Cum să faci cel mai delicios sos tzatziki ca în Grecia. Gabriela Cristea are rețeta: „Acesta e secretul”

Vedeta a împărtășit cu fanii rețeta care a cucerit-o
Cum să faci cel mai delicios sos tzatziki ca în Grecia. Gabriela Cristea are rețeta: „Acesta e secretul”

Gabriela Cristea nu contenește din a arăta cât de gospodină este. Vedeta gătește zilnic tot felul de preparate, care mai de care mai interesante, sănătoase și delicioase. De această dată, prezentatoare aa vrut să îi învețe și pe urmăritorii săi cum să facă un sos tzatziki exact ca în Grecia!

Sos tzatziki ca în Grecia, în bucătăria Gabrielei Cristea

Celebra prezentatoare este o gospodină extrem de pricepută și nu s-a ferit niciodată să își asume acest lucru. Vedeta TV se simte mândră de abilitățile sale în bucătărie, dar și de cunoștințele pe care le-a acumulat în urma călătoriilor sale de-a lungul anilor. Gabriela Cristea gătește în mod regulat diverse rețete și împărtășește cu fanii de pe internet trucurile sale. De această dată, vedeta a preparat un autentic sos tzatziki, asemenea celui găsit în Grecia.

„Avem nevoie de iaurt grecesc și vreau să vă dau un pont. Dacă aveți timp, seara puneți-l într-un tifon, să se scurgă bine. Oricum, vă recomand să folosiți iaurt gras. Pe lângă asta, avem nevoie și de un castravete curățat bine, bine, pe care îl dăm pe răzătoarea mare, nu mai mult de un castravete, nu trebuie foarte mult. Înainte să puneți castravetele în sos, stoarceți-l bine, să iasă apa din el, acesta este secretul. Mai avem nevoie și de un cățel de usturoi, pe care îl radem deasupra. Nu puneți foarte mult usturoi, pentru că nu are rost să fie foarte usturoiat. Punem sare multă, pentru că trebuie să-i dăm gust, cimbru, de obicei eu îmi iau din Grecia, și ulei de măsline cât cuprinde. Cam asta este, amestecăm totul și punem la rece, pentru că tzatziki trebuie să fie mereu rece, și am terminat rețeta”, a spus Gabriela Cristea, fiind foarte fericită că a putut să împărășească și cu alți pasionați de bucătăreală secretele ei.

Gabriela Cristea, atacată de fani din cauza aspectului

Vedeta noastră este cunoscută pentru aparițiile sale mai mereu elegante. Aflată, însă, în confortul propriei sal case și gătind, nu mai ține cont de felul în care se prezintă. Recent, Gabriela Cristea și-a surprins urmăritorii după ce a apărut într-un prosop de baie, semn că ori abia a ieșit din duș, ori doar ce a venit de la piscină, iar primul ei gând a fost să gtească ceva bun alături de internauți. Această apariție a vedetei a stârnit discuții în rândul internauților, distrăgându-le atenția de la rețeta pe care o pregătea inițial și generând critici la adresa modului în care a ales să se prezinte în spațiul public, unde se așteaptă o presupusă formă de conduită.

„Doamne, să apari în live, cu un prosop pe tine!! Ferească Dumnezeu”, „Ar fi fost mai ok dacă aveai o altfel de ținută!”, Doamne cine ar zice că tu ești un om de televiziune”, „Doamne ferește… Așa ai ajuns în bucătărie în prosop de baie, fără cuvinte” , „Mai acum câteva zile a gătit în costum de baie, acum învelită în prosop de baie, mâine, poimâine va găti în costumul Evei, adică dezbrăcată de tot”, „Ar trebui să-și dea seama că nu este tot mai ok așa în bucătărie cu toate că e la ea, măcar să nu se filmeze când este în asa zise ținute”, „Doamnă, la valoarea dumitale, totuși ar trebui să pui o haină pe corp nu să umbli cu un prosop….Totuși nu-i igienic și nu-i frumos”, au fost doar câteva dintre zecile de comentarii primite de Gabriela Cristea.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
4 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
SCANDAL! Imagini ȘOC cu Iulia Albu au scăpat pe net. Sigur NU o recunoști, le...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Ce scrie, de fapt, pe cel mai scump șervețel din lume. S-a vândut cu peste...
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație:...
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
5 zodii primesc o energie astrală demnă de a lumina un oraș întreg. Fiți pregătiți...
Este timpul ca toate zodiile să-și reevalueze viața: Predicții fără precedent pentru toate cele 12...
Pentru 5 zodii, visele de bogăție devin realitate
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Anunțul special făcut de Andreea Berecleanu după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan:...
Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *