Cum se comportă un bărbat care nu te iubește. Cum îți dai seama că e cazul să îl părăsești

Uneori, să stai lângă persoana nepotrivită e mai grav decât să fii singur
Cum se comportă un bărbat care nu te iubește. Cum îți dai seama că e cazul să îl părăsești

Este foarte important să știi cum se comportă un bărbat care nu te iubește. Sunt câteva elemente care îl trădează și îți vor da semnalul că trebui să ieși din acea relație. Este normal ca intensitatea pasiunii într-o relație să scadă puțin în timp, dar asta nu înseamnă că dragostea s-a terminat, ci mai degrabă că treceți la o etapă mai matură. Totuși, în unele cazuri se poate întâmpla și ca partenerul tău să nu te mai iubească. Cel mai bine este să identifici din timp această situație, astfel încât să știi cum să acționezi.

Iată cum se comportă un bărbat care nu te mai iubește

Un bărbat care nu te mai iubește nu te va include în planurile sale de viitor, va petrece cât mai puțin timp cu tine, nu vei fi prioritatea lui, nu va fi foarte afectuos și va fi și mai puțin interesat să aibă relații intime cu tine. Dacă ai un sentiment neplăcut că partenerul tău nu te mai iubește la fel de mult ca înainte, ar trebui să fii atentă la semnele care te vor părăsi pe parcurs. Câteva semnale la care trebuie să fii atentă:

Simți că și-a pierdut interesul față de tine

Primul semn este că nu mai poate ascunde faptul că și-a pierdut complet interesul față de tine. În trecut, acea persoană obișnuia să fie mereu la curent cu toate detaliile din viața ta, cu planurile tale, cu ceea ce făceai zilnic, cu prieteniile tale, dar acum nimic din toate acestea nu-i mai atrage atenția. Bineînțeles, nu-i va păsa nici de visurile și aspirațiile tale.

Obișnuiați să petreceți ore întregi vorbind despre lucruri și planuri prostești, dar acum chiar se enervează dacă îl întrebi cum i-a mers ziua sau ce va face a doua zi.

Observi că se plictisește atunci când este cu tine

Relațiile mai lungi tind să treacă prin etape în care cuplurile se plictisesc puțin în anumite momente. Dar atunci când un bărbat nu te mai iubește, plictiseala lui va fi permanentă. Vei observa că nu va mai dori niciodată să fie cu tine, să se uite la un film la tine acasă sau să vorbească cu tine pentru mult timp, pentru că nimic din ceea ce spui sau faci nu îl mai interesează.

Nu îi place să petreacă timp cu tine

Dacă partenerul tău nu te mai iubește la fel de mult ca înainte, probabil că nu vrea să petreacă timp cu tine. El poate găsi scuze pentru a evita acest lucru, cum ar fi faptul că trebuie să lucreze mereu, să fie cu familia sau orice altă activitate care îl îndepărtează de tine.

Atunci când un bărbat este cu adevărat îndrăgostit, va face orice pentru a fi alături de tine și pentru a petrece cât mai mult timp cu tine. A avea spațiu personal unul pentru celălalt este ceva foarte sănătos într-o relație, însă, atunci când tu încetezi să mai fii o prioritate pentru partenerul tău și acesta este interesat doar să petreacă timp cu alte persoane, să se joace un joc video sau cu oricine altcineva în afară de tine, ceva nu este în regulă în relație.

Se ceartă cu tine în legătură cu orice

Când un bărbat nu te mai iubește, probabil că nu va tolera nimic din ceea ce îi spui. Tocmai din acest motiv, nu veți putea purta o conversație calmă fără să intrați în discuții. Tot ceea ce spui sau faci va fi motiv de ceartă din simplul motiv că el nu îți mai tolerează prezența.

Dacă partenerul tău te iubește cu adevărat, va încerca să găsească o modalitate de a rezolva conflictul și de a se reconecta cu tine. Dacă nu mai simte iubire, cel mai bun lucru de făcut este să mergeți pe drumuri separate în viață.

Nu mai există încredere

Încrederea este totul într-o relație. Dacă încrederea se termină, cuplul nu va mai fi stabil și poate cădea într-un cerc foarte nociv de gelozie, certuri și critici. Dacă simți că partenerul tău nu te mai iubește și începi să nu mai ai încredere în el, motivele pot fi că nu mai simți confortul și siguranța pe care le aveai cândva în compania lui.

Nu te ascultă

Un alt semn că bărbatul tău nu te mai iubește este faptul că nu te mai ascultă așa cum o făcea înainte și nu-i mai pasă de sentimentele tale. Atunci când cineva este interesat de tine, te va asculta indiferent dacă este sau nu de acord cu ceea ce spui.

Dacă se întâmplă contrariul, înseamnă că nu mai ești în centrul conversațiilor sale și s-ar putea chiar să fie un pic enervat când vorbești. Dacă ți se întâmplă acest lucru, sunt șanse ca dragostea dintre voi să se fi estompat.

Nu inițiază niciodată contactul

Pe măsură ce o relație avansează, este normal ca adrenalina și pasiunea care erau în primele luni de relație să se diminueze puțin. Cu toate acestea, atunci când nu te caută, nu-ți scrie, te lasă în întuneric și nici măcar nu încearcă să te sărute sau să te caute în pat, cu siguranță nu este un semn bun.

Nu te include în planurile sale

Atunci când un bărbat nu te mai iubește, va prefera să își facă planuri în care nu ești inclusă. Este important să reții că este necesar ca tu și partenerul tău să aveți propriile planuri în afara relației. Însă este important și să planificați activități împreună.

Așadar, dacă observi că ai trecut pe un loc secundar în ordinea priorităților sale, ar trebui să începi să te confrunți cu faptul că partenerul tău nu te mai iubește.

Nu vrea niciodată să aveți relații intime

Dacă nu ți-a rezistat înainte, iar acum nici măcar nu te caută în pat și nu este interesat de intimitate, este posibil ca focul și dragostea dintre voi doi să se fi stins sau să se stingă.

Cu toate acestea, înainte de a trage concluzii pripite doar din acest punct de vedere, este esențial să discuți clar cu partenerul tău despre preocupările tale, pentru a vedea dacă există probleme personale sau emoționale care îi afectează libidoul. În astfel de cazuri, ar putea fi util să consultați un profesionist în domeniul sănătății mintale pentru a încerca să rezolvați situația.

Nu îi pasă cum arăți

Obișnuia să se holbeze la tine în timp ce te îmbrăcai, iar acum nu-ți acordă nici cea mai mică atenție. Dacă partenerul tău nu mai simte același lucru pentru tine, este posibil să nu te mai găsească atrăgătoare. Chiar și atunci când te aranjezi sau porți haine sugestive pentru a-l surprinde.

Așadar, chiar dacă te aranjezi, îți cumperi haine noi și arăți radiantă, el tot nu te apreciază. Acesta este un semn incontestabil că dragostea lui s-a dus în altă parte.

Nu face niciun efort pentru tine sau pentru relație

Bărbatul care nu te mai iubește nu va depune niciun efort pentru a reveni la ceea ce erați înainte. De fapt, doar tu vei fi cea care va căuta modalități de a repara relația. Și asta nu este deloc corect. De aceea, ar trebui să-i spui foarte clar că o relație este cu două sensuri. Și că amândoi trebuie să faceți un efort pentru a găsi un echilibru.

Te critică mereu

O persoană care nu-și mai dorește să fie cu tine va fi mereu iritată de cele mai mici detalii. De altfel, va fi iritată de aproape orice faci. S-ar putea chiar să ți-o arunce în față cu intenția de a te face să te simți prost. Pe de altă parte, probabil că va căuta modalități de a începe certuri din cauza celor mai banale chestiuni. Deoarece toleranța sa față de tine va fi la nivel zero.

Nu-i pasă de sentimentele tale

Atunci când partenerul tău nu te mai iubește, nu-i va păsa de emoțiile tale. Nici de ceea ce ar putea să te rănească. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că el poate chiar să încerce să te compare cu alte persoane. Sau chiar să spună comentarii jignitoare. Acesta este unul dintre principalele semnale de alarmă care anunță că nu mai există iubire pentru tine în inima lui.

El este convins că nu-l vei părăsi niciodată

Unul dintre cele mai evidente semne că un bărbat nu te mai iubește este faptul că va lua relația ca fiind de la sine înțeleasă și va crede că, indiferent de ceea ce face, vei fi mereu alături de el, suportând totul. De asemenea, vei observa că va fi mereu absent atât fizic, cât și psihic. Deoarece emoțiile lui vor fi pe alte lucruri.

Nu mai vorbește cu tine despre viitor sau planuri comune

Dacă un bărbat te iubește, își va imagina o viață cu tine și va vorbi cu tine despre planurile sale. Dacă obișnuiați să vorbiți despre dragoste, plimbări, călătorii și chiar despre numele viitorilor copii, iar acum nu mai vorbiți, acesta este un alt semn că ceva nu este în regulă în relație.

Vei observa acest semn pentru că el va evita să vorbească despre orice lucru care implică planuri de viitor. În plus, va schimba conversația cât mai repede posibil. Trebuie să fii atentă la aceste detalii, dacă vrei să știi cum se comportă un bărbat care nu te iubește.

Prietenii sau familia ta au observat deja

În cele din urmă, este posibil ca persoanele din jurul tău, care te iubesc cu adevărat, să fi observat deja. Relația voastră nu mai este la fel ca întotdeauna și nici nu este cea mai sănătoasă.

Atunci când sunteți încă foarte îndrăgostiți, poate fi dificil să vedeți cu ochii voștri. E greu să acceptați că lucrurile nu merg bine în relație. Așadar, încercați să îi ascultați pe cei care țin cu adevărat la voi. Cereți-le părerea despre ceea ce au văzut. Poate ei au observat deja cum se comportă un bărbat care nu te iubește.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Marin și-a surprins fanii cu un look nou
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată...
Lavinia Pîrva, decolteu irezistibil. Soția lui Ștefan Bănică Jr. a încins imaginația fanilor
Nu e iluzie optică! Ce și-a construit în balconul apartamentului acest bărbat din Cluj-Napoca
Cum arată Gabriela Cristea complet nemachiată și fără filtre. Imaginile care spun adevărul
Cum arăta Claudia Florescu de la Insula Iubirii la 20 de ani, înainte de operațiile...
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47...
Bogdan de la Ploiești, dezamăgit de faptul că nu are evenimente în orașul natal: „Oamenii...
„Zici că e GONFLABILĂ”! Andreea Bostănică, apariție ca NICIODATĂ: S-a EDITAT până a ondulat treptele
În ce zonă a lumii ar trebui să locuiți în funcție de zodie. Peștii vor...
Astăzi, 4 Zodii Se Vor Simți Triste și Dezamăgite, Însă Ceva Bun Vi Se Va...
4 zodii vor trebui să ia niște decizii destul de importante, de care le-ar putea...
Florin Ristei, înlocuit în emisiune. Cine i-a luat locul? Vedeta a părăsit PRO TV și...
Detalii INEDITE despre decorul spectaculos de la nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tănase. Ce...
Ce a pățit dentista din Brăila înainte de a fi ucisă? Semnele care prevesteau tragedia:...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *