Cum repari un mop rotativ în 5 minute. Trucul este genial

Iată cea mai simplă metodă prin care poți repara mopul rotativ care nu mai merge.
Cum repari un mop rotativ în 5 minute. Trucul este genial

Cum repari un mop rotativ în 5 minute, astfel încât să-l poți utiliza din nou. Mopul rotativ este un instrument foarte util pentru curățarea casei. Dotat cu tehnologii moderne, acesta poate fi soluția ideală pentru a face curățenie într-un mod cât mai rapid.

Curățarea podelei va fi mult mai ușoară cu un mop și mult mai eficientă. Oriunde vrei sa faci curatenie, pe brou, acasă, nu mai trebuie să îți faci griji. Când lucrezi cu un mop rotativ totul funcționează mult mai ușor. Dar ca orice produse și acesta se poate strica la un moment dat.

Deși ai tendința să te gândești că poate fi ușor de înlocuit, acest produs nu este atât de ieftin pe cât ai crede. Cu atât mai mult dacă îți dorești ceva de calitate, care să reziste mult timp, investești într-unul care să faciliteze sarcinile de curățenie. De aceea, când acesta nu mai merge, ultimul lucru pe care îl dorești este să îl arunci. De aceea, venim în ajutorul tău cu câteva sfaturi pentru a repara mopul în 5 minute.

Nu te grăbi să arunci lucrurile care nu mai funcționează

Dacă ar fi să arunci tot ce nu mai funcționează bine înainte de a încerca să repari, ar fi o lovitură uriașă pentru finanțele tale. Chiar și pentru planetă, deoarece am polua tot timpul fără a oferi produselor noastre o a doua șansă. Așa că, din fericire, repararea acestui gadget care te ajută să faci curățenie mai repede este mai ușoară decât crezi. Aceste mopuri care se învârtesc te ajută să strângi murdăria fără a fi nevoie să te apleci tot timpul. Așa că, atunci când încetează să se mai învârtească, este frustrant, deoarece, nu te mai jută la treabă. De asemenea, simți că investiția nu a fost una bună, dar uite ce ai de făcur.  Rețelele sociale vin iar în ajutorul nostru cu utilizatorii care oferă sfaturi foarte ultile. Este cazul și lui Nancybetter_ben, care a distribuit pe conturile ei de YouTube și TikTok un material video explicativ.

Cum repari un mop rotativ în 5 minute

O să ai nevoie de următoarele:

  • Vaselină pentru rulmenți sau ulei (cel pe care îl pui pe balamalele ușilor ca să nu mai scârțâie);
  • Un material din bumbac sau hârtie din microfibră;

Dezarmează mecanismul care se rotește prin îndepărtarea cu atenție a „clemelor” sau „capacelor”.  Scoate coșul apoi curăță știftul de metal cu laveta din bumbac pentru a îndepărta orice urmă de apă sau murdărie care ar fi produs blocarea. Aplică ulei pentru rulmenți pe știftul metalic (cel care se potrivește în găleată și ajută mecanismul să se rotească. Odată ce șurubul este bine uns, pune coșul la loc. Pune și capacul la loc, strânge-l până când auzi „clic”,că s-a potrivit. Gata, mopul tău va fi ca nou.

Află și cum poți să scapi de praful din casă. Trucuri care te vor ajuta să ai locuinţă cu aer curat.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
8 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *