Cum se aplică corect anticearcănul. Trucul secret ca să arate impecabil pe ten

Cum se aplică corect anticearcănul. Anticearcănul este considerat un camuflaj și asta pentru că ne ajută să ascundem imperfecțiunile
Cum se aplică corect anticearcănul. Trucul secret ca să arate impecabil pe ten

Cum se aplică corect anticearcănul pentru ca tenul tău să nu devină încărcat și inestetic. Anticearcănul este unul dintre cele mai folosite produse de înfrumusețare. Rolul acestuia este să estompeze cât mai bine cearcănele accentuate și să vă ofere un ten luminos. Pentru asta, acesta trebuie folosit corect. Trebuie doar să țineți cont de câteva reguli esențiale, pentru ca totul să iasă perfect.

Cum se aplică corect anticearcănul și când să faceți asta

Anticearcănul este considerat un camuflaj și asta pentru că ne ajută să ascundem imperfecțiunile. De multe ori tindem să exagerăm și să accentuăm prea mult atunci când aplicăm anticearcănul. Aplicarea corectă a anticearcănului este o abilitate importantă, cu toate că ar părea unul dintre cele mai plictisitoare trucuri de machiaj.

În primul rând, trebuie să alegeți corect nuanța pe care vreți să o aplicați. Una dintre cele mai frecvente greșeli pe care o fac femeile în acest domeniu este alegerea incorectă a culorii anticearcănului. Trebuie să fie în funcție de tonul pielii. Aceasta este cea mai importantă precizare făcută de specialiștii în make-up.

Pentru a vă lămuri, v-am enumerat mai jos câteva sfaturi, care vă vor ajuta să folosiți acest produs eficient pentru a lumina ochii rapid și ușor.

Când se aplică anticearcănul?

„În cazul în care folosiți și fond de ten, aplicați-l primul, urmat de anticearcăn. Dacă veți aplica prima dată fondul de ten, îți veți da seama că nu mai e nevoie să folosești o cantitate atât de mare de anticearcăn. Atunci când aplicați anticearcănul primul, veți elimina o mare parte din acesta în momentul în care aplicați și fondul de ten.

Un truc pe care îl puteți folosi ca să împiedicați căderea fardului de pe pleoape și să-l stabilizați pe acesta este aplicarea unei cantități mici de anticearcăn pe pleoape. Mai mult, vă puteți foloside acest sfat de fiecare dată când vi se termină primerul pentru ochi pe neașteptate”, este recomandarea specialistului.

Modalitatea de aplicare

  • Desenați un triunghi, cu baza sub ochi și vârful spre obraz. Este modul cel mai corect de a aplica acest produs.
  • Această formă nu numai că ascunde aceste cearcăne, dar, de asemenea, creează și iluzia că fața ta este mai întinsă.
  • ștergeți zona cu un țesut subțire, pentru a împiedica stabilirea produsului în cutele din jurul ochilor. Asta, după ce aplicați anticearcănul.
  • împărțiți un șervețel în două straturi și folosiți unul dintre acestea pentru a îndepărta excesul de ulei. Facei asta, dacă tenul vi se pare prea încărcat.
  • Poți folosi și un anticearcăn care este mai deschis decât tonul pielii, pentru a uniformiza trei secțiuni mici ale ochilor:
  • colțul în V
  • secțiunea de mijloc a pleoapei și chiar sub arcadă
  • ultimele două pe orizontală.
  • Se aplică puțin anticearcăn în fiecare dintre aceste părți, rezultatul final fiind un aspect odihnit al ochilor, precum și un look natural. Acest sfat este perfect pentru zilele în care nu ai reușit să dormi cât îți propuseseși.

„Dacă cearcănele de sub ochi sunt închise la culoare și ai tenul măsliniu, tamponează puțin anticearcăn de culoarea piersicii peste acestea, cu degetul inelar. Degetul inelar este cel care are cea mai puțină putere, așa că va aplica doar cantitatea de presiune potrivită aplicării anticearcănului, fără să apese pielea delicată a ochilor. Tonurile portocalii vor anula umbrele albastre, pe care le dau cearcănele.

Produsul acesta minune te poate ajuta să ascunzi și ochii umflați, în combinație cu o cremă de ochi și un evidențiator. Se amestecă produsele pe dosul palmei, după care se aplică amestecul sub ochi, la exteriorul ochilor, spre tâmple și peste osul frunții, pentru a lumina zona aceasta și a ascunde umflătura”, este sfatul specialistului în make-up.

9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.