Cum să recuperezi culoarea albă a frigiderului și cuptorului cu microunde. Trucul cu bicarbonat de sodiu pe care trebuie să-l încerci și tu

Cum să recuperezi culoarea albă a frigiderului și cuptorului cu microunde. Trucul cu bicarbonat de sodiu pe care trebuie să-l încerci și tu

Cum să recuperezi culoarea albă a frigiderului și cuptorului cu microunde. Aparatele electrice sunt, fără îndoială, de mare ajutor în viața de zi cu zi. De aceea, este extrem de important să le păstrăm în stare bună pentru a nu fi nevoiți să plătim în plus pentru unul nou. Iar cu ajutorul acestui truc simplu vei putea reda albul celor mai utilizate dispozitive din bucătărie.

Cum să recuperezi culoarea albă a frigiderului și cuptorului cu microunde

Deși nu le afectează funcționarea, poate ai observat că frigiderul și cuptorul cu microunde de culoare albă se pătează mai ușor după o folosire constantă, ceea ce le face să pară murdare.

Așadar, dacă și tu te afli în această situație și vrei să ai din nou electrocasnicele albe ca atunci când le-ai cumpărat din magazin, îți prezentăm un truc care te va ajuta cu siguranță. Metoda este simplă și extrem de eficientă. Vei fi uimită de rezultat!

Este vorba de un truc ce presupune utilizarea bicarbonatului de sodiu, ingredient cu proprietăți incredibile contra murdăriei și a petelor.

Pentru firgider

  • Bicarbonat de sodiu
  • Apă
  • Înălbitor
  • Sticlă cu pulverizator

Cum se procedează?

Într-un bol, pune 1 cană de înălbitor și 4 căni de bicarbonat de sodiu, apoi adăugați 4 căni de apă caldă. Odată ce ingredientele sunt bine amestecate, transferă soluția într-o sticlă cu pulverizator pentru o mai bună manevrare.

În primul rând, trebuie să ștergi suprafața frigiderului alb cu o cârpă curată și umedă. După ce ai făcut acest lucru, pulverizează amestecul în frigider și lăsă-l să acționeze timp de 10 minute. După trecera timpului, folosește din nou o cârpă curată și umedă pentru a îndepărta orice reziduu din amestecul de bicarbonat de sodiu.

Recomandare: dacă acest truc cu bicarbonat de sodiu va fi folosit pentru suprafețele exterioare și interioare, este necesar să te asiguri că alimentele sunt scoase din frigider pentru a nu le deteriora.

Trucul cu bicarbonat de sodiu pe care trebuie să-l încerci

Pentru cuptorul cu microunde

  • Bicarbonat de sodiu
  • Înălbitor

Cum se procedează?

Într-un bol, adăugă 1/2 cană de înălbitor, 1/4 cană de bicarbonat de sodiu și 4 căni de apă călduță. Amestecă foarte bine ingredientele, după care va fi gata de folosire.

Umezește o cârpă sau un burete cu soluția pe care ai preparat-o și apoi aplic-o pe suprafața cuptorului cu microunde. Nu uita să faci acest lucru cu atenție. Se lasă să acționeze cel puțin 10 minute. După ce a trecut acest timp, îndepărtează reziduurile cu o cârpă sau un burete umed. Folosește din nou o cârpă pentru a usca complet suprafața și vei observa în curând că aceasta își recapătă culoarea și strălucirea.

Citește și: „De ce trebuie să presari bicarbonat de sodiu peste tocător după ce îl folosești. Nu este de ajuns doar să-l speli

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *