Uscătorul de păr are o utilitate clară, după cum îi spune și denumirea: pentru păr. Dar iată cum poți folosi uscătorul de păr în bucătărie. Datorită faptului că emite un jet de aer cald, care poate avea diferite temperaturi utilizarea lui poate fi variată.
Poate fi ideal pentru îndepărtarea umezelii și topirea sau uscarea unor produse alimentare. Fără îndoială, dispozitivul te poate salva din situații critice în bucătărie.
Iată o listă de lucruri care ar putea fi făcute cu acest dispozitiv portabil în bucătărie. Te poate ajuta la obținerea unor rezultate bune în bucătărie:
Jurnalista culinară Helen Rosner a împărtășit pe rețelele sociale cum a utilizat cu succes uscătorul de păr, în bucătărie.
Potrivit acesteia, scriitoare pe domeniul culinar pentru ziarul New Yorker, utilizarea acestui aparat în scopuri culinare, deși deosebită, nu este nimic nou. Rosner spune că se obișnuiește să fie folosit în rândul maeștrilor grilleri din sudul Statelor Unite, precum și în yakitori (frigărui de pui) din Japonia și în kebab-urile populare din Brooklyn, potrivit cocinayvino.com.
Rosner însăși a arătat într-un episod că dispozitivul este cu adevărat funcțional în bucătărie. Pe contul său de pe rețeaua de socializare Twitter, a împărtășit că, într-o zi de iarnă, ea a folosit un uscător de păr pentru a usca bine pielea unui pui la cuptor, lucru care s-a dovedit a funcționa foarte bine.
Unele surse spun chiar că nu e nimic nou să vezi bucătari sau patiseri purtând unul la concursuri sau congrese gastronomice, deoarece este un element ușor de mutat și manevrat.