Cum poți să seduci un bărbat doar cu privirea. Trucul pe care Marilyn Monroe îl folosea des VIDEO EXCLUSIV

"Avea foarte multe trucuri, unul dintre ele și Lady Diana l-a prins"
Cum poți să seduci un bărbat doar cu privirea. Trucul pe care Marilyn Monroe îl folosea des VIDEO EXCLUSIV

Marilyn Monroe a fost o actriță, model, cântăreață și sex simbol al secolului XX, considerată și acum un model pentru multe femei din lumea întreagă. Celebra blondină avea propriul său stil atunci când venea vorba de a seduce un bărbat. Andreea Ștefănescu, trainer internațional de etichetă și protocol, a explicat la Ego Life în ce consta trucul lui Marilyn Monroe.

Cum poți să seduci un bărbat doar cu privirea. Trucul lui Marilyn Monroe

Există și acum o mulțime de fotografii cu Marilyn Monroe în care se observă rapid propriul ei stil de a poza și atitudinea pe care o avea de fiecare dată. Andreea Ștefănescu a dezvăluit la Ego Life care era trucul prin care Marilyn Monroe pentru a seduce un bărbat doar cu privirea. Ulterior, trucul blondei a fost preluat și de Prințesa Diana.

Există însă și riscuri atunci când o femeie folosește acest truc. Andreea, fiind trainer internațional de etichetă și protocol, s-a lovit uneori de situația în care acest gest, preluat de la Marilyn Monroe, să fie înțeles total greșit.

“Marilyn Monroe a studiat foarte mult… din nou, e foarte important: odată ce știi, poți să alegi. Trăiești viața cu un scop. (…) Marilyn Monroe a știut ce personalitate va vrea, ce mesaj va vrea să comunice ea, ea și-a ales brandul, și-a ales comunicarea, și-a ales mesajul și a învățat cum să comunice mesajul mult mai clar. Avea foarte multe trucuri, unul dintre ele și Lady Diana l-a prins, atunci când fotografii veneau pe ea, își puneau bărbia mai jos și atunci când camera făcea o poză se uitau în sus, către camera.

Atunci când tu faci genul ăsta de privire este și ceva foarte periculos pentru că sunt foarte multe fete care cred, din timiditate, se uită foarte mult în jos, și foarte multe culturi, culturile asiatice au aceleași probleme, cu care a trebuit să fac training. Veneau în business în Emirate și inevitabil intrau în probleme cu bărbații din lumea din business. Ele nu înțelegeau că mesajul subliminal de a te uita în jos, apoi în sus este unul de seducție”, a spus Andreea Ștefănescu în cadrul emisiunii Ego Life.

Andreea Ștefănescu este absolventă a trei dintre cele mai mari școli de protocol din lume, inclusiv cea pe care a urmat-o Prințesa Diana. Tânăra în vârstă de 34 de ani dezvăluie că multe dintre personalitățile cunoscute au propriile trucuri în ceea ce privește manierele, atitudinea și stilul.

Emisiunea Ego Life poate fi urmărită în fiecare luni, de la ora 21:00 pe pagina www.ego.ro, sau pe canalul de YouTube al emisiunii.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
8.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *