Cum să îl ajuți pe copilul tău să studieze exact ceea ce îi face plăcere. Cursuri pentru adolescenți dornici să se pregătească pentru viitoarea lor carieră

Cursurile acestor ateliere sunt potrivite mai ales pentru tinerii ce doresc să se pregătească pentru o carieră în viitor
Cum să îl ajuți pe copilul tău să studieze exact ceea ce îi face plăcere. Cursuri pentru adolescenți dornici să se pregătească pentru viitoarea lor carieră

În ziua de astăzi, adolescenții sunt pierduți între alegeri dificile ce privesc viitoarea lor carieră. Majoritatea își dezvoltă pasiuni încă din copilărie și sprijiniți de părinți, desfășoară mai multe activități pentru care interesul poate scădea, fără a fi ghidați pe tot acest parcurs de experți în domenii. Cuprinși de nesiguranță, pasiunile ajung visuri, iar visurile pot rămâne nerealizate.

Cursuri gratuite și diverse pentru adolescenți

Pentru a sprijini dezvoltarea pasiunilor tinerilor, au fost înființate Atelierele ILBAH, care numără numeroase domenii, precum: Design, Modă, Cooking, Grafică, Programare, Business, Management, Antreprenoriat și Beauty.  Cursurile acestor ateliere sunt potrivite mai ales pentru tinerii ce doresc să se pregătească pentru o carieră în viitor.

Aceste cursuri pentru adolescenți reprezintă o reală oportunitate pentru dezvoltarea lor profesională, fiind susținuți de profesioniști ce îi vor ajuta pe tineri să-și urmeze hobby-urile, ce ulterior pot fi transformate în cariere. Cu atât mai important cu cât trebuie să menționăm că toate aceste cursuri sunt gratuite. Trainerii cursurilor de Modă, Cooking, Design, Programare, Business și multe altele din cadrul Atelierelor ILBAH vor ghida pașii tuturor cursanților, pentru a învăța secretele unei cariere de succes. Vor fi exploatate abilitățile și aptitudinile cursanților pentru a fi direcționați către cursurile potrivite lor.

Bucătari, antreprenori, designeri, graficieni

Avantajul acestor workshop-uri gratuite privește întocmai accesibilitatea lor. În cazul în care o persoană consideră că nu i se potrivește unul din atelierele începute, se poate muta la altul, fără a fi percepute costuri. Fiecare persoană învață ce și cum să studieze și nu trebuie să se limiteze asupra unui singur curs. Dacă pasionații de gătit doresc să-și dezvolte pasiunea, pot începe cursurile de cooking, specializându-și și găsindu-și apoi un job în domeniu.                 

Prezenți la numeroase evenimente, precum Bucharest Fashion Week 2022, ori UNArte Moda 2022, Ateliere ILBAH au vizibilitate națională și prezintă interes pentru numeroși tineri. Aceștia au șansa inclusiv de a fi parte a evenimentelor.

Înainte de a începe cursurile, adolescenții au posibilitatea de a discuta alături de consilieri pentru a primi informații suplimentare și pentru a urma un prim ghid. La final atelierelor, vor primi diplome de participare din partea ILBAH. Pentru persoanele de 18 ani, diplomele sunt autorizate și recunoscute de către Minister.

Fie că termină școala generală, fie că sunt în altă etapă a vieții, adolescenții au o oportunitate reală de ghidare și învățare către o carieră de succes, aleasă doar de ei.

Pentru detalii suplimentare, poate fi accesat website-ul: https://www.ateliereleilbah.ro/ iar secțiunea de Înscriere vă ghidează în cazul în care doriți să participați la Ateliere ILBAH.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *