Cum s-a schimbat viața lui Anghel Damian de când a devenit tată: „Am primit în plus față de ceea ce mi-am imaginat. Pe toate planurile” VIDEO EXCLUSIV

Anghel Damian a mărturisit cum s-a schimbat viața sa de când a devenit tată

Așa cum era firesc, pentru Anghel Damian viața s-a schimbat complet în momentul în care a devenit tată. Cu toate că partea cea mai importantă în creșterea bebelușului o are mama, Theo Rose, scenaristul și-a asumat întru totul rolul de tată și se implică 100 %, chiar dacă asta înseamnă un efort din partea lui. Anghel Damian a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că, deși inițial știa că o să se schimbe totul pentru el, este mai ușor decât și-a imaginat.

Anghel Damian a spus cum s-a schimbat viața sa odată cu venirea pe lume a băiețelului său

Anghel Damian a devenit tată într-un moment extrem de aglomerat din punct de vedere profesional, așa că i-a fost destul de greu să gestioneze toată situația.

În clipa în care Sasha a venit în famillia lor, Anghel începuse să lucreze în paralel pentru scenariile la două seriale, unul la al treilea sezon și celălalt la sezonul de debut: ”Clanul” și ”Groapa”, ambele difuzate pe Pro Tv.

”E un efort colosal. Mărturisesc că știam că o să fie greu. Este mai greu decât mi-am imaginat. Dar până la urmă când vezi trailer-ele care sunt așa un prim pas către ieșirea în lume, parcă simți că ai uitat de tot greul și a meritat tot efortul. Sunt momente, îți mărturisesc, în care te întrebi cum o scoți la capăt cu tot, cu viața.

Pe lângă asta există și viață”, ne-a mărturisit partenerul de viață al lui Theo Rose, completând că pe de altă parte nu-și imagina vreodată că Sasha va fi un copil atât de cuminte încât să înțeleagă nevoile părinților săi din primele zile de viață. ”Dormim.

Avem noroc de un băiat care este foarte cuminte și parcă simte că în momentul ăsta părinții sunt foarte prinși cu niște chestiuni și că toată atenția care există și ne rămâne este către el, dar ne și întoarce această liniște, adică noaptea sunt două treziri, iar în rest este foarte cuminte. Este un copil cu care te poți plimba oriunde, poți să ieși la restaurant, adică sunt lucruri foarte ok”.

Citește și Cum îl cheamă, de fapt, pe fiul lui Theo Rose. Anghel Damian nu mai poate fi acuzat de nimic!

”Încerc să mă păstrez cu picioarele pe Pământ”

Mai mult de furcă au cu pisica Sushi pe care Theo a primit-o cadou de la finii ei.

”La Theo este prima pisică pe care o are în casă. Eu am mai avut pisici în casă și știu cum sunt la început.

Theo a avut pisici, dar a avut la curte, unde ele ies, intră, e cu totul altă treabă, dar când sunt pui, te zgârie, sar, fac, au energie. E și asta, nu aș numi-o un stres, dar e un efort suplimentar pe care trebuie să-l depunem.

Practic avem doi bebeluși în casă”, ne-a mai povestit amuzat actorul, care mărturisește că lucrurile nu sunt atât de grave pe cât poate își imaginează anumite persoane și că nu sunt singurii care reușesc să se dedice carierei și vieții personale în același mod.

”Nu cred că sunt genul care se stresează. Am fost foarte liniștit, nu știu dacă relaxat este cuvântul, dar am fost liniștit. În sensul în care mi-am imaginat că or să fie niște lucruri pe care o să trebuiască să le învățam, mi-am imaginat că o să fie o perioadă dificilă, mi-am imaginat că o să fie o perioadă extrem de fericită și am primit în plus față de ceea ce mi-am imaginat. Pe toate planurile.

Pe de altă parte știu că și părinții și bunicii noștri, străbunicii noștri, au trecut prin aceleași lucruri ca noi și că până la urmă au scos-o la capăt. Iată-ne pe noi aici, existând în carne și oase, suntem bine, respirăm. Suntem pe un drum al nostru, lucrăm, muncim, facem lucruri.

Așa că mă gândesc că pot și eu să fac ce au făcut părinții mei, ce au făcut bunicii mei”.

Scenaristul serialelor ”Clanul” și ”Groapa” are toate motivele să fie un bărbat realizat, cu atât mai mult cu cât, atunci când resimte oboseala, se uită la fiul lui și vede că este copia lui fidelă.

”Așa zice lumea. Acum eu încerc să mă păstrez cu picioarele pe Pământ. Na”, a mai completat vizibil emoționat Anghel Damian pentru EGO.ro.

Video: Mihai Robu

Citește și Theo Rose a făcut anunțul despre nunta cu Anghel Damian. Când se mărită cu iubirea vieții ei!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *