Cum reușește Vladimir Drăghia să fie o persoană foarte degajată: „Nu mă interesează dacă se scumpesc gazele. Dacă nu o să am bani, nu o să le plătesc” EXCLUSIV

Actorul va fi în curând din nou tătic
Cum reușește Vladimir Drăghia să fie o persoană foarte degajată: Nu mă interesează dacă se scumpesc gazele. Dacă nu o să am bani, nu o să le plătesc EXCLUSIV

Vladimir Drăghia este unul dintre cei mai apreciați actori și oameni de televiziune de la noi, însă multă lume are impresia că fostul sportiv de performanță are un soi de aroganță și devine ușor antipatic atunci când cineva încearcă să intre în vorbă cu el. În spatele acestei etichete, se află însă un tip sensibil, care își dorește să trăiască după propriile reguli. Vladimir Drăghia a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că este genul de persoană care trăiește prezentul cu degajare, nu cu preocuparea de ce spun ceilalți despre el sau despre ce se poate întâmpla pe viitor

”În copilărie nu mi-am dorit să fiu nimic și nu am ajuns”

Fost înotător de performanță, multiplu campion național și medaliat cu aur, Vladimir Drăghia și-a trăit copilăria printre competiții, fiind focusat pe acest drum. Asta l-a făcut poate să nu interacționeze prea mult cu oamenii din jurul lui, dar mai ales să fie o persoană extrem de sociabilă, iar acum lumea l-a etichetat ca nefiind prea prietenos și de multe ori arogant.

„În copilărie nu mi-am dorit să fiu nimic și nu am ajuns (râde). Adică nu am visat să fiu nimic. Serios vorbind, chiar nu m-am gândit niciodată la viitor și nici acum nu mă gândesc, când deja viitorul devine din ce în ce mai mic. Aș putea începe să mă gândesc la trecut. Mă focusez pe prezent și cred că de mic am fost așa”, a povestit Vladimir Drăghia pentru EGO.ro, completând că nici în momentul de față nu s-au schimbat prea multe. „Eu sunt cu prezentul și așa am fost mereu. Cred că de asta sunt și așa degajat. Așa eviți o grămadă de lucruri. Adică nu mă interesează dacă se scumpesc gazele, că dacă nu o să am bani nu o să le plătesc și dacă o să am bani o să le plătesc. Adică îngrijorarea nu te ajută la nimic”.

Vladimir Drăghia, Alice și fiica lor
Vladimir Drăghia, Alice și fiica lor

„Nu mă interesează dacă se scumpesc gazele, că dacă nu o să am bani nu o să le plătesc”

Singurul mediu unde se schimbă complet și este de nerecunoscut pentru cei care nu fac parte din anturajul lui, este acasă, alături de fetele lui. Acolo este cu totul un alt om. De aceea, zvonurile precum că va pleca în Republica Dominicană, pentru a prezenta emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” au fost demontate imediat, căci actorul se pregătește pentru venirea în familie a celui de-al doilea copil, așa că nici nu se gândea să nu fie prin preajmă în primele luni de viață.

„Mi se pare momentul perfect să plec. Glumesc. Atunci când am fost la „Exatlon” Alice mi-a zis că nu aș fi rezistat acasă, la cum mă cunoaște, la perioada aia cu creșterea dinților. La Zora primele 6 luni am stat acasă. Eu când am plecat în Dominicană, mă gândeam că o să plec pentru o lună, nu știa nimeni că o să stăm acolo jumătate de an. Însă acum, trăgând linie, suntem pe plus cu perioada aia. E ok”, ne-a mai declarat Vladimir Drăghia.

Vladimir Drăghia și fetița lui
Vladimir Drăghia și fetița lui

”Care concediu? Noi nu avem job-uri care să dea concedii”

De altfel, recunoaște că este genul de părinte care se implică total în creșterea și educația copilului, dar și acel gen de soț care nu lasă totul în grija partenerei de viață. „În primul rând când vine vorba de ordine, disciplină, curățenie, eu sunt ăla care le menține și care impune menținerea lor în casă. Sunt super implicat și mi se pare normal să fie așa, că e copilul meu și trebuie să-ți aduci aportul acolo. Nu există. Mai ales că înclusiv Alice muncește, nu e ca și cum ea ar sta acasă. Nu a intrat în niciun concediu de maternitate. Care concediu? Noi nu avem job-uri care să dea concedii. Noi avem job-uri care au părțile lor bune, dar de la care nu îți poți lua concediu”, ne-a mai povestit actorul, care este înconjurat de haine de fetițe, accesorii și tot felul de jucării, iar singurul lui „aliat” este Ioco, câinele pe care l-a adoptat în urmă cu doi ani.

„Obligatoriu cățelul rămâne, deși în ultimul în timp se comportă cam ciudat și nu știam cum să fac și-l amenințam mereu, inclusiv pe Zora, că-l dau. Dar nu. Evident că rămâne. E cel mai frumos și iubitor cățel din lume”.

Revine pe micile ecrane, la PRO TV

Cu toate că îi place să petreacă timpul doar cu familia lui și așteaptă cu nerăbdare să o vadă și pe cea de-a doua fiică, Drăghia nu renunță la proiectele lui și la marea lui pasiune, actoria. Astfel că, în curând, îl vom revedea pe micile ecrane, în serialul Clanul, de la PRO TV, unde intră în pielea unui polițist.

„Da, sunt polițist. Nu am prieteni polițiști, am stomatologi mulți, dar nu am avut ce să-i întreb pe ăia. Sunt polițist în serial, dar sunt polițist din ăsta mai relaxați așa, facem filaj, nu avem limbaj „de lemn”, nu vorbim mult din manual, e mai mult pe „băiețeală”, așa. Nu că am vrut un rol pozitiv pentru că nu prea îți alegi rolurile. Dar, oricum, nu cred că suntem „băieți buni” și „băieți răi” pentru că, din câte știu, se cam schimbă lucruri la un moment dat cu unii dintre noi, trec dintr-o tabără în alta. Tocmai, cred că suntem toți cam pe acolo, doar că ne-am ales tabăra, partea să zicem așa. Inclusiv partea legii mai face fărădelegi nu doar în filmul ăsta, ci în general, și cumva scenariul reflectă realitatea. Așa mi se pare”, a povestit Vladimiri Drăghia pentru EGO.ro despre cel mai recent rol al lui.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *