Cum reușește Raluca Bădulescu să se mențină la 47 de kg. „Nu am renunțat la dulciuri nici acum”. Secretul nebănuit al vedetei de la Kanal D

Raluca Bădulescu, mai slabă ca niciodată

La cei 47 de ani ai săi, Raluca Bădulescu are un trup de adolescentă. Este ca trasă prin inel și cântărește doar 47 de kilograme, o greutate la care a ajuns cu multe sacrificii. În urmă cu mulți ani, pe când cântărea peste 100 de kilograme, vedeta a apelat la o intervenție chirurgicală de micșorare a stomacului, iar mai apoi a început să își contorizeze zilnic fiecare porție de mâncare astfel încât să nu facă excese. Nu a putut renunța însă la dulciuri, pe care le consumă zilnic. Și totuși are o siluetă de invidiat. Iată care este secretul ei.

Cum reușește Raluca Bădulescu să se mențină la 47 de kg

Jurata de la „Bravo, ai stil!” este tare mândră de silueta ei și spune că a ajuns la o greutate pe care nu a mai avut-o niciodată.

„Sunt mai slabă ca niciodată. Am mai puțin de 60 cm în talie, eu și Scarlett O’ Hara practic”, a declarat vedeta Kanal D pentru Playtech.ro.

Deși în timpul lockdown-ului începuse să se îngrașe pentru că a fost nevoită să stea numai în casă, timp în care a mâncat foarte multe dulciuri, Raluca Bădulescu și-a dat seama numaidecât că se află pe un drum greșit, care o putea duce rapid către greutatea pe care o avea cu ani în urmă. Așa că și-a schimbat imediat obiceiurile alimentare și a început să își cântărească fiecare masă.

Doar așa a putut slăbi la loc și, mai mult, și-a putut păstra și micile plăceri vinovate, dulciurile, pe care și acum le consumă zilnic.

Raluca Bădulescu
Raluca Bădulescu

„Nu am renunțat la dulciuri nici acum”

„Număr caloriile de doi ani, după perioada lockdown-ului, în care mă îngrășasem 10 kg și m-am panicat. Mă îngrășasem în timpul pandemiei, pentru că am stat și m-am uitat la Netflix și am mâncat în disperare. Mie îmi plac dulciurile mult.

Nu am renunțat la dulciuri nici acum, dar număr caloriile. Să fie în jur de 1000 de calorii pe zi. Mănânc salată, brânzeturi, piept de pui, dar nu lipsesc o ciocolățică, o băutură acidulată cu zahăr, niciodată.

Adică le balansez în așa fel încât să-mi ajungă de ceva dulce. Și acum în geantă, dacă mă căutați, să știți că am o ciocolată mică. Jur, chit că se topește că e vară. O am, trebuie să fie aici, la cap. Ciocolata e cu mine mereu”, a declarat, în exclusivitate pentru Impact.ro, Raluca Bădulescu.

Vedeta mărturisește că în momentul de față îi este imposibil să facă și sport pentru că timpul nu i-o permite. Însă și-a promis că într-o zi va deschide și acest acest capitol în viața sa.

 „Nu fac sport, uneori mă străduiesc să merg pe jos, dar nu fac sport. Într-o zi o să fac și asta, nu e ziua aceea încă”, a precizat vedeta Ralucă Bădulescu.

10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.