Cum s-a schimbat Cristina Cioran, după ce a devenit mamă: „Creștem câte puțin, evoluăm” EXCLUSIV

Cum s-a schimbat Cristina Cioran, după ce a devenit mamă: Creștem câte puțin, evoluăm EXCLUSIV

Cristina Cioran a născut la 44 de ani, devenind astfel un model pentru multe femei care nu mai au curajul să devină mamei după pragul de 40 de ani. Cu toate că se numără printre acele femei care au o atitudine pozitivă, sunt extrem de joviale, iar vârsta este doar un număr, Cristina Cioran a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că este conștientă de diferența de vârstă dintre ea și fiica ei și nu își dorește să se transforme în acel gen de mamă care își retrăiește tinerețea alături de fiica ei. Astfel că, atunci când Ema va fi la vârsta la care va ieși în cluburi, Cristina nu își va dori să se distreze alături de ea.

Cristina Cioran, despre fiica ei: „Doamne ajută să fie bine, să fie sănătoasă”

Cristina Cioran și-a asumat faptul că a devenit mamă după 40 de ani și nu prin prisma faptului că este de părere că trebuie să existe o vârstă maximă la care o femeie poate deveni mamă, ci conștientizând că această diferență de vârstă nu îi va permite să meargă la petreceri sau în cluburi alături de fiica ei, așa cum o fac multe mame cu fiicele lor.

„Până o să fie ea de discotecă mai este. Mâine-poimâine așa crezi tu, dar nu e chiar așa. Mâine-le ăla nu prea e. Mai e o grămadă. Doamne ajută să fie bine, să fie sănătoasă, nu mă interesează nici ce drum își alege, nici ce vrea să facă. Nici nu vreau să mă ia cu ea la discotecă. De ce să mă ia pe mine. Nu cred că îmi doresc să merg. Adică sunt alte locuri unde mi-aș dori să merg împreună cu ea, dar sunt într-adevăr locuri potrivite numai celor de vârsta lor. Adică, na”, ne-a declarat amuzată Cristina Cioran. Pe de altă parte, Cristina mărturisește dezamăgită că doar în România poate să existe discriminarea aceasta în funcție de vârstă, însă cu toate acestea nu consideră potrivit ca la 60 de ani să meargă la petreceri alături de fiica ei de 16, oricât de cool ar fi la acea vârstă.

„Ceea ce îmi place, în multe țări europene, este că nu există această discriminare de vârstă care există în România, dar într-adevăr dacă sunt niște locuri fix pentru adolescenți, ce să caut eu acolo. Să creadă toți că-i urmăresc. Să se ascundă de mine”.

„Nu există „vechea” Cristina sau „noua” Cristina”

Chiar și la 60 de ani, actrița susține că nu crede că s-ar schimba prea multe în comportamentul ei, așa cum nu s-a schimbat nici în clipa în care a devenit mamă. Cristina Cioran este în continuare o persoană activă, se întâlnește cu prietenele ei, iese în oraș alături de partenerul de viață, făcând toate acestea fără ca fiica ei să-i simtă vreo clipă lipsa.

„Nu există „vechea” Cristina sau „noua” Cristina. Consider că cu fiecare experiență pe care o avem, creștem câte puțin, evoluăm, așadar nu văd schimbări din astea drastice, de genul cum eram înainte, cum sunt acum. Mi se pare că dacă am suferi după ce considerăm că am fi fost înainte, ar fi nasol, nu am putea să mergem mai departe. Cred cu tărie că dacă vrei să-ți faci timp, îți faci. De multe ori acest „nu am timp” e așa ca o scuză pentru alții”, ne-a mai declarat Cristina Cioran, care mărturisește că în continuare iese să se distreze și că acum se distrează chiar mai bine decât o făcea atunci când avea 19 ani.

Cristina Cioran și fiica ei, Ema
Cristina Cioran și fiica ei, Ema

„Erau alte vremuri. Eu am crescut complet într-o lume total diferită. Chiar de curând încercam să-i spun unui prieten de-al meu, care are 19 ani, că nu mă pot pune în locul lui foarte bine pentru că noi când aveam 19 ani aproape că nu era nimic. Acum au atâtea „ajutoare” pentru distracție încât nu pot să fiu decât invidioasă. Adică mi-ar fi plăcut să am acum 19-20 de ani. Aș fi fost super-super trăsnită. Aș fi acum cel puțin un comportament deviant”, a mai completat Cristina Cioran pentru EGO.ro.

Video: Dorin Marinuș

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
10 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Nu-ți ies șnițelele fragede și pufoase? Ai nevoie de acest ingredient secret care face toată...
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 25 Aprilie 2024. Gemenii vor avea succes din punct de vedere financiar, iar Racii...
Horoscop Zilnic Joi 25 Aprilie 2024. Vibrația astrologică a zilei se descrie ca fiind una...
Verifică dacă ești pe listă: astăzi, 5 zodii primesc vestea mult așteptată
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz! Au devenit părinți pentru prima dată și au dezvăluit prima fotografie cu...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *