Cum poți îndepărta gelul de pe unghii cu ulei de floarea-soarelui. Trucul este viral pe TikTok

Descoperă cel mai simplu truc prin care poți îndepărta gelul de pe unghii chiar la tine acasă.
Cum poți îndepărta gelul de pe unghii cu ulei de floarea-soarelui. Trucul este viral pe TikTok

Aspectul unghiilor a devenit o preocupare tot mai importantă, care definește o apariție plină de stil. De aceea, manichiura cu gel a devenit nelipsită din rutina de beauty și, mai mult decât atât, a cunoscut o dezvoltare incredibilă. Află cum poți îndepărta gelul de pe unghii cu ulei de floarea-soarelui.

Se poartă unghiile cu gel cât mai artistice, iar dacă și tu obișnuiești să folosești acest tip de manichiură, ți-am pregătit câteva sfaturi utile. Dacă îți pui des gel pe unghii, probabil știi cât de dificil poate fi să îndepărtezi îl îndepărtezi. De aceea, în acest articol îți vom dezvălui trucul util care este viral pe TikTok. Cum îndepărtezi gelul de unghii cu ulei. Tot ce trebuie să știi.

Cum poţi îndepărta gelul de pe unghii cu ulei de floarea-soarelui

Cum poți îndepărta gelul de pe unghii cu ulei de floarea-soarelui

Tocmai te-ai întors de la o sesiune de înfrumusețare și ți-ai pus unghii false. Totul este minunat până când sosește momentul îndepărtării gelului. Acest proces poate afecta unghiile naturale, lăsându-le foarte slăbite și uneori, chiar și cu un aspect inestetic. În plus, să nu mai menționăm și o altă senzație neplăcută a „unghiei de hârtie”. Se pare că anumite utilizatoare de pe TikTok au auzit de problema aceasta și vin cu o soluție. Mai mult decât atât, acest remediu este ușor, ieftin și poate fi realizat cu produse uzuale, pe care le ai acasă.

Deși există acetona pură care ajută foarte mult la acest proces, utilizarea ei nu este chiar cea mai plăcută metodă. În primul rând pentru că lasă unghiile uscate și nici mirosul nu este cel mai plăcut. Nu în ultimul rând, poate pur și simplu nu o ai acasă și trebuie să mergi la salon pentru a beneficia de ajutorul profesionist care are și un cost pe măsură.

Utilizatoarea de pe TikTok @_clauby_ a împărtășit o tehnică simplă de îndepărtare a gelului care poate fi încercată foarte ușor acasă. Clipul ei a ajuns la peste 75.000 de aprecieri, așa că a devenit viral, datorită tehnicii simple și naturale propuse. Iată în ce constă tehnica această și cum poți încerca să îndepărtezi gelul de pe unghii cu ulei de floarea-soarelui.

Ingrediente necesare:

  • ulei de gătit;
  • detergent de vase;
  • apa fierbinte;
  • cremă;
  • ulei sau pentru hidratare.

Cum poți îndepărta gelul de pe unghii cu ulei de floarea-soarelui. Procedura, pas cu pas

Taie unghiile dacă sunt lungi, astfel încât să-ți fie mai ușor să îndepărtezi gelul. Într-un recipient toarnă detergentul, uleiul și apa fierbinte. Înmoaie degetele timp de 20 de minute, dar ai grijă să nu te arzi. Apoi îndepărtează gelul de pe unghii cu mare atenție. Dacă nu se desprind ușor, scufundă mâna înapoi în recipient. Eventual, poți reîncălzi dacă apa s-a răcit. La final  hidratează unghiile și cuticulele cu o cremă grasă.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
8.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *