Cum s-a îmbrăcat Teodora Becali la botezul fiicei ei. Apariție fabuloasă, a atras toate privirile

Cum s-a îmbrăcat Teodora Becali la botezul fiicei ei. Apariție fabuloasă, a atras toate privirile

Cum a apărut îmbrăcată Teodora Becali la botezul celei de-a doua fiice. Eveniment important în familia lui Gigi Becali. Fiica cea mare a latifundiarului din Pipera și-a botezat cea de-a doua fetiță. Teodora Becali a atras toate privirile cu ținuta ei. Iată cum a fost îmbrăcată fiica milionarului.

Cum a apărut îmbrăcată Teodora Becali la botezul celei de-a doua fiice

Teodora Becali și Mihai Mincu au devenit, de curând, părinți pentru a doua oară, iar în acest weekend, mezina familiei au fost creștinată. Botezul micuței a avut loc la Biserica Sfântul Spiridon din Capitală, iar la eveniment a participat întreaga familie Becali.

În curtea lăcașului de cult a avut loc și o scurtă ședință foto de la care nu au lipsit patronul echipei FCSB și soția sa, Luminița. Iar așa cum arată fotografiile, părinții, dar și bunicii micuței creștinate au pus foarte mare preț pe felul în care au arătat într-o zi așa specială.

Gigi Becali și soția sa au ales să își asorteze ținutele, purtând haine de culoare închisă. În schimb, Teodora și soțul ei au ales ceva diferit. Cei doi tineri au atras toate privirile prin vestimentația purtată.

Proaspăta mămică a îmbrăcat o rochie albă, scurtă, simplă, dar care i-a venit perfect. De asemenea, ea a avut un machiaj discret și o coafură simplă. Mihai Mincu a ales o cămașă și un pantalon închise la culoare, la care a adăugat un sacou în carouri gri cu negru.

Tânărul a fost extrem de grijuliu cu fiica sa cea mică. Nu s-a dezlipit nicio clipă de micuța creștinată, pe care a ținut-o tot timpul în brațe.

După slujba religioasă, familia Becali a mers la localul în care a fost organizată petrecerea în cinstea celei de-a doua nepoate a latifundiarului din Pipera, potrivit wowbiz.ro.

Cum s-a îmbrăcat Teodora Becali la botezul fiicei ei
Cum s-a îmbrăcat Teodora Becali la botezul fiicei ei

Gige Becali: „Să vă bucurați și voi cum mă bucur eu. Sunt foarte fericit”

Gigi Becali a fost extrem de bucuros pentru că nepoțica lui a fost creștinată.

„Este bucurie. Eu nu am emoții. Fiica mea cred că are emoții. O sa avem emoții la scăldare. Se face mai soft acum, nu mai este precum cea tradițională.

Să vă bucurați și voi cum mă bucur eu. Sunt foarte fericit. Ce vrea Domnul, așa să fie. Câți nepoți vrea domnul să fie atâția să fie, chiar și zece. Sănătate la toată lumea”, a spus Gigi Becali la Antena Stars.

Gigi Becali mai are o nepoțică, pe nume Maria.

Milionarul le-a oferit o educație aleasă fiicelor sale. În trecut, el a dezvăluit care este că singura pretenție pe care o are de la fiicele sale să respecte biserica. Lucru pe care și-l dorește și de la viitorii săi gineri.

„Eu mi-am lăsat fetele libere, le-am dat o educație, le-am spus biserica e biserică. Mă rog la Maica Domnului să-mi ajute fetele. Am vrut să am gineri frumoși și mă bucur că am ginere frumos.

Singurul lucru care a contat și l-am spus: băi, să întrebați, crezi în Dumnezeu? Că pe celelalte le ducem noi, ca familie, dar vezi dacă crede, că dacă nu crede, pe ăla nu poți să-l mai îndrepți. În rest le-am lăsat libere să-și aleagă ceea ce vor ele”, a spus Becali, în iunie 2021.

10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.