suntem norocoase și avem sprâncenele bogate, le putem doar fixa cu un gel de fixare, dacă avem goluri, trasăm niște fire false după care fixăm sprânceana.

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.