Cum să câștigi la loto. Secretul prin care afli combinația de numere norocoase

Trucuri cu ajutorul cărora poţi câștiga la loto
Cum să câștigi la loto. Secretul prin care afli combinația de numere norocoase

Toată lumea visează să câștige la loto cel puțin o dată în viață. Mizăm pe numerele noastre preferate, încercăm tot felul de combinații simple sau unele complexe, totul pentru a intra în posesia premiului cel mare. Cu toate astea, nu s-a întâmplat acest lucru până acum. Oare există o formulă magică sau totul ține de noroc? Iată secretul pe care trebuie să îl cunoască toți românii care joacă la loto!

Sfaturi cum să câștigi la loto

Este clar că trebuie să ai noroc ca să câștigi la loto. Altfel, este puțin probabil să nimerești toate numerele extrase. Cu toate acestea, află că există o serie de trucuri care îți pot crește șansele de câștig.

Dacă ți-ai încercat norocul la loto de foarte multe ori, probabil că știi deja care sunt cele mai utilizate numere înscrise pe biletele de joc. De altfel, o statistică a Loteriei Române a arătat clar care sunt cele mai dese numere jucate.

În ceea ce privește Loto 6 din 49, Loteria Română spune că cel mai des întâlnit număr jucat este 6. Acesta este urmat de alte două numere, și anume 36 și 4. Astfel, sfatul nostru este să folosești aceste trei numere în diferite combinații, simple sau complexe.

Citește și Trucul care îți garantează că vei câștiga mereu la Loto. Doar experții știu metoda asta!

Care sunt cele mai jucate trei numere la Joker

Dacă vorbim de Joker, statistica ne arată faptul că trei numere se regăsesc constant în extragerile Loteriei Române. Este vorba despre 3, 5 și 20. Astfel, ar fi indicat să le joci des.

Un alt truc folosit de jucătorii cu vechime este regula celor trei. Ce presupune ea? Ei bine, această metodă se referă la trei numere consecutive, mai exact la a nu utiliza o astfel de secvență, de exemplu: 10, 11, 12, 13.

De asemenea, dacă vrei să câștigi mai trebuie să folosești un truc. Acela de a nu alege perechi de numere, de exemplu 15, 16, sau să nu alegi niciodată multiplii unui număr, ca de exemplu 5, 10, 15, 20, 15.

Un alt truc este să nu alegi două sau mai multe numere sub 10/20. Acum că ai aflat toate aceste lucruri, ai toate șansele să câștigi la loto. Îți urăm mult noroc!

Citește și Românul care a câștigat la loto de 14 ori. Ce metodă folosea. A dezvăluit secretul său!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *