Cum să îți protejezi culoarea părului de soare pentru a nu-și pierde din strălucire. 3 pași esențiali

Iată 3 metode prin care poți să iți protejezi părul de efectele nedorite ale soarelui.
Cum să îți protejezi culoarea părului de soare pentru a nu-și pierde din strălucire. 3 pași esențiali

Cum să îți protejezi culoarea părului de soare pentru a nu-și pierde din strălucire. Când stai prea mult la plajă, efectele neplăcute ale soarelui sunt ușor vizibile. Pilea devine roșie și iritată. Cum rămâne însă cu părul? Ca și zn cazul pielii, razele UV pot provoca multe probleme părului.

Cum să îți protejezi culoarea părului de soare

Cu atât mai mult, dacă abia te-ai vopsit, culoarea părului poate căpăta nuanțe deloc plăcute. În plus, șuvițele își pot pierde hidratarea și strălucirea și mișcarea. Ținând cont de aceste lucruri, iată ce trebuie să faci pentru a-ți proteja părul când stai la soare.  3 pași esențiali pentru a evita deteriorarea părului când te bronzezi.

Folosește o cremă cu protecție solară pentru păr

Cum spuneam mai sus, așa cum pielea ta are nevoie de protecție împotriva soarelui, la fel și părul tău. Înainte să te expui la soare, aplică pe păr un tratament special. Caută un produs dedicat îngrijirii părului, care conține filtre UVA și UVB. Acestea protejează părul de clor și de soare”.

Așadar, fie că mergi la piscină sau la mare, asigură-te că alegi tratamentul potrivit pentru a proteja culoarea părului de razele soarelui. Poți alege dintre seruri hidratante sau creme care protejează de razele dure și daunele chimice. De asemenea, aceste produse vor lăsa și un parfum plăcut părului.

Aplică un spray pentru protejarea culorii

Utilizează un spray pentru păr conceput pentru a împiedica pigmentarea culorii părului. Aceste produse sunt formulate special pentru a preveni uscarea și deteriorarea cauzate de expunerea la soare.

Pulverizează produsul pe scalp, până la vârfurile părului. Încearcă un spray care să fie compus dintr-o combinație de uleiuri, care de obicei au în componență ulei de cocos. Acestea sunt sigure de utilizat pe păr, au o textură ușoară și nu vor face părul să pară prea gras.

Poartă o pălărie de soare

Nu în ultimul rând, poartă o pălărie de soare. Este chic, în plus este cel mai sigur mod prin care îți poți proteja părul. Dacă nu dorești să îți faci griji cu privire la reaplicarea produselor solare, iată cea mai simplă metodă. Pune o pălărie cu boruri largi pe cap, înainte de a ieși afară.

Aceasta este o modalitate fără efort prin care îți poți proteja culoarea părului de efectele negative ale ravelor UV. În plus, există o serie de pălării pe care le poți alege pentru a-ți accesoriza ținuta de plajă.  De exemplu, poți alege o pălărie de paie care să se asorteze cu o rochie albă de in. De asemenea, ai putea lua în considerare să porți și o eșarfă decorativă pe cap.

Citește și când și cum se aplică corect crema cu factor de protecție solară. Reguli esențiale de urmat înainte de a sta la plajă

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.