Cum să nu te păcălești de Black Friday 2022. 5 lucruri la care e bine să fii atent

Scris de: Dana Cazacu

04 Nov. 2022

Cum să nu te păcălești de Black Friday 2022. 5 lucruri la care e bine să fii atent

Iată că nu mai este mult timp până când marile magazine din România vor da startul ofertelor de Black Friday 2022. După cum ne putem aștepta, în ziua respectivă o să fie un adevărat haos, deoarece mulți oameni se vor îngrămădi să cumpere produse ieftine. Tocmai de aceea, pentru a nu fi păcălit, înainte de a te apuca de cumpărături trebuie să ai în vedere câteva lucruri importante.

Cum să nu te păcălești de Black Friday 2022. Lucruri la care trebuie să fii atent

În România, Black Friday 2022 va avea loc pe 11 noiembrie. În această zi, marii comercianți vin cu fel și fel de oferte atractive, însă dacă ne grăbim și nu suntem atenți putem fi păcăliți. În rândurile de mai jos noi îți vom spune la ce trebuie să fii atent înainte de a achiziționa un produs de Black Friday. Iată ce trebuie să faci pentru a nu fi păcălit.

Atenție la brandurile necunoscute

După cum spuneam, de Black Friday găsim reduceri semnificative peste tot. Cu toate acestea, doar pentru că în specificațiile unui computer, de exemplu, scrie că are 32 GB memorie RAM, asta nu înseamnă că produsul pe care îl achiziționezi chiar are memoria respectivă. Tocmai de aceea, este recomandat să alegi mărci cunoscute sau produse cumpărate și folosite deja de persoane în care ai încredere.

Înainte de a cumpăra un produs află cât mai multe detalii despre acesta

Deși produsele foarte ieftin sunt extrem de atractive, nu întotdeauna sunt de calitate. Mai ales de Black Friday, mulți oameni cumpără produse ieftine despre care nu știu absolut nimic, însă după doar câteva zile devin foarte nemulțumiți de produsul respectiv.

Așadar, înainte de a cumpăra un produs de Black Friday 2022 verifică-l dinainte și citește cât mai multe recenzii. Astfel vei afla și părerea celor care au achiziționat și folosit acel produs.

Cum să nu te păcălești de Black Friday 2022
Cum să nu te păcălești de Black Friday 2022. Lucruri la care e bine să fii atent

Ai grijă la „reduceri”

De Black Friday 2022, ai putea găsi un produs care se vinde la un preț „redus” cu 80%, de exemplu. Nu te grăbi să-l cumperi, pentru că de multe ori astfel de reduceri sunt exagerate. Așa că, este esențial să știi care este prețul real al produselor înainte de perioada reducerilor. Există posibilitatea să rămâi cu gura căscată după ce vei afla că produsul pe care l-ai cumpărat a fost mai ieftin cu o lună în urmă.

Pregătește-ți o listă cu produsele favorite

Majoritatea magazinelor online oferă posibilitatea de a crea o listă cu produse favorite. Dacă ai o astfel de listă creată în prealabil, îți va fi mult mai ușor să afli când prețurile scad. De Black Friday, site-urile sunt suprasolicitate, iar căutarea unor produse poate fi mai dificilă. În schimb, dacă ai pregătită lista cu produse favorite, vei afla mult mai repede dacă prețurile acestora au fost reduse.

De Black Friday 2022, începe cumpărăturile devreme

Ținând cont de faptul că unii retaileri lansează ofertele chiar și cu două săptămâni înainte de Black Friday. De aceea este indicat să urmăriți ofertele dinainte. În ziua marilor reduceri, stocurile cu cele mai bune oferte se vor epuiza extrem de rapid, așa că trezește-te devreme.

9.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.