Cum s-au cunoscut Andreea Bălan și Victor Cornea. Modul inedit prin care tenismenul a cucerit-o

Cum a început povestea de dragoste dintre Andreea Bălan și Victor Cornea.
Cum s-au cunoscut Andreea Bălan și Victor Cornea. Modul inedit prin care tenismenul a cucerit-o

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Andreea Bălan și Victor Cornea formează un cuplu. Cei doi sunt împreună de câteva luni, iar relația lor devine tot mai serioasă pe zi ce trece. Artista l-a prezentat pe iubitul ei inclusiv celor două fetițe ale sale și îl însoțește pe acesta la fiecare turneu de tenis la care participă. Cu toate acestea, vedeta nu a vorbit niciodată public despre noul ei partener. Seara trecută însă și-a deschis sufletul și, în cadrul unei emisiuni televizate, artista a povestit despre relația lor. Iată cum -au cunoscut ceit doi.

Cum s-au cunoscut Andreea Bălan și Victor Cornea

Andreea Bălan și Victor Cornea sunt extrem de fericiți împreună, în ciuda diferenței de vârstă dintre ei, artista fiina mai mare decât iubitul ei cu 10 ani.

Citește și: Victor Cornea, gest suprem pentru Andreea Bălan. Imaginile care spun totul despre relația lor: „Așa arată fericirea”

Cei doi formează un cuplu de numai câteva luni, însă relația lor avansează într-un ritm alert. Andreea Bălan și Victor Cornea plănuiesc chiar să se mute împreună. Însă momentan lucrurile par complicate, întrucât tenismenul locuiește la Sibiu, iar cântăreața la București.

Cu toate acestea, se întâlnesc des și nu ratează niciun moment de a împărtăși cu fanii imagini în care apar împreună, zâmbitori, apropiați, extrem de fericiți.

Mai mult, după ce a confirmat relația cu Victor Cornea chiar de ziua ei de naștere, postând pe rețelele de socializare câteva imagini în care apare în brațele bărbatului, Andreea Bălan a decis că este momentul ca lumea să cunoască și cum a cucerit-o iubitul ei.

Cântăreața a mărturisit, în cadrul emisiunii Xtra Night Show, că au început să vorbească după ce ea a postat un videoclip pe Instagram în care făcea referire la spiritualitate.

„Am fost la tine în emisiune și am vorbit despre spiritualitate. Atunci când s-a făcut liniște și am putut să vorbesc așa vreo 2 minute despre spiritualitate și voi m-ați ascultat. Eu am decupat acel filmuleț, l-am pus pe Instagram și s-a viralizat, a făcut 1.5 milioane (nr. de vizionări). El fiind pe spiritualitate și trezit spiritual, a ajuns acest filmuleț la el în feed-ul de Instagram că el nu mă urmărea. Pur și simplu mi-a lăsat un mesaj ”Felicitări, Andreea, ești genială”. Eu de obicei nu răspund la mesajele bărbaților care îmi scriu ”Ce frumoasă sunt”, că nu mă interesează”, a povestit Andreea Bălan în emisiunea lui Capatos.

„Când mi se scrie să mă cucerească, nu mă interesează, nu răspund. Nu consider că trebuie să mă agăți pe Instagram, nu e locul potrivit. Acestui mesaj am răspuns tocmai pentru că avea legătură cu spiritualitatea și apoi am început să vorbim”, a mai spus ea.

Andreea Bălan și-a găsit fericirea în brațele lui Victor Cornea

După divorțul de George Burcea, bărbatul căruia i-a dăruit două fetițe superbe, Andreea Bălan a încercat să își refacă viața. A avut o relație cu Tiberiu Argint, fratele Soniei Argint. După un an însă cei doi s-au despărțit.

La un moment dat, Andreea Bălan a mai fost fotografiată într-un parc din Capitală alături de un bărbat misterios, iar la câteva luni distanță a fost surprinsă împreună cu Jador și s-a speculat că cei doi ar fi avut o idilă.

„În ultimii doi ani am ales să fiu singură pentru că toată viața mea am avut relații serioase. De când am fost în liceu până în prezent, relații lungi. Am simțit nevoia să mă cunosc eu mai bine eu personal”, a mai spus Andreea Bălan.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *