Cum se înțelege Anca Serea cu soacra. Vedeta a dezvăluit totul despre relația lor

Anca Serea: "Soacra mea este o femeie deosebită"
Cum se înțelege Anca Serea cu soacra. Vedeta a dezvăluit totul despre relația lor

Anca Serea a făcut dezvăluiri despre cum se înțelege cu soacra sa, mama lui Adi Sînă. Vedeta are numai cuvinte de laudă la adresa acesteia, însă nu se văd foarte des. Adi Sînă merge mai des la ea datorită drumurilor pe care le face prin țară.

Cum se înțelege Anca Serea cu soacra: “Am foarte mult respect pentru ea”

Anca Serea a declarat că soacra ei este o femeie deosebită, însă, din păcate, distanța nu le permite să petreacă foarte mult timp împreună. Mama lui Adi Sînă stă la Baia Mare și ajunge în București destul de rar. Artistul o vizitează mai des deoarece are concrete prin țară. Anca Serea a mărturisit într-o emisiune TV că acum a mers pentru prima data la mama soacră. Adi a decis să arate familiei lui locurile în care a crescut și a copilărit.

“De dimineață am plecat împreună cu copiii și cu Adrian. Mergem la Baia Mare. Soacra mea este o femeie deosebită. Am foarte mult respect pentru ea, este un om de treabă, dar, din păcate, distanța este foarte mare și ea ajunge o dată sau de două ori pe an la București, eu cu atât mai puțin în zona aceea. Adi merge mai des, pentru că are mai multe concerte, dar eu nu am fost până acum, spre exemplu. Adi a decis să ne arate împrejurimile și copiilor locul unde s-a născut”, a mărturisit Anca Serea.

Anca Serea și Adi Sînă, vacanță în Deltă

Recent, Anca Serea și Adi Sînă au fost în vacanță cu copiii în Deltă. Vedeta mărturisește că și-ar fi dorit să stea mai mult acolo, însă au fost nevoiți să revină în București, unde vremea e caniculară. Chiar și așa, au găsit rapid soluții. Cu toții au fost într-un parc de aventuri din apropierea Capitalei.

“Aici am jucat cu mic cu mare minigolf, ne-am dat în leagăne și tobogane și cu tiroliana. Adevărul este că doar copiii au curaj să se dea cu tiroliana, iar eu stau cu sufletul la gură și îi urmăresc de pe margine cum se bucură. Copiii reușesc zi de zi să îmi reamintească cum trebuie să trăim viață: cu zâmbetul pe buze, cu inimile larg deschise, fără regrete”, a mai spus Anca Serea.

8.6 10 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.