Cum reușește Cove să mențină romantismul în relația cu soția lui, chiar și după 10 ani de căsnicie. „Se bucură fantastic” VIDEO EXCLUSIV

Mărturisiri despre relația de cuplu

Cove, sau Gabriel Coveșeanu așa cum este trecut în buletin, este căsătorit de 10 ani cu Florentina Ene, cu care are un băiețel în vârstă de 7 ani. Prezentatorul emisiunii ”Cursa iubirii” de la Prima Tv mai are un fiu din prima căsnicie, însă a avut grijă ca cei doi băieți să crească împreună și să nu facă diferențe între ei. În tot acest timp, Cove a știut cum să mențină focul pasiunii și în relația cu soția lui. Coveșeanu a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că reușește să fie în continuare romantic cu partenera lui de viață.

Cove, despre emisiunea pe care o prezintă la Prima TV

În ultimii ani, Cove a fost gazda unor emisiunii cu tentă amoroasă sau cel puțin reality show-uri care aveau iubirea în prim plan. Cel mai recent proiect de genul fiind emisiunea „Cursa iubirii”, de la Prima TV, emisiune care s-a dovedit a fi una intensă, căci concurenții trăiesc la cote maxime fiecare probă impusă de scenariu.

”Iubirea are cărări nebănuite și adesea pasiunea stârnită, nu e așa, în tumultul iubirii, duce către conflicte inevitabile până la urmă. Pentru că ce este iubirea? Ce este dragostea? Este o sinusoidală cumva, avem momente de extaz, dar și de momente de agonie și momente de conflict”, ne-a explicat Cove despre desfășurarea emisiunii, completând că nici el nu s-a așteptat la reacțiile concurenților.

”Noi pe fun am vrut să fie. Acum dacă oamenii nu sunt obișnuiți, spre exemplu nu au fost niciodată cu cortul, n-au dormit niciodată în cort, sunt învățați doar așa cu confortul hotelurilor exclusiviste, este firesc că se enervează puțin. Dar nu este frumos, nu e romantic? Ce poate fi mai frumos decât să fii cu iubita ta, să stai într-un cort, să simți pământul proaspăt, să simți ceva?”.

”Sunt ultimul romantic”

Chiar dacă în această aventură a plecat singur, la filmările pentru ”Cursa iubirii”, Cove mărturisește că el și partenera lui de viață au propriile aventuri.

”Sunt ultimul romantic. Chiar sunt. De la caz la caz, nu pot să zic că fac gesturi zilnice. Că acum depinde unde suntem, în ce situație. Dar dacă este într-o conjunctură favorabilă mai aduc câte un ghiveci”, a mai povestit Cove pentru EGO.ro, completând că o formă maximă de iubire poate fi și aceea în care unul dintre partenerii de viață, în principiu femeile, este lăsat să se bucure de câteva zile liniștite.

”Nu știu dacă este ”reomatism” ăsta sau romantism sau se bucură fantastic atunci când plecăm și o lăsăm liberă câteva zile. Mai plecăm și fără copii. Cumva acum copiii au crescut, suntem în altă situație, dar în principiu avem câteva vacanțe cu ei și așa, din când în când, câte o zi două apucăm și fără ei”.

Din păcate Cove nu poate să plece prea des de acasă și să o lase pe soția lui să se bucure de timp singură, fără copii și toată agitația, căci, pe lângă filmări este și directorul teatrului ”Ion Creangă” din București. Se pare că este un manager foarte bun căci actorii care sunt angajați în cadrul insituției au doar cuvinte de laudă la adresa lui.

”La noi, la teatrul ”Ion Creangă” sigur că facem spectacole pentru cei mici, pentru copii, și toți cei care au suflet de copil sunt bineveniți la noi, la teatru, să-i bucure pe cei mici. Dacă vă pregătiți, dacă știți să spuneți o fabulă, o poezie, o ceva, vă așteptăm. Este fără pile. Acum fără glumă, chiar avem spectacole pentru o paletă largă de vârste, adică avem pentru copii de vârstă foarte mică 0-3 ani, este un program pe care noi l-am intitulat ”Educație timpurie”, și apoi avem spectacole pentru copii de vârstă preșcolară, 3-6 ani, și pentru copiii de vârstă școlară, 6 ani+”, a mai explicat Cove pentru EGO.ro.

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *