Cum se poartă perlele în 2022. Idei și sfaturi utile pentru a le accesoriza cu stil

Principalele reguli de stil pentru a purta perle.
Cum se poartă perlele în 2022. Idei și sfaturi utile pentru a le accesoriza cu stil

Perlele se numără printre acesoriile favorite pentru 2022. Nu s-au demodat niciodată pentru că sunt bijuterii clasice, care vor fi mereu la modă. Felul în care sunt integrate în garderobă le poate face să pară moderne sau vintage. Purtarea perlelor poate fi foarte simplă dacă sunt respectate câteva reguli.

Cum se poartă perlele în 2022

Puține pietre prețioase și bijuterii sunt atât de versatile precum perlele. Fie că îți place stilul clasic, stilul modern sau cel business-chic, o bijuterie cu perle se potrivește în fiecare ansamblu. De fapt, orice pasionată de bijuterii știe că perlele sunt mai mult decât un item clasic.

Cu eleganța atemporală, strălucirea sofisticată și frumusețea naturală, colierele cu perle pot schimba radical aspectul oricărui look. De la o rochie de zi, până la o cămașă cu jeanși, orice outfit poate căpăta un aspect rafinat grație unei bijuterii bine alese cu perle. Iată câteva idei și sfaturi utile pentru a le accesoriza cu stil.

Nu le păstra pentru ocazii speciale

Da, poți purta un colier cu perle la o seară specială, dar nu trebuie să aștepți în mod deosebit un eveniment pentru a le purta. Aceste bijuterii se potrivesc foarte bine la o rochie elegantă dar si unei perechi de blugi. Acest contrast dintre casual și elegant este posibil și arată foarte bine, grație versatilității perlelor.

Când funcționalitatea și confortul sunt o prioritate, o ținută urbană compusă din blugi, un top și o jachetă smart-casual este o soluție excelentă pentru orice femeile aflată în mișcare. Mizează pe o paletă neutră atunci când porți un outfit urban asortat cu perle. Tonurile de alb, taupe, gri, bej sau denim, cu o nuanță mai închisă de maro, sunt cele mai potrivite. Alege și încălțăminte confortabilă, dar cu o notă elegantă. Poți opta pentru o pereche de balerini, combinația perfectă între casual și elegant.

Stil minimal

Când porți o bijuterie deoebită cu perle, las-o să strălucească. Așa că mizează pe un stil minimalist și evită alte accesorii prețioase, dar și o ținută voluminoasă.

Tendința către minimalism a devenit tot mai populară, inclusiv în stilul de purtare al bijuteriilor. Și tocmai de aceea, perlele sunt pietre prețioase ideale pentru a sublinia un outfit minimalist. După cum am menționat, sunt elegante și discrete, dar deosebit de atrăgătoare. Ele oferă un aspect elegant într-un mod natural, acesta fiind și motivul pentru care sunt ușor de asortat. O ținută minimalistă poate fi compusă chiar dintr-o singură piesă: o salopetă sau o rochie midi, completată de un clutch simplu.

Amestecă perlele cu alte bijuterii

Așa cum am subliniat, perlele se remarcă prin versatilitatea deosebită. De aceea, într-o ținută de zi le poți amesteca și cu alte bijuterii care includ metale, piele sau margele. Astfel ținuta va părea puțin mai pretențioasă și va căpăta un aspect mai contemporan. Te poți inspira din stilul lui Carrie Bradshaw, din Sex and the city, care a reușit deseori combinații creative și originale alăturând perlele cu alte bijuterii.

Seara sau la ocazii speciale, poți combina perlele cu pietre prețioase precum diamantele. Rezervă însă o astfel de alăturare pentru un moment elegant, care necesită bijuterii pe măsură.

Citește și ce bijuterii purtăm în 2022. Perlele sunt din nou la modă

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *