Cum să dai o nouă viaţă cosmeticelor tale. Trucuri geniale

Iată câteva trucuri geniale pentru produsele tale cosmetice. Trebuie să le știi, pentru că sigur îți vor fi de folos.
Cum să dai o nouă viaţă cosmeticelor tale. Trucuri geniale
Cum să dai o nouă viaţă cosmeticelor tale cu ajutorul unor unor trucuri simple. Trebuie să le încerci pentru că îți vor fi de mare ajutor.
Achiziționarea produselor de machiaj este una dintre plăcerile nevinovate a fiecărei femei. Niciodată nu avem suficiente rujuri sau truse de make-up, iar de cele mai multe ori acestea nu sunt deloc ieftine. De aceea, trebuie să profităm până la ultima picătură de fond de ten sau de ruj, cu atât mai mult de rimel.

Cum să dai o nouă viaţă cosmeticelor tale

În cazul în care toate produsele tale se epuizează în același timp, nu te panica. Iată câteva trucuri prin care poți prelungi viața produselor tale favorite.

Profită de ultima picatură de parfum

Cum să dai o nouă viaţă cosmeticelor tale
Dacă au mai rămas doar câteva picături de parfum, nu te grăbi să arunci sticluța. Adaugă-le în loțiunea de corp, care va mirosi mai bine și va avea un parfum mai persistent.

Prelungește viața eyeliner-ului tău

Dacă eyelinerul tău este pe cale să se usuce, iată ce ai de făcut pentru a-i prelungi viața cu câteva zile. Lasă-l câteva secunde sub un jet de apă rece, astfel încât să-l mai poți folosi până îți cumperi altul.

Cum să dai o nouă viaţă cosmeticelor tale – Nu renunța la fondul de ten lichid

Dacă fondul de ten lichid este pe terminate, dar nici nu ai altul și trebuie să îl folosești, iată ce poți face. Adaugă puțină cremă de față și agită recipientul astfel încât cele două produse să se amestece bine. Gata, acum poți folosi fondul de ten.

Fardul de pleoape s-a spart?

Iată cum poți remedia problema, dacă vreunul dintre fardurile tale s-a crăpat accidental. Când fardul de obraz sau pudrele s-au spart din greșeală, uite cum le poți repara. Trebuie doar să adaugi câteva picături de glicerină, apoi strânge-le înapoi în formă și lasă-le să se usuce câteva ore.

Ce este de făcut când rujul tău s-a rupt

Ce poate fi mai mai rău decât să ți se rupă rujul preferat, abia cumpărat. Pentru a rezolva problema, tot ce trebuie să faci este să încălzești puțin fiecare parte a rujului cu o brichetă. Apoi, odată ce ambele părți sunt fierbinți, unește-le, închide rujul și lasă-l la congelator câteva minute. Ulterior, vei putea folosi din nou rujul favorit, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

Cum să dai o nouă viaţă cosmeticelor tale – Nu arunca rujul care s-a terminat

Cu ajutorul unui cuțit, îndepărtează conținutul care a rămas și pune-l într-o lingură. Încălzește apoi partea de jos cu o brichetă pentru a topi rujul. Golește conținutul într-un recipient și lasă-l să se usuce. Astfel vei mai avea încă puțin din rujul tău măcar pentru câteva zile.

Cum remediezi problema rimelului uscat

De multe ori, rimelul se usucă, deși mai încă are produs în el. Pentru a-l utiliza din nou, iată ce ai de făcut. Pune-l într-un pahar cu apă fierbinte și lasă-l acolo câteva minute.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *