Cum să faci un bărbat să se gândească la tine non-stop. Ce trebuie să îi spui

Ce își doresc bărbații să audă? Iată ce trebuie să-i spui iubitului tău pentru a-l face să stea numai cu gândul la tine.
Cum să faci un bărbat să se gândească la tine non-stop. Ce trebuie să îi spui

Cum să faci un bărbat să se gândească la tine non-stop. Deci, ce vor de fapt bărbații să audă? Chiar dacă le place să pară mai duri și aceștia ascund multă sensibilitate în suflet. Ca să înțelegi cât mai bine mintea profundă a unui bărbat, iată ce anume și-ar dori să audă, chiar dacă nu îți spune. Pentru a-l face să se apropie de tine, iată ce trebuie să îi spui.

Cum să faci un bărbat să se gândească la tine non-stop

Cum să faci un bărbat să se gândească la tine

1. Complimente

Este atât de simplu! Și bărbații au nevoie de complimente, chiar dacă toți par stoici pe dinafară. La fel cum noi iubim complimentele și bărbații le apreciază. Ce fel de complimente poți să-i faci? Ei bine, orice fel. Există o singură regulă: trebuie să fii autentică. Nu încerca să te prefaci că-ți place ceva la el, doar pentru a-i face un compliment. O să-și dea seama imediat că nu ești sinceră. Gândește-te la lucrurile care îți plac la el cu adevărat. Poate fi vorba despre aspectul fizic, felul în care se îmbracă sau cum miroase. Îți place cum zâmbește? Nu rata ocazia de a-l complimenta pentru acest lucru. Orice observație despre el care îl face unic, va fi apreciată.

2. Arată-i că-l apreciezi

Nu doar trebuie să-i spui, ci este necesar să-i și arăți. Bărbații vor să fie apreciați pentru cine sunt și pentru ce sunt buni. De asemenea, bărbații vor să fie apreciați dacă fac ceva frumos pentru tine. Bărbații vor să fie remarcați și apreciați la fel de mult ca femeile. Aprecierea trebuie să fie autentică și se poate manifesta în multe moduri diferite. Să-i pregătești mâncarea preferată după o zi grea la muncă, este un exemplu sau poartă ceva ce știi că îi place. Sigur se va gândi mereu la tine dacă îi demonstrezi că ești cu adevărat interesată de persoana lui.

3. Totul este în regulă

Bărbaților nu le place drama. Orice fel de dramă este exclusă, așa că adoră să audă că totul este în regulă. Chiar dacă a făcut ceva ce te-a deranjat, felul în care alegi să-i spui ce te-a supărat este foarte important. Bărbații iau reproșurile foarte personal, mai ales la începutul unei relații. Bărbaților nu le place deloc să stea să caute explicații pentru a calma situația. Pentru majoritatea bărbaților, drama este un semnal că trebuie să plece. Ultimul lucru pe care un bărbat vrea să-l audă sunt cuvinte dramatice și intense. Mai ales dacă totul este de nicăieri și el nu știe cât este de relevant pentru tine comportamentul lui.

4. Ești mândră de el

Bărbaților le place să simtă când cineva este mândru de ei. Cu atât mai mult, când este vorba de femeia pe care o iubesc, aceste cuvinte au o importanță și mai mare. Fie că este vorba de un succes profesional sau de felul în care s-a comportat cu tine, spune-i că ești mândră de el. Este important pentru bărbatul de lângă tine să știe că apreciezi ceea ce face.

 

9.3 12 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.