Cum să ai o apariție de senzație cu bani puțini. Designerul Stephan Pelger îți dezvăluie secretul

Sfaturi prețioase din partea designerului Stephan Pelger
Cum să ai o apariție de senzație cu bani puțini. Designerul Stephan Pelger îți dezvăluie secretul

Stephan Pelger, sfaturi prețioase pentru a avea o apariție de senzație fără să cheltui prea mult bani. Cunoscutul designer a explicat în cadrul emisiunii Ego Life ce trebuie să știe o persoană înainte de a merge la un eveniment.

Stephan Pelger: “Trebuie respectate anumite aspecte ce țin de practicabilitate”

Stephan Pelger susține că e important să se țină cont de mai multe aspecte: tema, dresscode-ul, locația și ora. Ulterior, designerul își întreabă clientele dacă este vorba despre o masă formală, un protocol sau orice alt tip de întâlnire.

“Eu le întreb mai întâi: Unde e duci, care e tema, există un dresscode, ce locație, la ce oră? Masă formală, protocol, întâlnire de business și apoi știu ce am de făcut. Luăm un garden party. Trebuie respectate anumite aspecte ce țin de practicabilitate”, a declarat Stephan Pelger la Ego Life.

Potrivit designerului, poți avea o apariție uimitoare și cu bani puțini, dacă știi ce să alegi și cum să combini articolele vestimentare, plus accesoriile.

“Se pot face și cu bani puțini lucruri absolut senzaționale asupra apariției din cap până-n picioare”, adaugă designerul în timpul discuției cu Dana Săvuică și Cristina Turnagiu Dragna.

Ego Life ediția 20
Ego Life ediția 20

Dana Săvuică, sfat prețios: “Eu readaptez haine”

Dana Săvuică, prezentatoarea emisiunii Ego Life, le-a spus oamenilor care o urmăresc că ei îi place să readapteze hainele. De asemenea, vedeta susține că nu ai nevoie de haine de firmă, ci trebuie doar să fii creativ și să găsești ceva pe placul tău.

“Deci, dacă n-ai bani nu trebuie să-ți cumperi haine de firmă. Poți fi creativ și să găsești ceva pe placul tău. Eu readaptez haine”, spune Dana Săvuică.

Dana Săvuică, pasiune pentru hainele și accesoriile vintage

Dana Săvuică a mărturisit în emisiunea Ego Life că are drept pasiune hainele și accesoriile vintage. Vedeta nu le poartă prea des deoarece crede că ar putea fi criticată.

„Îmi plac hainele vintage. Am haine pe care le-a purtat mama mea în anii 70 și am unele chiar și de la bunica. (…) Mi-e îmi e frică să ies în societatea românească cu o poșetă care nu știu, e din piele de crocodil și care e din anii ’60”, a spus Dana Săvuică într-o altă ediție a emisiunii pe care o prezintă.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
2.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *