Cum se aplică corect autobronzantul. Trucuri ca să reziste mai mult timp

Iată principalele trucuri de care este bine să ții cont când vrei să folosești autobronzant.
Cum se aplică corect autobronzantul. Trucuri ca să reziste mai mult timp

Cum se aplică corect autobronzantul, astfel încât să reziste mai mult pe piele. Iată ce ar trebui să faci sau să eviți, pentru ca efectul unui autobronzant să fie de durată. Se apropie vara, iar în așteptarea ei poate vrei deja ca pielea ta să capete o culoare mai închisă. Experții în îngrijirea pielii ne oferă recomandările principale pentru a prelungi efectul autobronzantului. Trucuri ca să reziste mai mult timp.

Cum se aplică corect autobronzantul

Cum se aplică corect autobronzantul

Exfoliază

Prima regulă este să pregătești pielea corespunzător înainte de aplicarea autobronzantului. De aceea, cu 3 sau 4 zile înainte trebuie să exfoliezi pielea cu un produs special. Pielea trebuie exfoliată și apoi hidratată complet, insistând pe zonele care sunt de obicei mai uscate (coate, genunchi, mâini). Astfel vei obține și un efect mai natural. Apoi este important să continui hidratarea pielii în fiecare zi după aceea, acordând o atenție deosebită zilei în care aplici autobronzantul.

Testează întotdeauna autobronzantul mai întâi pe o zonă mică pentru a vedea cum reacționează pielea ta. Astfel vei obține și nuanța care se potrivește cel mai bine tenului tău. Cu câteva minute înainte este recomandat să te speli cu apă rece pe față și pe zonele pe care vrei să aplici produsul pentru a închide porii și pentru a preveni urmele.

Folosește o mănușă

Un alt aspect important constă în utilizarea unei mănuși speciale. Când aplici acest produs trebuie să îl întinzi cu o mănușă, pentru a obține un finisaj cât mai uniform. Pentru început aplică autobronzantul în cantități mai mici, începând cu fața și apoi mergi în jos. La final aplică produsul pe mâini și pe picioare.

Care este cantitatea potrivită? Ca să obții un rezultat cât mai bun, este bine să amesteci formula cu puțină cremă hidratantă pentru corp. Apoi, în funcție de rezultatul dorit, poți să mărești doza de autobronzant. Pentru ten este recomandat să folosești chiar o cremă de față, pentru a crea un bronz personalizat. Doza potrivită se alege în funcție de intensitatea dorită. Două picături pentru a spori strălucirea sau 3 până la 4 picături pentru a obține un bronz mediu. Dacă vrei un bronz mai intens, aplică 4 până la 5 picături.

Care sunt cele mai bune formule autobronzante

Formulele translucide, care se topesc imediat pe piele sunt cele mai populare. Acestea nu lasă urme pe haine și se usucă foarte repede. De asemenea, formulele lavabile sunt perfecte pentru pigmentare instantanee. Altă recomandare sunt spumele bronzante care acționează foarte repede.

Pentru a revigora efectul pielii bronzate este recomandat ca după plajă să mai aplici puțin produs. Strălucirea formulei autobronzante va revigora pigmentarea și va prelungi efectul. Astfel că pielea bronzată va arăta foarte natural. Este bine să optezi și pentru o cremă de protecție solară rezistentă la apă pentru a proteja pielea după ce faci baie în mare.

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.