Cum poți să faci un bărbat să ierte o infidelitate. 5 lucruri care îți pot fi de mare ajutor

Așa îi recâștigi încrederea

Scris de: Daoud Andra

18 Jan. 2023

Cum poți să faci un bărbat să ierte o infidelitate. 5 lucruri care îți pot fi de mare ajutor

Infidelitatea în cuplu este motiv de despărțire pentru multe persoane. Atunci când partenerul calcă strâmb, cel care a fost înșelat se simte trădat și își pierde încrederea în omul de lângă el. Cu toate acestea, există căi de a trece peste un astfel de episod, dacă ambii parteneri își doresc acest lucru. Cum poți să faci un bărbat să ierte o infidelitate și să își recapete încrederea în tine.

Cum poți să faci un bărbat să ierte o infidelitate

Există multe motive pentru care o femeie poate ajunge să aibă o aventură. De foarte multe ori, atunci când partenerul află că ai călcat strâmb, decide să rupă relația. Dacă nu vrei să te desparți de el și ești dispusă să lupți pentru a-i recâștiga încrederea, sunt câteva lucruri care ar putea să te ajute să îi obții iertarea.

Citește și: Există iubire după înșelat? Ce spun terapeuții

Comunică deschis

După ce ți-ai asumat greșeala, este posibil ca partenerul să vrea să știe motivele pentru care ai ajuns să îl înșeli. Explică-i cum au stat lucrurile, fără să minți și fără să intri prea mult în detalii. Răspunde la ce te întreabă, dar încearcă să nu dai vina pe el pentru greșelile tale.

Spune-i că îți pare rău

Dacă regreți aventura, spune-i acest lucru, însă fără să îți pui cenușă în cap. Asigură-te că a înțeles că îți pare rău și că realizezi că l-ai rănit. Ești cu un pas mai aproape de iertarea lui dacă faci acest lucru.

Cum poți să faci un bărbat să ierte o infidelitate
Comunicarea este cheia pentru a depăși orice impas în relație

Recâștigă-i încrederea

Nu este suficient să îi promiți că nu se va mai întâmpla, trebuie să îi și dovedești. Nu îi vei recâștiga încrederea cu una, cu două, este nevoie de timp și de dovezi pentru a reface ceva ce s-a stricat. Dacă ești dispusă să faci acest lucru, trebuie să ai răbdare și să îi demonstrezi că poate avea din nou încredere în tine.

Citește și: Toți îmi spun că trăiesc în trecut. Trăiesc cu gândul că aș putea fi înșelată din nou, după ce fostul meu iubit mi-a fost infidel

Arată-i ce simți pentru el

Dacă încă mai există iubire și vrei să continuați relația, este nevoie să îi oferi dovezi de afecțiune. Încearcă să îl recucerești și fă-l să se simtă din nou cel mai important din viața ta. Un partener care a fost înșelat se îndoiește de ce simți pentru el, de aceea este nevoie să îi arăți.

Fii sinceră cu tine

Înainte de a face eforturi să te împaci cu partenerul, gândește-te bine dacă mai vrei să continui relația sau vrei să fii cu altcineva. Dacă nu îți dorești cu adevărat să rămâi alături de partener, nu face eforturi doar de dragul de a te împăca cu el, pentru ca mai apoi să fii din nou tentată să îl înșeli.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *