Cum se curăţă brăţările Pandora. Ingredientul din bucătărie care le face ca noi

Ingredientul din bucătărie care curăţă brăţările Pandora îl poți folosi și tu. Iată un aliment care te ajută să îți îngrijești brățările preferate.
Cum se curăţă brăţările Pandora. Ingredientul din bucătărie care le face ca noi

Multe femei se întreabă cum se curăţă brăţările Pandora cel mai uşor. Dacă te gândeai la tactici sofisticate, ai să fii surprinsă. Ingredientul din bucătărie care curăţă brăţările Pandora este chiar la îndemâna ta.

Bijuteriile fac parte din rutina de frumusețe, mai ales a doamnelor, însă până și cele mai de calitate bijuterii trebuie întreținute. Asta pentru că în timp, acestea își pot schimba culoarea. Pentru asta, există câțiva pași importanți pe care să îi urmezi pentru ca bijuteriile să rămână strălucitoare, ca noi. Vor fi din nou strălucitoare, ca în prima zi

Cum se curăţă brăţările Pandora cel mai uşor

Cu ajutorul bijuteriilor ne arătăm personalitatea și chiar starea de spirit, oferindu-le cadou este și un detaliu foarte bun pe care îl apreciezi și îl prețuiești de mult timp. Vorbind despre bijuteriile Pandora, acestea au devenit în ultimii ani unele dintre cele mai apreciate, fiind oferite ca și cadou celor dragi. Chiar și fiind prelucrate dintr-un material extrem de bun acestea au nevoie în timp de o îngrijire atentă.

Din cauza contactului său cu pielea noastră, aceste bijuterii se pot păta cu uleiuri naturale, cremă și chiar parfum. De aceea, astăzi vă vom spune cum să curățați brățările Pandora și să le lăsați ca noi cu acest truc rapid cu sare.

Ingredientul din bucătărie care curăţă brăţările Pandora este chiar la îndemâna ta.

Nu lăsa ca accesoriul tău să pară vechi și neglijat

Brățările Pandora din argint sau brățările tip Pandora, care au devenit atât de la modă în ultimii ani, se caracterizează prin a avea multe detalii foarte frumoase.

Deși asta le dă personalitatea, este și o modalitate de a se murdari mai usor, pentru că păstrează murdaria. Aici vorbim de acele colțuri mici și este foarte greu să le accesezi. Dar nu trebuie să te resemnezi ca accesoriul tău sa pară vechi și neglijat si nici nu trebuie sa investesti multi bani in produse de curatenie specializate. Și asta pentru că acestea pot da exact aceleasi rezultate ca și cum ai face-o cu ieftine, accesibile și non-toxice. Puțini sunt cei care știu că aceste produse le aveți cu siguranță în casă.

De-alungul timpului, în mediul online, au apărut mai multe sfaturi și trucuri pe care să le folosești atunci când vrei să îți cureți bijuteriile. S-a putut descoperit o infinitate de trucuri foarte simple care ne ajută să îmbunătățim tehnicile de ordine și curățenie. Pentru a vă ușura munca, vă dăm câteva ponturi pentru a rezolva problema cu ceva ce aveți la îndemână.

Cum se curăţă brățările Pandora: cea mai rapidă metodă

Truc rapid cu sare

Aveți nevoie de:

-folie de aluminiu

-Apa clocotită

– Sare

-Bicarbonat de sodiu

-un castron

Mod de preparare:

Tapetați un bol cu ​​folie de aluminiu în interior, apoi se toarnă apă clocotită, o lingură de bicarbonat de sodiu și o lingură de sare. Amestecă bine toate ingredientele cu o lingură.

Pune-ți brățara în amestec și lasă-o la macerat timp de 5 minute.  Scoateți bijuteria din apă și rezultatul se va vedea imediat. Culoarea bijuteriei va fi ca atunci când era nouă și toate ornamentele vor fi impecabile.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop saptamana 6-12 februarie 2023
2 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.