Cum se menține Andreea Marin după ce a ajuns la silueta din liceu. Vedeta a slăbit 20 de kilograme și poartă cu trei măsuri mai puțin

Andreea Marin: ”Acum nu mai am nicio restricție”

Scris de: Daoud Andra

08 Apr. 2024

Andreea Marin a revenit la măsurile din liceu și a fost nevoită să își refacă garderoba, pentru că a scăzut trei măsuri la haine. Vedeta se simte mai bine ca niciodată în pielea ei și este hotărâtă să își mențină greutatea la care a ajuns.

Ce face Andreea Marin pentru a nu se îngrășa din nou

După mai bine de un an de regim și 20 de kilograme pierdute, Andreea Marin a ajuns la forma fizică la care se simte cel mai bine. Fosta zână a surprizelor s-a oprit din slăbit, însă urmează în continuare anumite principii alimentare, pentru a nu pune la loc kilogramele pierdute.

Citește și: Cum a reușit Andreea Marin să-și revină după momentele de cumpănă: “M-a ridicat”. Ce i-a fost aliat de nădeje în perioadele grele

Într-un interviu acordat recent, vedeta a declarat că a slăbit într-un an și jumătate și că a ajuns de la măsurile 44-46, cât avea înainte, să poarte 38-40 în prezent. Deși nu mai are nicio restricție alimentară, Andreea Marin urmează aceleași principii pe care i le-a recomandat nutriționistul care a ghidat-o în procesul de slăbire.

”Am învățat să mănânc într-un anume fel în care nutriționistul mi-a spus că voi fi într-o formă bună dacă respect aceste mici reguli. Și nici măcar nu este greu de respectat. Am slăbit pe parcursul unui an și jumătate. Sigur că pe parcursul acestei perioade au existat restricții, dar acum nu mai am nicio restricție. Înainte purtam la haine mărimea 44-46, iar acum am ajuns la măsurile 38-40, în funcție de croiala vestimentațiilor. Am slăbit trei numere”, a declarat Andreea Marin, pentru viva.ro.

Andreea Marin, surprinsa in cada 4
Andreea Marin a revenit la silueta din liceu

Face schimb de haine cu fiica ei

Andreea Marin și fiica ei, Violeta, au o relație foarte apropiată. Vedeta declara, în trecut, că de când a slăbit, cei care nu le cunosc ar spune că sunt surori sau prietene, nu mamă și fiică. După ce a pierdut în greutate 20 de kilograme, vedeta a ajuns să se potrivească la măsurile de la haine cu fiica ei. Așa se face că acum, cele două pot să împrumute una de la cealaltă articole vestimentare fără probleme, având măsuri apropiate.

Citește și: Andreea Marin, surprinsă în cadă. Imaginile incendiare cu vedeta au scăpat pe internet

”Suntem fete, ne place schimbul de haine. Facem schimb de haine, dar și de impresii, ca fetele. Violetei îi vin acum hainele mele din liceu și e plăcut să vezi asta. Îmi place că am ajuns la greutatea de odinioară”, a mai spus Andreea Marin, în același interviu.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum reușește fiul cel mare al Alinei Pușcaș să câștige mai mulți bani de la părinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *