Cum porți cu stil o rochie tip lenjerie din satin. Cu ce trebuie să o accesorizezi ca să arăți spectaculos

Reguli de stil pentru a purta rochia din satin.

Rochiile din satin și-au făcut loc în principalele tendințe asociate cu feminitatea și eleganța. Cândva considerat potrivit doar pieselor de lenjerie intimă, satinul este acum o țesătură care poate fi purtată în timpul zilei cu multă eleganță și stil. Dar pentru a nu arăta ca și cum tocmai te-ai dat jos din pat într-un babydoll, iată cum poți integra rochia de satin în stilul tău de zi cu zi.

Ce rochie din satin este mai potrivită? Cu ce materiale se potrivește cel mai bine? Iată un ghid cu sfaturi utile despre modul în care poți să arăți impecabil purtând o rochie tip lenjerie din satin. Cu ce trebuie să o accesorizezi ca să arăți spectaculos.

Cum porți cu stil o rochie tip lenjerie din satin

Cum porți cu stil o rochie tip lenjerie din satin

Satin și sacouri supradimensionate

Dacă vrei să arăți ca și desprinsă din editorialul unei reviste de modă, încearcă această combinație. Poartă o rochie din satin cu un sacou supradimensionat. Această piesă vestimentară foarte modernă estompează alura rochiei sexy și o aduce într-o zonă chic, feminină. Indiferent dacă alegi o rochie de satin scurtă sau una lungă, va arăta minunat alături de un blazer. Alege un sacou cu o croială lejeră, care să fie mai lung și pe care să îl porți descheiat.

În materie de culori, nu o să dai greș niciodată cu un sacou negru. Dacă porți o rochie colorată, poți alege și un sacou nude sau maro.

Maleta pentru un look casual

În curând se apropie sezonul de toamnă, momentul perfect pentru a combina hainele de vară cu cele mai groase. Rochia din satin se numără printre piesele vestimentare care te poate ajuta să faci tranziția în noul anotimp cu stil. În acest sezon poți profita la maximum de maletele pe gât. Acestea arată foarte bine cu o rochie tip lenjerie și cu o pereche de cizme înalte. Această propunere de look a influențat foarte mult și moda străzii. Astfel că te poți inspira deja dintr-o mulțime de propuneri în trend.

Cum porți cu stil o rochie tip lenjerie din satin

Jacheta de piele

O altă piesă vestimentară perfectă pentru a fi combinată cu satinul este geaca de piele. Jachetele ajută la o transformare masivă a ținutelor, de aceea este momentul să investești într-un astfel de item, dacă nu ai deja unul în garderobă. Poți combina o rochie din satin elegantă cu o jachetă de piele pentru un look plin de atitudine. Combină această ținută cu o pereche de sandale cu toc, pentru a sublinia latura feminină a ținutei.

În materie de accesorii, mizează pe cercei lungi și un colier la baza gâtului. Completează înfățișarea cu un coc răvășit și neapărat, ruj roșu.

Citește și cum se poartă corect fusta cu crăpătură pe picior. Idei și sfaturi utile pentru o apariție glam

sursă foto: instagram.com

Cum te îmbraci la evenimentele care cer ținute speciale

De fiecare dată, cnd ești invitată la un eveniment special – nuntă, botez, o zi de naștere într-un loc deosebit, ținuta pe care o vei aborda îți dă bătăi de cap. Rochia din satin ar putea fi o variantă și iată la ce s-au gândit cei de la Modivo! Minimalism sau, din contră, maximalism, excentric sau cuminte și monocrom, poți găsi în colecțiile lor mai multe variante în care te vei putea simți bine la petrecere.

O ținută îndrăzneață, propusă de cei de la Modivo
O ținută îndrăzneață, propusă de cei de la Modivo
Poți răspunde provocării și să vezi exact ce îți face cu ochiul pe site-ul modivo.ro. Cu siguranță prezența ta nu va trece neobservată!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Victoria Răileanu a ales nume pentru fiica ei încă din primele zile de sarcină
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *