Cum s-a produs marea împăcare dintre Brigitte și Florin Pastramă: “I-am cerut Domnului să lucreze la inima lui Florin” EXCLUSIV

Brigitte și Florin Pastramă își doresc să fie binecuvântați cu un copilaș. Ce dezvăluiri a făcut bruneta despre căsnicia cu Ilie Năstase: “El a făcut diferențe întotdeauna între copiii mei și copiii lui” .

Mulți au fost surprinși când Brigitte Pastramă a anunțat că s-a despărțit de soțul ei, Florin Pastramă. Între timp, însă, au revenit la sentimente mai bune și și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt. Ei ne-au oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care ne-au vorbit despre separare, dar și despre dulcea împăcare. Bruneta a explicat că au existat persoane care au vrut să le facă rău, șoptindu-i partenerului său vorbe grele despre ea. Florin ne-a povestit și ce s-a întâmplat, de fapt, în familia lui, ținând cont că, recent, au apărut știri în care s-a scris că frații lui ar fi fost reținuți pentru că au cumpărat mașini din Germania.

Brigitte Pastramă: “M-am rugat timp de 4 săptămâni cu lacrimi”

Brigitte Pastramă, aflată la ziua fiicei sale, Sara, care a împlinit 15 ani, ne-a mărturisit că a plâns și s-a rugat timp de patru săptămâni pentru ca soțul ei să se întoarcă acasă. Vedeta susține că rugăciunile i-au fost ascultate, astfel că, în cele din urmă, s-a împăcat cu bărbatul pe care îl iubește nespus:

“Atunci când ești credincios și îți dorești asta din suflet și mai ales când ești căsătorit în fața lui Dumnezeu, nu are cum să nu te ajute Domnul Iisus astfel încât să îți asculte rugăciunile mai devreme sau mai târziu. Eu am crezut întru totul în Domnul Iisus că îmi va aduce soțul acasă cu o inimă curată și Domnul Iisus a lucrat, nu oamenii. Eu am stat, m-am rugat timp de 4 săptămâni cu lacrimi, cred că i-am spălat picioarele Domnului Iisus cum a spălat femeia care a turnat mirul de alabastru. Așa mă și închipuiam. I-am cerut Domnului să lucreze la inima lui Florin, la mintea lui și să mă vadă așa cum mă vede Domnul Iisus”.

Cum s-a produs despărțirea

De asemenea, Brigitte a punctat că Florin, soțul ei, a fost influențat de câțiva oameni, atunci când vine vorba despre despărțire:

“Foarte mult a contat faptul că pe Florin l-au influențat oamenii. Foarte mult a contat că toți bărbații care erau, mai ales unii dintre ei chiar credincioși, îi spuneau că eu sunt un om foarte rău și că îl umilesc, că nu este bine să mai fie cu mine, că merită mai mult. Foarte mulți oameni l-au influențat, pe mine nu m-a influențat nimeni, eu am stat doar pe genunchi. Eu știu ceea ce îmi doresc de la viața asta, eu știu cât de binecuvântată și de fericită am fost când Florin a fost lângă mine. Domnul mi-a arătat că este bărbatul care este pentru mine, ceea ce am nevoie. Nu acum, mi-a arătat printr-o încercare pe care am avut-o mai demult și am înțeles lucrul acesta. Acum, puteam să merg oriunde, am slăbit 12 kilograme, am posibilitatea să mă duc în Franța, dar nu am vrut să merg”.

“Vii ca un șarpe și îi șoptești soțului meu în permanență că nu sunt bună”

Îndrăgita brunetă mai susține că au existat persoane care au judecat-o constant, spunându-i lui Florin Pastramă că nu este îndeajuns de bună pentru el. Ea ne-a vorbit și despre întâlnirea pe care a avut-o la mall, cu copilul ei și fostul soț:

“M-au judecat acei frați. Eu nu pot să le spun frați, dar așa se spune, căci sunt din aceeași credință cu noi. În momentul în care am dus copilul la mall, să își vadă tatăl, un tată cu care scrie în Biblie că este o urâciune să te întorci la cel care te-a lăsat. Niciodată nu voi face, eu voi împlini Cuvântul. Oricât de mare am gura, sper ca Domnul să o smerească. Ca Domnul să mă ajute să nu mai fiu cu gura asta mare, să nu îmi mai fac singură dreptate. Și vreau să împlinesc cuvântul Domnului, mă hrănesc din el. Tu, ca judecător, vii ca un șarpe și îi șoptești soțului meu în permanență că nu sunt bună. Vii tu ca om să desparți ceea ce Dumnezeu a unit”.

Ce mesaj le-a transmis oamenilor care au judecat-o

Mai mult, Brigitte a avut și un mesaj de transmis oamenilor care au vrut să o despartă de soțul pe care îl iubește nespus. Ea ne-a povestit ce a visat, atunci când se afla în spital:

“Vii tu ca om să mă judeci pe mine, necunoscând adevărul. Să spui că eu fac preacurvie pentru faptul că i-am dus copilul. Știi tu de ce mi-am pus pantalonii ăia scurți? Știi tu unde mergeam eu? Eu mergeam să vopsesc o parcare și nu aveam cum să vopsesc cu pantaloni lungi sau cu fustă lungă. Cum îți permiți tu omule, care te crezi că ești din turma Domnului, să mă judeci pe mine? Cum îți permiți tu să vii la soțul meu și să vorbești despre mine? Doar Domnul Iisus poate să mă judece, doar Domnul Iisus poate să lupte. Când eram în spital, atât îți spun, omul care ai stat și l-ai influențat pe soțul meu în timpul ăsta de 3 săptămâni, căci eu am fost în spital pe data de 23 iunie, la ora 4.00 dimineața, o mână din Cer a coborât și scria: “Ceea ce Dumnezeu a unit, omul să nu despartă!”. Cunoști tu cuvântul ăsta? Tu, care spui “frate” și care mergi la biserica noastră și care îl lauzi pe Iisus? Crezi tu într-un Iisus adevărat și viu? Crezi că Domnul Iisus, la care eu m-am rugat, nu o să te vadă? Tu, cel care i-ai spus soțului meu să se despartă de mine? Atât îți spun. Cerurile sunt deschise și Domnul Iisus, cel la care eu m-am rugat, a văzut ce ai făcut. Și Domnul Iisus să te aibă în mâna Lui. Și oprește-te din judecat, căci vei fi judecat! Atât am avut de spus”.

Cum a aflat Florin Pastramă că Brigitte a mers la spital

Florin Pastramă știa că Brigitte trebuia să meargă la spital, însă a primit un mesaj în care scria că planurile s-au schimbat. Ulterior, el a aflat de la televizor că ea s-a internat. Totuși, el s-a bucurat pentru că bruneta a fost apărată de cele rele, prin credință:

“Știam că trebuie să plece la spital, dar am primit un mesaj în care scria că nu mai se duce la spital. Apoi, am văzut la televizor. Am întrebat dacă este totul OK, totul bine. Mi-a spus că totul este OK, a avut niște probleme, dar Domnul Iisus a fost cu ea. Noi ne credem foarte tare în Domnul Iisus și cel mai important este să fie Domnul Iisus. Degeaba eram eu, dacă nu era Domnul Iisus. Astăzi nu mai era aici dacă nu era Domnul Iisus. Îi mulțumesc Domnului Iisus că a fost acolo, în locul meu, lângă Brigitte”.

Cum s-a produs împăcarea

Florin Pastramă a povestit și cum s-a produs dulcea împăcare între el și Brigitte. Acesta a făcut primul pas și a decis să o sune. Când s-au întâlnit, nu a mai durat mult și și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt:

“Făceam 3 ani de la căsătorie. Am pus mâna pe telefon: “La mulți ani, iubirea mea! Vreau să te văd, vreau să vorbim”. Bineînțeles că, dacă noi suntem copiii Domnului, Brigitte a zis: “Da, nicio problemă, spune la ce oră și ne vedem!”. Împăcarea noastră a durat câteva minute”.

Își doresc un copil

Brigitte a fost nevoită să îi crească pe cei doi copii pe care îi are din relații anterioare, Robert și Sara. Tatăl fiului său a murit înainte ca băiatul să împlinească 2 ani. Vedeta și-a dorit ca, dacă ar fi să mai aibă un copilaș, să îl crească alături de tată:

“E prima oară când îmi doresc din suflet că Domnul să ne binecuvânteze. Eu am crescut doi copii fără tată. Tatăl fiului meu a murit înainte să împlinească el doi ani. Am avut o încercare prin care a trebuit să îmi cresc fata singură, de la vârsta de 3 ani. Știu cât de greu este să îți crești doi copii singur și știu cât de greu este să crească copiii fără să aibă un tată lângă ei. L-am rugat pe Domnul Iisus, că dacă ar fi să îmi dea încă un copil, pentru că sunt destul de tânără și pot să facă încă un copil, să se întâmple în momentul în care voi putea să cresc acel copil împreună cu tatăl”.

Brigitte, despre căsnicia cu Ilie Năstase: “El a avut copiii lui, eu copiii mei”

Brigitte Pastramă a fost atât mamă, cât și tată pentru copiii ei, fiind o femeie extrem de puternică, oferindu-le tot ce este mai bun. Ea ne-a vorbit și despre căsnicia cu Ilie Năstase, explicând că fostul tenismen a făcut diferențe între micuții lui și micuții ei:

“Eu nu știu cum este să duci copilul la grădiniță sau la ședințe să fii alături de tatăl copilului. La serbări să fie și tatăl copilului, să facă o poză. Nu știu ce înseamnă de Crăciun să împărțim cu copilul. Nu am avut niciodată aceste momente minunate, pe care le văd în filme. Eu am fost și mamă și tată. Chiar dacă am fost căsătorită cu Ilie, gândește-te că Ilie a avut copii din altă căsnicie și el a făcut diferențe întotdeauna între copiii mei și copiii lui. A făcut diferențe foarte mari. Copiii mei au fost, tot timpul, un pic străini în casa aia. Străini în sensul că nu s-au simțit ca și cum i-ar fi înfiat. Erau copiii mei și aveau drepturile pe care le dădeam eu, cadourile pe care le dădeam eu. Nu pot să spun, dar nu au avut un tată acolo. El a avut copiii lui, eu copiii mei. Copiii mei cu copiii lui s-au simțit bine. În schimb, când copilul meu are un tată din sângele lui și face totul pentru familie lui, îl ține în brațe și când este bolnav copilul, stă la capul lui”.

“Copiii mei nu știu ce înseamnă ce înseamnă să aibă un tată lângă ei, iar eu nu am vrut să cresc al treilea copil tot așa, singură”

Ținând cont că Brigitte și-a asumat toate responsabilitățile în viața de părinte, ea nu și-a mai dorit să facă un copil până când nu avea să fie sigură că acesta o să crească și alături de tată. Ea speră că Dumnezeu o să o binecuvânteze cu un bebeluș acum, când relația dintre ea și Florin este mai puternică ca niciodată:

“Copiii cresc, dar Robi avea nevoie la 15 ani, la 16 ani, de un bărbat, care, atunci când a luat anumite căi, să îl aducă înapoi. Să aibă autoritate de tată asupra copilului. Eu nu am avut parte, alături de mine, în creșterea copiilor mei, de acea autoritate de tată, de acel sprijin de tată. Copiii mei nu știu ce înseamnă ce înseamnă să aibă un tată lângă ei, iar eu nu am vrut să cresc al treilea copil tot așa, singură. I-am zis Domnului: “Doamne, binecuvântează-ne!” Domnul cunoaște și viitorul, noi nu cunoaștem, doar Dumnezeu cunoaște, la El nu există timp. Am zis: “Vreau să o faci și să ne binecuvântezi doar în momentul în care vom crește acel copil până la capăt”. Probabil nu a fost timpul, după cum s-a demonstrat, am avut atâtea certuri și am avut atâtea încercări în care puteam să ne despărțim. Cu siguranță, acum, că ne-am dat seama că suntem două jumătăți ale aceluiași trup. Eu sunt pentru prima dată căsătorită în fața lui Dumnezeu cu un bărbat, nu am fost până acum. De altfel, și Florin. Eu cred că Dumnezeu știe mai bine ce avem de făcut și unde vrea să binecuvânteze, binecuvântează”.

Florin Pastramă, bucuros de împăcarea cu Brigitte

Florin Pastramă a mulțumit pentru faptul că Brigitte se află, din nou, lângă el:

“Eu vreau să îi mulțumesc Domnului Iisus că mi-a adus soția înapoi, așa cum a dorit Dumnezeu. Smerită, iubitoare, așa cum a fost mereu. Și gura s-a schimbat, nu mai este nervoasă”.

Ce spune Florin Pastramă de încercările la care a fost supusă familia lui

În urmă cu doar câteva zile, s-a scris că frații lui Florin Pastramă ar fi fost reținuți pentru faptul că ar fi cumpărat mașini din Germania. Afaceristul ne-a vorbit despre această situație:

“Suntem foarte bine, fratele meu avea un prieten care putea să aducă mașini din Germania, să cumpere mașini din Germania. A cumpărat, persoana respectivă nu a fost OK. Suntem acasă toți. Fratele meu trebuia să o ajute pe sora mea să cumpere o mașină. Asta a fost tot”.

Brigitte Pastramă: “Deoarece este un dosar care este în cercetare”

Brigitte și Florin Pastramă sunt alături de familia lui, fiind mai puternici ca niciodată. Frumoasa brunetă a explicat că autoritățile competente o să afle adevărul:

“Acum suntem mai uniți ca niciodată. Dacă familia nu este unită în încercare, când să fie unită? Noi o să fim alături de ei și o să îi sprijinim cu tot suportul moral de care au nevoie. Noi cunoaștem că ei nu se ocupă cu așa ceva și au intrat într-o conjunctură proastă, într-un anturaj foarte prost și au fost trași de acel anturaj. Dar, oricum, nu vrem să vorbim mai multe, deoarece este un dosar care este în cercetare și nici nu vrem să influențăm, nici nu vrem să spunem părerea noastră. Cu siguranță, sunt persoane foarte abilitate și care au absolut toate pârghiile ca să afle adevărul”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
4 12 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Ce să pui în sarmalele murate pentru o aromă divină. Cum se fac, sunt un...
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Verifică dacă ești pe listă: astăzi, 5 zodii primesc vestea mult așteptată
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *