Cum poți face un bărbat să te divinizeze. Trucuri de seducție pe care orice femeie trebuie să le știe

Care sunt trucurile de seducție care dau gata orice bărbat.
Cum poți face un bărbat să te divinizeze. Trucuri de seducție pe care orice femeie trebuie să le știe

Cum poți face un bărbat să te divinizeze, astfel încât să se gândească doar la tine. A seduce un bărbat poate părea dificil, mai ales dacă nu ești familiarizată cu tehnici bune de seducție. A învăța să fii sexy și să atragi un bărbat interesat, este un proces care implică atenție dar și multă distracție.

Urmează sfaturi simple și convingătoare și vei vedea că nu se va mai gândi la altcineva în afară de tine. Iată câteva trucuri de seducție pe care orice femeie trebuie să le știe.

Cum poți face un bărbat să te divinizeze

Păstrează un contact vizual frecvent

Unul dintre primele lucruri pe care un bărbat le observă la tine sunt ochii tăi. Majoritatea bărbaților le place să privească în ochii unei femei de îndată ce o întâlnesc, chiar înainte de a-i verifica silueta. Ochii pot comunica misterul și dorința fără să fie nevoie de un singur cuvânt. Folosește acest lucru în avantajul tău, seducându-ți iubitul printr-un contact vizual frecvent. Asigură-te că îl privești direct când vorbește, dar și în alte momente.  Păstrează un contact vizual puternic cel puțin două-trei secunde, pentru a mări intensitatea atracției dintre voi.

Zâmbește

Bărbaților le place când o femeie zâmbește. Un zâmbet autentic atrage atenția unui bărbat și îl determină să-și concentreze atenția asupra ta. Acest lucru este eficient mai ales dacă zâmbești la ceva ce a spus sau a făcut. Zâmbetele false nu se iau în considerare și se pot observa cu ușurință, de la mare distanță. Afișează un zâmbet relaxat când vorbești cu el și arată-i că îți place compania lui.

Fii tu

Poate că a fi tu însuți nu este o opțiune uneori, dar ce rost are să te ascunzi în spatele unei măști? Trebuie să-ți dezvălui adevărata fața de la începutul relației. Astfel veți vedea amândoi dacă vă potriviți cu adevărat. Adică, poți pretinde că îți place muzica techno doar pentru că lui îi place, dar cât timp te aștepți să dureze? Până la prima voastră ieșire în club, probabil. De asemenea, dacă el este interesat de o femeie care este aranjată și machiată  tot timpul, iar tu nu ești acel gen, anunță-l cum stau lucrurile.

Flirtează cu el

Asigură-te că păstrezi aprins focul pasiunii dintre voi, indiferent dacă sunteți împreună de cinci sau cincizeci de ani. Nu există nicio scuză pentru a înceta să mai flirtezi cu iubitul tău doar pentru că sunteți împreună. Dacă îl iubești cu adevărat, spune-i ce simți pentru el. Spune-i că îl iubești la fel ca în prima zi. Spune-i că este la fel de șarmant ca la douăzeci de ani. Ei bine, el este și mai atrăgător acum, deoarece are acel păr gri fermecător! Asta este dragostea. Pe de altă parte, ar trebui să menții acea iubire la același nivel, indiferent de trecerea timpului.

Atinge-l des

Când seduci un tip, asigură-te că îl atingi frecvent într-un mod subtil. De exemplu, ai putea să-ți pui mâna pe genunchiul lui pentru scurt timp în timp ce vorbește sau să te apleci să-i șoptești la ureche în timp ce îți periezi ușor buzele de el. Acesta este unul dintre cele mai puternice instrumente pe care le puteți folosi atunci când vă dați seama cum să seduceți un tip. Asigură-te că atunci când îl atingi, pare accidental sau ușor. Dacă îl atingi în mod constant sau o faci într-un mod non-natural, el poate fi oprit sau să simtă că îl sufoci.

Citește și a doua șansă în cuplu. Mai poate exista dragoste după ce ai fost trădat de persoana iubită?

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
7.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *