Cum să pari mai slabă în poze. Trucuri ca să fii mai atrăgătoare pe reţelele de socializare

Cum să pari mai slabă în poze - indiferent de vârstă, statut social, gen sau profesie, pe rețelele de socializare toate vrem să arătăm bine. Și, dacă se poate, mai slabe.
Cum să pari mai slabă în poze. Trucuri ca să fii mai atrăgătoare pe reţelele de socializare

Chiar dacă ești foarte mulțumită de aspectul tău exterior și nu ai vrea să schimbi nimic, există unele fotografii în care, o poziție incorect aleasă, te poate face să arăți departe de imaginea pe care o ai despre tine. Specialiștii au câteva sfaturi, însă, nu doar pentru cele cu silueta perfectă, ci și pentru femeile care ar mai vrea să îmbunătățească unele zone ale corpului lor. Iată, așadar, cum să pari mai slabă în poze, urmând doar câteva mici trucuri.

Cum să pari mai slabă în poze. Împinge bărbia în față.

Astfel, vei evita bărbia dublă șu îți va arăta maxilarul mai bine conturat. De asemenea, este recomandabil să folosiți limba pentru a atinge cerul gurii, deoarece acest lucru vă va permite să strângeți mușchii feței.

Trucuri de la specialişti. Cum să pari mai slabă în poze, pe reţelele de socializare

Trage-ți umerii înapoi.

Această postură te va ajuta să arăți și mai înalt, și mai suplă.

Ține brațele departe de corp.

Încearcă poziția mâinii în șold, de exemplu. Evită să le lași să cadă pe lângă corp, poziție care creează o imagine mai lată a corpului. Poți, de asemenea, să îndoi coatele ușor și să le tragi în spate, iar dacă mai stai și cu umerii drepți, bărbia ridicată, ai putea avea o fotografie reușită.

Răsucește-ți corpul în unghi de 45 de grade față de cameră.

Eventual, pune un picior în fața celuilalt. Astfel, șoldurile tale vor părea mai înguste, picioarele mai lungi și vei părea mai suplă. Este un alt truc care te învață cum să pari mai slabă în poze.

Nu te apleca spre cameră și nu te apropia prea mult.

Dacă ești prea aproape, vei crea iluzia că împingi burta înainte.

Stai în mijloc, la poza de grup

Dacă faci o fotografie de grup, stai în mijloc. Încearcă să ai o persoană la dreapta și la stânga ta. Acest lucru ca vrea iluzia că ești mai suplă.

Așază camera ușor mai sus.

Asta te va obliga, astfel, să te uiți în sus și vei preveni bărbia dublă. De asemenea, va face corpul să arate mai suplu.

Încrucișează-ți gleznele

Dacă stai jos, încrucișează picioarele la glezne, în niciun caz în zona genunchilor. Acest lucru va face corpul să pară mai lung și va atrage atenția asupra feței. Mai mult, acest truc va permite gambelor și coapselor să arate mai slabe.

Înclină-ți șoldurile înapoi.

Acesta este un alt truc care te învață cum să pari mai slabă în poze. Această poziție va crea un spațiu între picioare, făcându-te să arăți mai slab.

Ascunde-ți burta cu poșeta

Folosește-ți poșeta pentru a-ți ascunde zona de mijloc, dacă ai burtică. Este recomandat în special dacă ai o bluză sau o rochie prea strâmtă și nu te avantajează, notează 5 minute crafts.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
9.2 16 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *