Cum poți seduce un bărbat. 10 paşi ca să îl faci să se îndrăgostească nebunește de tine

Bărbații sunt de obicei cuceritorii, însă și tu poți face primul pas dacă el nu are curajul necesar sau dacă tot amână momentul. Iată cum să îi atragi atenția unui bărbat care îți place și cum să îl faci să te și iubească la un moment dat.
Cum poți seduce un bărbat. 10 paşi ca să îl faci să se îndrăgostească nebunește de tine

Cum poți seduce un bărbat? Știm regula clasică, bărbații sunt cei care fac în mod normal primul pas. Totuși, de ce trebuie să fie mereu ei cei care iau inițiativa? Când ai întâlnit un bărbat care îți place, există multe arme care te pot ajuta să flirtezi cu el. Știi să seduci un bărbat? Profită de armele tale de seducție și va fi foarte simplu sa atragi atenția bărbatului care îți place. Noi, femeile, avem multe trucuri prin care putem să seducem un bărbat și să-l facem să se topească la picioarele noastre. Privirile intense sau zâmbetele seducătoare sunt doar câteva exemple.

Uneori, poate fi chiar mai ușor decât credem să seducem un bărbat. Dacă există o scânteie din partea lui, o vei observa imediat. Importantă este atitudinea. De ce să nu flirtezi chiar tu cu acel bărbat care ți-a atras atenția la o petrecere sau la muncă? Îndrăznește, după cum se spune: „Cine nu riscă, nu câștigă”. Iată zece sfaturi pentru a-l face să se îndrăgostească de tine.

1. Atrage-i atenția

Dacă te-ai hotărât în sfârșit să seduci acel bărbat care îți place, pentru a face primul pas trebuie mai întâi să-i atragi atenția. Cum va ști că îl placi dacă nici măcar nu te vede în preajma lui? Este esențial ca el să știe că tu exiști și ești acolo. Așadar, asigură-te că atunci când ești în preajma lui există un contact vizual între voi doi. Trebuie să ajungi în atenția lui, indiferent cât de nesemnificativă ți-ar părea o banală întâlnire.

2. Cum poți seduce un bărbat? Creează o conexiune

Odată ce ai stabilit un contact direct cu el, este timpul să începi construirea unei conexiuni. A face mici glume este cel mai bun mod de a câștiga încrederea. Pentru a seduce un bărbat, trebuie să-i fii aproape, astfel încât el să vadă un sprijin în tine. Găsește subiecte de discuție comune sau chiar oferă-ți ajutorul. Vezi care ar fi un subiect de interes pentru el și găsiți câteva puncte comune. O altă idee bună pentru a seduce un bărbat este să mergeți la cinema. Găsiți un film amuzant pentru a afla dacă împărtășiți același simț al umorului.

cuplu

 

3. Misterul este cel mai bun aliat al tău

La început, nu povesti prea multe despre tine. Bărbații găsesc misterul fascinant la orice femeie, deoarece le permite să-și imagineze mii de lucruri. Încă nu știi cum poți seduce un bărbat? Imaginația este cea mai puternică armă pentru a-i declanșa interesul. Jocul seducției și curiozitatea pe care o va simți pentru tine îi vor declanșa ulterior dorința de a te cunoaște.

4. Cum poți seduce un bărbat – Mizează pe contactul fizic

Psihologii spun că orice contact uman ne face să ne simțim mai bine și mai aproape de ceilalți. De aceea, interacțiunea directă este una dintre cele mai simple modalități de seducție. Când atingi discret un bărbat, vei crea o legătură cu el. Profita de orice ocazie pentru a-l atinge în mod subtil când vorbești cu el. O bătaie pe umăr, o mângâiere pe față, sunt gesturi simple, dar pline de emoție. Pentru a avea rezultatul dorit, acestea trebuie să fie discrete, fără a invada spațiul personal. Anumiți bărbați s-ar putea simți „intimidați” de gesturile prea îndrăznețe.

5. Vorbește despre tine

Cum poți seduce un bărbat? Bărbații adoră femeile naturale, sigure pe ele, care emană energie pozitivă. Așa că fii sigură pe tine și arată-i cât de minunată ești! Arată-i cât de interesantă și de distractivă este viața ta și cât de confortabil te simți cu tine însăți. Fă-l să simtă nevoia să-și dorească să împartă cât mai multe momente cu tine. Relaxează-te, dar nu te preface! Fii tu însăți și fă-l să simtă că o femeie ca tine are nevoie de cineva exact ca el.

6. Cum poți seduce un bărbat: ascultă-l

De multe ori este mai bine să asculți, astfel încât să-ți faci partenerul să simtă că îi acorzi toată atenția ta. Află care sunt activitățile lui preferate, care-i sunt visele, dorințele și obiectivele. Numai știind cum gândește și care-i sunt motivațiile, veți avea oportunitatea unor discuții care să vă apropie. Ce poate fi mai frumos decât să împărtășești gânduri, emoții și experiențe cu persoana preferată.

7. Găsiți hobby-uri comune

Cum poți seduce un bărbat? Ca relația voastră să se dezvolte și să devină mai puternică, este important să știți dacă aveți interese comune. Nu are rost să te prefaci că preferi aceleași hobby-uri dacă în realitate nu îți plac. Acordă atenție celor mai mici detalii când discutați și astfel poți afla care ar fi cu adevărat punctele voastre comune.

8. Tehnica oglinzii

Există un adevăr simplu în materie de seducție: suntem atrași de ceea ce ne este asemănător. Prin urmare, dacă imiți anumite mișcări sau posturi pe care el le face, îi vei putea capta atenția. Dacă vezi că-și atinge părul, câteva secunde mai târziu fă același lucru. Fii atentă la anumite posturi și încearcă să le imiți subtil. În subconștient, el va crede că semănați mult și va fi atras de această idee.

9. Privește-l în ochi

Da, ochii sunt oglinda sufletului. Cuvintele pot să înșele uneori, dar ochii spun mereu adevărul. Privirea ta poate să îți arate sentimentele, fără a fi nevoie să le verbalizezi. Așadar, privește-l în ochi. Privirile directe seduc și emană încredere.

10. Păstrează-ți naturalețea

Dacă ești mereu machiată perfect și foarte aranjată, îi vei fi destul de dificil să-și imagineze cum ar fi look-ul tău la o întâlnire. De multe ori o imagine aproape de perfecțiune poate părea mai greu de atins. De aceea, este bine să te aranjezi, dar păstrează-ți mereu naturalețea. Fă să pară că nu ți-a luat mult timp să te pregătești să mergi la birou. Astfel poți transmite că nu ai nevoie de ceva special pentru a arăta atât de bine în fiecare zi.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
9 27 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *