Cum se înțeleg Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. la 9 ani de la divorț: “În asta constă relația noastră de azi”

Andreea Marin și Ștefan Bănică au fost căsătoriți timp de 7 ani
Cum se înțeleg Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. la 9 ani de la divorț: “În asta constă relația noastră de azi”

Au trecut nouă ani de când Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. au decis să divorțeze și să meargă pe drumuri separate. Cei doi au împreună o fiică, pe Violeta. Recent, Andreea Marin a dezvăluit cum se înțelege cu fostul soț și care este relația dintre ei acum.

Cum se înțeleg Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. la 9 ani de la divorț

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. au fost în urmă cu mai bine de nouă ani unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc. Amândoi cu cariere de succes, s-au căsătorit, au făcut un copil, însă la un moment dat au decis să meargă pe drumuri separate. Cum se înțeleg acum ce doi?

Potrivit Andreei Marin, relația cu Ștefan Bănică Jr. este una foarte bună. Cei doi se înțeleg datorită faptului că au un copil împreună. Atunci când Violeta are nevoie de ceva, ambii părinți îi sunt alături și o susțin.

„N-a fost să fie așa. Poate ritmurile noastre nu s-au armonizat. Oamenii trebuie să aibă un ritm comun. Poate sunt prea energică eu pentru cei cu care am fost. Cert e că nu regret nimic. Cred că decât să stau în ceva în care nu mă simt confortabil, alegerea mea de a merge înainte a fost alegerea bună pentru mine. Cred că e foarte bine pentru ea să știe că, deși părinții ei nu sunt împreună, o iubesc nespus de mult amândoi. Noi am ajuns să înțelegem că cel mai important e copilul nostru. În asta constă relația noastră de azi. În momentul în care ea necesită ceva, suntem acolo pentru ea”, a declarat Andreea Marin în podcast-ul Ilincăi Vandici, potrivit viva.ro.

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr
Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr.

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. au fost căsătoriți în perioada dintre anii 2006 și 2013. Aceștia au împreună o fiică, pe Violeta, în vârstă de 14 ani, care locuiește cu mama sa.

Recent, Andreea Marin a publicat câteva imagini cu Adrian Brâncoveanu, iubitul ei, dar și cu Violeta, scriind un mesaj emoționant în dreptul acestora. Vedeta și iubitul său sunt împreună de cinci ani.

“La ce mă gândesc când spun dragoste… ❤️”, a scris Andreea Marin în dreptul imaginilor cu iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, și fiica ei, Violeta.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu

Ce relație are Andreea Marin cu fiica sa, Violeta

Andreea Marin a mărturisit că nu vrea ca fiica ei să se simtă neiubită vreodată. Vedeta susține că atât timp cât ea există, Violeta nu va fi singură niciodată.

„Atâta vreme cât eu exist, ea nu e niciodată singură. Ea nu trebuie să se simtă neiubită. Multe femei trec prin acest sentiment, că nu sunt iubite”, a declarat Andreea Marin.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *