Cum reține Gabriela Cristea numele tuturor concurenților de la Mireasa. Tavi Clonda i-a dezvăluit secretul: „Știe pe ce să pună accentul” VIDEO EXCLUSIV

Cum reușesc artistul și prezentatorul să facă față provocărilor în viața personală
Cum reține Gabriela Cristea numele tuturor concurenților de la Mireasa. Tavi Clonda i-a dezvăluit secretul: „Știe pe ce să pună accentul” VIDEO EXCLUSIV

Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează un cuplu superb și se bucură de două minuni în viața lor, Victoria și Iris. Cei doi nu uită de partea amoroasă și încearcă să petreacă timp împreună ori de câte ori au ocazia. Artistul ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a vorbit despre acest aspect. De asemenea, el a dezvăluit cum reușește partenera lui să rețină numele tuturor concurenților de la „Mireasa, Capriciile Iubirii”.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea au o familie superbă

Tavi Clonda a venit la evenimentul Viva! Influencers Party 2022 alături de fiicele sale, Victoria și Iris. Acesta ne-a spus că, pe măsură ce fetele au crescut, a devenit din ce în ce mai greu să aibă timp pentru a-l petrece în cuplu. Totuși, artistul și Gabriela Cristea fac față provocărilor:

„A început să fie din ce în ce mai greu. Culmea, am crezut că dacă trece timpul și fetele vor fi mai mari, timpul nostru împreună ar fi mai mare. Dar nu. Timpul nostru în doi se îngustează. Încercăm să facem față, pentru că, de fapt, căsătoria și cuplul reprezintă o provocare. Dar nu putem lăsa copiii, nici pe noi. Atunci echilibrul este greu de găsit. Și aici am venit cu ele, este destul de complicat. Seara mai avem puțin timp liber, după ce le culcăm.”

Tavi Clonda și Gabriela Cristea, extrem de ocupați cu creșterea fiicelor

Cei doi formează un cuplu solid și sunt extrem de implicați în viața micuțelor pe care le au împreună. În momentele în care Iris și Victoria se află la grădiniță, aceștia încearcă să rezolve diverse probleme din viața profesională și să petreacă timp împreună:

„În perioada aceasta în care au început școlile și grădinița ne facem timp împreună. Ele sunt plecate până la 5, dar apar multe lucruri, la birou, ba repetiții, sunt multe chestii de postat și atunci e greu. Nici cum am da-o, cu grădiniță sau fără, e complicat. Când nu erau la grădiniță, le culcam la prânz și aveam atunci câteva ore împreună. În weekend, dacă plec la vreo cântare, iarăși nu avem timp. E destul de complicat, e haosul ăsta, un haos organizat uneori, dar uneori neorganizat. Încercăm să facem față. Eu zic că până acum e OK. Sper ca și de acum să fie bine.”

Secretul nebănuit al Gabrielei Cristea

Gabriela Cristea s-a întors la cârma show-ului „Mireasa, Capriciile Iubirii” pentru un nou sezon. Întrebat cum reușește partenera lui să rețină numele tuturor concurenților, Tavi Clonda a avut doar cuvinte de laudă de spus la adresa prezentatoarei de televiziune:

„Experiență. Este și foarte talentată, nu că este a mea, dar este cea mai bună. Știe pe ce să pună accentul atunci când întâlnește mulți concurenți sau mulți oameni. Crede-mă că în timpul liber se relaxează, nu mai ține minte nimic. Dar când e vorba de profesie și de emisiune, depune tot efortul și este o profesionistă.”

Tavi Clonda, alături de fetițele sale, la petrecerea revistei Viva!
Tavi Clonda, alături de fetițele sale, la petrecerea revistei Viva!

„Acasă nu muncește pentru că deja are experiență și face doar acolo ce are de făcut”

Gabriela Cristea nu repetă numele concurenților și acasă, după cum ne-a dezvăluit îndrăgitul artist. Vedeta este o adevărată profesionistă, bucurându-se de o experiență vastă. Ea îl ajută pe partenerul ei în noul domeniu în care acesta s-a implicat:

„Nu, nu face lucrul acesta, îl face doar la platou. Acasă nu muncește pentru că deja are experiență și face doar acolo ce are de făcut. Oricum, nu m-ar pune pe mine să o ajut. Dimpotrivă, eu, acum, am început cariera de actor, o pun în rolul celuilalt să mă ajute puțin să dialoghez. Dar ea nu, ea este profi.”

Tavi Clonda, despre actorie

Tavi Clonda a pus mereu muzica pe primul loc atunci când vine vorba despre viața profesională, însă a fost de mic pasionat de actorie. Acesta ne-a explicat că încearcă să se perfecționeze și în acest domeniu:

„Știi cum e, îmi place scena, îmi plac camerele, că a venit pandemia și nu s-a mai putut cânta, am putut să joc în niște seriale. De mic am avut pasiunea asta, dar, într-adevăr, chitara și muzica au fost pe primul loc. Am zis că, la un moment dat, va veni timpul și pentru cea de-a doua pasiune de-a mea și uite că, ușor, ușor, a venit timpul și încerc să mă perfecționez, să ajung la Hollywood. (râde)”

Nu vrea să se mute din România

Totuși, îndrăgitul artist nu se gândește să se mute din România, susținând că oriunde poți să faci ceea ce îți place:

„Nu, visam când eram mic, dar nu, îmi place în România. Așa, să joc, acum nu mai trebuie să te muți, poți să joci de aici, poți să te duci, să te întorci. Nu trebuie să te muți ca să îți realizezi visurile.”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Imaginea MOMENTULUI! Prima fotografie după anunţul BOLII lui Kate. Familia Regală nu a mai putut...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
De la Floreasca, l-au internat la Obregia. Mititelu Jr., mutat la 'Spitalul 9'! Ce au...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca...
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită,...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Un val de schimbare cosmică este pe cale să redea fiecărei zodii noi drumuri de...
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz-ul din România! La un an de la nuntă, vedeta noastră a anunțat...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *