Cum se menține în formă Florentina Opriș. Vedeta arată spectaculos la 55 de ani

Ce face Florentina Opriș pentru a se menține în formă

Florentina Oprș a dezvăluit, recent, secretul siluetei sale de invidiat. Vedeta, în vârstă de 55 de ani, arată fabulos și se menține într-o formă de zile mari, deși nu se mai află la prima tinerețe. Ea nu numai că are un chip lipsit de imperfecţiuni, ci și un corp bine definit. Iată cum reușește să arate impecabil!

Secretul siluetei de invidiat a Florentinei Opriș

Florentina Opriș nu are nevoie de niciun fel de introducere, ea fiind una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune din țara noastră. În prezent, frumoasa blondină moderează emisunea ”Sport, Dieta & o Vedetă”, de la Kanal D, iar românii o sorb pur și simplu din priviri.

De altfel, multe doamne și domnișoare s-au întrebat, de-a lungul timpului, ce face Florentina Opriș pentru a arăta atât de bine. Pentru vedeta de la Kanal D, vârsta de 55 de ani este doar un număr, iar acest lucru este cât se poate de evident. Ei bine, pentru a avea o siluetă de invidiat, blondina se abține uneori să consume carne sau dulciuri.

”Am momente când nu mănânc deloc carne sau când dulciurile devin parte din meniul meu, o parte sau de două ori pe lună. Îmi plac dulciurile, doar că acum nu mai simt nevoia să mănânc atât de mult dulce.

Am învățat să nu îmi pun opreliști. Dacă simt nevoia mănânc, importantă e cantitatea.”, a mărturisit vedeta de la Kanal D pentru unica.ro.

Citește și Dieta lui Fuego. La ce alimente a renunțat artistul, după ce a reușit recordul să slăbească 18 kilograme!

Florentina Opris 11
Florentina Opris

”Am o greutate care zic eu că se potrivește vârstei mele”

În cadrul aceluiași interviu, prezentatoare TV a mai spus că nu s-a luptat niciodată cu kilogramele în plus, însă recunoaște că a fost întotdeauna atentă la ceea ce mănâncă.

”Cel mai mult am avut trei kilograme peste greutatea normală. Asta s-a întâmplat acum mulți ani, din cauze emoționale, și nu am vrut să fac nimic, eu cred că organismul avea nevoie să se protejeze oarecum.

După s-au dus. Acum nu mai am greutatea pe care o avem la 30 de ani, dar la 55 de ani, pe care i-am împlinit, am o greutate care zic eu că se potrivește vârstei mele.

Nu m-aș mai vedea acum atât de slabă și atât de preocupată de asta, pentru că fiecare vârstă are farmecul ei, chiar dacă ai un kilogram sau două în plus.”, a mai declarat Florentina Opriș.

Citește și Dieta prin care Catinca Roman a slăbit 15 kilograme: “Eu mâncam compulsiv”. Trucul care a ajutat-o să arate într-o formă de zile mari!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Tonciu își dorește cu ardoare să revină în televiziune
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *