Cum scapi de cicatricile și semnele post-acneice? Dr. Irinel Nedelcu: ”Descuamare severă a pielii” VIDEO EXCLUSIV

Tratamentul care dă cele mai bune rezultate

Scris de: Daoud Andra

27 Dec. 2023

Cum scapi de cicatricile și semnele post-acneice? Dr. Irinel Nedelcu: ”Descuamare severă a pielii” VIDEO EXCLUSIV

Acneea reprezintă o problemă cu care se confruntă atât femeile, cât și bărbații, în adolescență și nu numai. Chiar dacă erupțiile cutanate dispar cu anumite tratamente, pot să lase în urmă semne și cicatrici greu de vindecat. Medicul dermatolog Irinel Nedelcu discută despre această problemă, în ediția de miercuri, 27 decembrie, a emisiunii Ego Life.

Cum scapi de semnele post-acneice

Ultima ediție din acest an a emisiunii Ego Life este una dedicată sănătății și frumuseții pielii. Dana Săvuică îi are invitați în platou pe cântăreața Alexandra Ungureanu și pe medicul dermato-venerolog Irinel Nedelcu. Unul dintre subiectele abordate în emisiune vizează acneea și semnele pe care le lasă coșurile pe piele, după ce se vindecă. Specialistul explică faptul că terapiile cu laser, făcute în clinici de specialitate, sunt cele care dau cele mai bune rezultate pentru semnele lăsate de acnee.

Citește și: Ego Life, ediția a 90-a. Dana Săvuică, Alexandra Ungureanu și dr. Irinel Nedelcu, despre îngrijirea tenului. Cum poți scăpa de acnee și semne

”Pentru eliminarea acestor cicatrici (n.r. post-acneice), este nevoie, cum spun americanii, ca să facem omletă trebuie să spargem oul. O să trebuiască vreo trei zile să acceptați să ieșiți din viața socială. Apare o descuamare oarecum severă a pielii, dar după aceea, rezultatele sunt remarcabile. Folosim pentru acnee, în funcție de tipul de cicatrice, o altă formulă a PB Serum.”, a explicat medicul Irinel Nedelcu.

Alexandra Ungureanu, despre experiența ei cu cicatricile post-acneice

La rândul său, Alexandra Ungureanu confirmă spusele medicului specialist din proprie experiență. Cântăreața a apelat la un tratament identic cu cel menționat de medicul Irinel Nedelcu și a văzut imediat rezultatele.

Citește și: Cum reușește Oana Roman să-și mențină tenul fără imperfecțiuni, la 47 de ani. Obiceiul de la care nu se abate, indiferent de anotimp: „M-a ajutat foarte mult” VIDEO EXCLUSIV

”Pe partea de cicatrici, eram convinsă că nu se pot face mari minuni. Am aflat că există acest produs, care în mod miraculos să zic se ocupă de aceste semne post-acneice. Am făcut trei ședințe cu acest produs și încă de la prima ședință am sesizat o schimbare în bine. Este injectabil, mi-a fost puțin frică. Este o senzație ciudată, se face cu anestezie locală. Am o piele destul de rezistentă și reactivitatea e destul de mică. În foarte scurt timp am fost destul de bine.”, a relatat artista.

Despre acestea, dar și despre alte subiecte care au legătură cu sănătatea și frumusețea pielii poți afla urmărind ediția de miercuri, 27 decembrie 2023, a emisiunii Ego Life. Aceasta se difuzează de la ora 20:00 pe site-ul www.ego.roFacebook Ego.ro, dar și pe canalul nostru de YouTube. Partenerul emisiunii Ego Life este Beautymed.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *